Aile içi Taciz?

Biraz uzun olacak okumak istemeyene saygı duyarım..
5 yasıma kadar çok yoğun bir Anne sevgisiyle büyüdüm ve 5 yılın sonunda almanyada yasayan babam aile birlesimiyle bizi almanyaya götürdü. Babam okadar zalim bir Adamdı ki beni hep döverdi.. annem beni korumaya çalisirdi.. 17 18 yasima kadar iğrenc bir ailenin icinde büyüdüm.. ailem tarikatciydi (yani halam amcam vs. vs.)
Sonra bu iğrenc hayatin üstüne bide öz abim tarafindan tacize uğradım.. bu olayi anneme anlattiğimda hic bisey yapmadi annem.
Evet avrupada yasiyodum ama çok cahildim özgüvensizdim ve biriyle tanisip birlikte oldum evlenme vadinde bulunmustu. Benim icin o evden kurtuluştu.. hamile kaldım o bunu öğrenince izini yok etti.. annem öğrenince o pis tarikatci hocalariyla birlikte bana birini bulup beni evlendirdiler.. ilk basta itiraz ettim ama hamileydim bebegimle tehdit edildim.. yavruma kiyamazdim ben..
Sonra beni verdikleri o adamla 2 sene bir çatı altında kaldım ve oda bana etmediğini bırakmadı.. ayrildiktan sonra 5 sene yanlız yasadim kizimla.. simdi yine hamileyim mutlu bir evliliğim var ailemdende uzaktayim ama annem yakamdan düsmüyor.. arayip acitasyon yapiyor bir yanim kiyamiyor ama affedemiyorum. Evlenmeden önce evimi biliyodu sırf soğuk ayaz zamanlari üsüdüm kapiyi ac diye acitasyon yapiyordu simdi evimi bilmiyor ama ariyor... numarami değistirsem hani annedir ölür kalir haberimiz olmaz diye düsünüyorum.. daha henüz esimi bile tanimiyor.. esim soruyor niye tanimiyorum onu diye ama anlatamiyorum söyleyemem ona
sadece beni kabul ediyosan ben buyum ben görüsmüyorum sende görüsmeyeceksin diyorum.
Ben Annemi sevemiyorum artık.. öbürleri zaten umrumda değil benim tirnağimin pisliği olamazlar..
Siz olsaydiniz nasil davranirdiniz?
Aile içi Taciz?