Ailesini depremde kaybetmiş, apartta zorbalık gören biri olarak bu yalnızlıkla ve kalp kırıklığıyla nasıl başa çıkabilirim?

selam herkese, umarım benim aksime çok mutlusunuzdur. Ben biraz kendimden bahsetmek istiyorum. ben 21 yaşındayım ailemi maalesef depremde kaybettim, tek kız kardeşim vardı onu da 5 buçuk ay önce kalp krizinden kaybettim. öğrenciyim okumaya çalışıyorum İstanbul'da bir apartta kalıyorum. kendimi çok yalnız ve olduğu gibi kimsesiz hissediyorum. bugün doğum günüm 21 oldum apartta ki oda arkadaşlarımdan zorbalık görüyorum ince ince onlara kalsa zorbalık değil şaka yaptıkları. doğum günümü kutlarlar diye düşündüm. çünkü ben hepsininkini elimde kalan son paralarla belki kutlamıştım. ama kimse benim doğum günümü kutlamadı. ben en azında bir pasta alırlar diye düşünmüştüm. yani anlayaacağınız kalbim çok kırık ve yanlız. ne yapacağımı bilmiyorum. ölmek istemiyorum. DİYE BİR SORU SORDUM AZ ÖNCE TÜM SAMİMİ DUYGULARIMLA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMA BAHANESİYLE İĞRENÇ ŞEYLER TEKLİF EDEN İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM

Ailesini depremde kaybetmiş, apartta zorbalık gören biri olarak bu yalnızlıkla ve kalp kırıklığıyla nasıl başa çıkabilirim?