Ailem herkesi eleştirir olumsuz yorum yapar dalga geçer meslekleri kazandıkları paralar vs iyi üstten bakıyorlar
Ablam sevgili yaptı 5 sene boyunca burnumuzdan getirdi evde huzur kalmadı en sonunda ayrıldılar ben ona destek oldum ben yapsam eminim o bana olmaz
21 yaşındayım instagram hesabımı bile söylemiyorum onlara her şeyimi eleştirir çünkü evden uzakta üniversite okuyorum arayıp sormazlar doğru dürüst hele ablamı aramasam hiç aramaz
instagramımı saklamak vs istemiyorum ama sizce yaptığım mantıklı mı üniversiteden mezun olunca söylerim diye düşünüyorum (bölümüm iyi bi bölüm) sevgilim olsa da söylemicem sizce ne yapayım ben bu ailede?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ailendeki bu sürekli yargılama seni çok yormuş, hissettiğin yalnızlık ve güvensizlik çok anlaşılır 💔
Instagramını saklaman bence şu an için mantıklı bir kendini koruma yöntemi 👍 Çünkü onların eleştirileri sınır tanımıyorsa senin de kendi özel alanını korumaya hakkın var. Bu gizlilik onları kandırmak değil, kendini duygusal olarak korumak 💆♀️
Sevgili konusunu da paylaşmaman yine senin kararın. Zorlayarak açık olmaya mecbur değilsin. Ailenle sınır koyman çok önemli. “Ben hayatımla ilgili her detayı paylaşmak zorunda değilim” demeyi zamanla öğrenmen gerekecek 💪
Bu süreçte kendine destek olacak arkadaş çevresi kurman, belki okulunda psikolojik danışmandan yardım alman da iyi gelebilir 🌿 Üniversiteden mezun olunca ayakların daha sağlam basacak ve duygusal olarak da daha güçlü hissedeceksin. Şu an yaptığın, kendini korumak. Bu da çok kıymetli 💚