Ailem abilerime her imkani sunup beni neden bu kadar kısıtlayıp eziyor, sorun bende mi onlarda mı?

21 yaşındayım. Bu zamana kadar neye hevelemsem ne için çabalasam elimden aldılar.

Lisede Hukuk okumak istedim ailem göndermedi q, yaşadığım yerdeki köy okuluna gittim ama okul demek de yani hak getire. her türlü pislik vardı. ya tuvaletlerde çocuk düşürene kadar vardı. Daha sonra üniversitede harita ve Kadastro bölümünü kazandım, ailem oraya da göndermedi kız olduğum için.

Daha sonra şehir merkezinde iş buldum. maaşı da güzel bir İş. ailem oraya da göndermedi hani bari biraz tatil yapayım falan diye Karabüke halamın yanına gideyim dedim , Tabii ev işlerini kim yapacak onada hiç izin vermiyorlar. Şimdi de gittiğim eski okulda temizlikçilik yapıyorum. o kadar utanıyorum ki her şeyim elimden aldılar bütün imkanlarımı aldılar sürekli önüme engel koydular ve bunu yapan da Özellikle annem hep babamı ve abilerimi bana karşı doldurdu.

Şaşırdığım bir şey var uç abim var Birisi ilçede yazı işleri müdürü bir tanesi diş hekimi diğeri de otelde animasyon şefi. üçü de çok güzel okullarda okudu önlerine her türlü imkan sunuldu Allah daha bol versin hiçbir şey söylemiyorum Ama benden alıp alıp onlara verdiler. Benim haklaromı elımden alıp onlara verdiler. Şimdi de Aldığım üç kuruşa bile el koyuyor annem. bir şey dediğim zaman abilerime söylemekle tehdit ediyor abilerimde anneme düşkündür ya laf söyletmiyorlar.

Beni hiçbir zaman savunmadı abilerim. hiçbir zaman arkamda durmadılar. babam zaten pasif biridir Hani annem ve abilerimin Üstüne pek laf söylemez. Bir de en küçük kardeşim var 11 yaşında kız , ona da aynı değiller mesela. Şimdiden şımarttıkça şımarttılar. o kardeşim yani her istediğini alırlar her istediğini yaparlar hiçbir şeyine Hayır demezler.

Benim eksiğim ne ben onu anlamadım. yani bana niye böyleler bilmiyorum. Geçen gün maaşımı aldım kendime Bir kaç kıyafet almak istedim , annem dünyanın lafını saydı. o kadar para bir boşama harcıyorsun falan, diyea.

slmak istediğimde Zaten 3 tane kazak bir pantolondıçu ki dolanımda giyeceğim hiçbir şey yoktu annemin eskilerinden giyiyordum.

Geçen gün o yazı işleri müdürü olan abim ile Biraz dertleşmek istedim. Beni dinlemiyor bile ben onunla konuşuyorum o telefonda Başka şeylerle ya ilgileniyor. Ondan sonra da iyi tamam deyip gidiyor Sonra benim ona anlattığım, yandığım dertleri gitti anneme söyledi "bu kız niye böyle nankör " gibisinden.

bunlar Ben küçükken bile böyleydiler hiç değişmediler bana karşı Ben de mi bir sorun var yoksa Ailemde mi bir sorun var bilmiyorum ama ben artık Çok bunaldım çok daraldım nefes alamıyorum

Ailem abilerime her imkani sunup beni neden bu kadar kısıtlayıp eziyor, sorun bende mi onlarda mı?