Baskıcı aileye nasil davranmalı?

Selam arkadaşlar 22 yaşindayim ve artık ciddi anlamda bunaldım. Lisede hatta lise bitene kadar hep evde duran gezmesi olmayan bir kızdım arada arkdasim gelirdi oda evde otururduk. Sonra hayalim üniversite sınavına hazırlanırken dış hekimi olmakti fakat olamadm işletme kazandım ve şehir dışında okumaya başladım ve ailem sürekli beni ariyo dayım bile baskı yapıyordu. Simdi de yazın zamanım boş gecmeisn diye güzellik merkezinde çağrı merkezinda calismak için adım atmamla ailemin ve dayımın hakaretleri başladı yok safsin sen oralarda. neler dönüyor vs. Cidden artık çok bunaldım ailemin yüzünden hicbiseyi tecrübe edemiyorum onların istedikleri memur ol başka bişey olma calisamazdin kafası. Şu zamana kadar hiç sevgilim olmadı mesela hep bana sevgilin olursa böyle kızar abin yok böyle yapar dayın diye. Onların yüzünden ciddi anlamda özgüvenim gitti. Kendimi hiç mutlu hissetmiyorum. Surekli olarak beni çocuk gibiymisim yok sen safsin nerden biliceksin cümlelerini kuruyorlar. Ya cidden ne yapabilirim bunlara nasıl davranmaliyim artık aklım almiyor yoruldum. Önerileriniz var mı?
Baskıcı aileye nasil davranmalı?