Karım kızımıza bakmak istemiyor, depresyon mu var yoksa boşanmalı mıyım?

Esimle evlendim evleneli ikimizde alkoligiz sorunlatimiz var cocuk istemedi benim baskimla yaptik sonunda oda yumusadi ama biraz istiyorum gibisinden herneyse dogumdan sonra ben carpildim cocugumu sevmiyorum sen kimsin kendimi tanimiyorum herseyi unutuyorum evimin yolunu bulamiyorum falan deyip cocugu anneme verdi iyilesmek icin ama cocuk 3 yasina geldi halim yok zaten ecelim gelmis gibiyin falan diyo daha 24 yasinda her saniye hasta hocaya goturdum muslalat var baska birine gozukun anlamam dedi bulamadikta hoca her saniye cocugu alalim diye kavga ediyorum istemiyor bazen kufur ediyor asla bakamam diyor sadece hafta icleri sabahlari aliyor bide extra calisiyoruz agir bir isimiz var bilmiyorum bosanmayi dusunuyoruz

Güncellemeler
5 ay
Bosansammi asla surekli bakamam bu halde diyor kendimi iyi hissetmiyorum diyo * abende kizmla yasamak istoyorum
Güncellemeler
5 ay
Esimde cok halsiz cocugumuzda cok hiperaktif sabah 5 te kalkiyo karim ise gece boyu uyayamayan aksama kadar da yatiyor olmuyor uyumasa deliriyor intihat nojtasina geliyor git hastaneye yat diyorum kabul etmiyor yani hicbir sekilde cocuga bakamam sadece alir gezdiririm diyo
Karım kızımıza bakmak istemiyor, depresyon mu var yoksa boşanmalı mıyım?