Ailem her şeyime engel oluyor?

Merhaba. 18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum geçen yıl liseyi bitirdim. Ailem kendimi bildim bileli aşırı şüpheci garantici ve titiz. Hem annem hem babam. Onlardan nefret ediyorum. bir ilçede yaşıyoruz. Gerçekten çok bunaldım ve bu yaz bir yerlere gitmek istediğimi söyledim. Annem de evet haklısın gidecek bir yer bulursak gidersin dedi. Şimdi bulduk. Diyor ki hayır baban izin vermez , tek başına 1hafta ne işin var başka yerde çıldırıcam. Sırf onların bu garanticiliği yüzünden neler kaçırdım bilemezsiniz. Başarılı bir öğrenciyim ama başarılı bir insan da olabilirdim. Liseye geçerken puanım bir ildeki çok daha iyi bir okula yeterken sırf yanlarından gitmiyim diye dizlerinin dibinde oturiyim diye ilçedeki bir liseye gitmek zorunda kaldım. İlkokul ve ortaokulda biz arkadaşlarımla evin yakınındaki bir cafeye giderdik pencereden bizi izlerlerdi. Ortaokulda gitar çalmak istedim yalvardım ama ne gerek var dediler. Lisede eğer ingilizce sınavına girseydim. bir programla 1 yıl amerikada lise okuyacaktım ama kazanıcagimi bildikleri icin sinava bile girmeme izin vermediler. Sadece beni dershaneye ya da ozel derse yolladilar. Onlardan nefret ediyorum. Dua edin de hayırlı bir yer kazanıp kurtulup gideyim bunlardan. Napıcam ben bu yaz bir yere gitmem lazım. Çok cahiller sabit fikirliler küfür ediyorum arkalarından. bir de kendi yaptıklariyla gözümü boyuyorlar bazen ben de inaniyorum benim için neler yaptılar diye ama para harcamakran baska bir sey yapmadılar. Sadece özgürlük istiyorum, napabilirim?(bi de bu sitedekileri okudukça acaba abartiyorum mu diyorum ama ben bu kadar kisitlamayi hak etmedim.) Napicam
Güncellemeler
+1 yıl
Bana ailemi savunan herkes insallah daha beterini yaşar
Güncellemeler
+1 yıl
Sınava 1 ay kaldı ve depresyondayım. Bu 2. Girişim olacak. Ailem böyle arkadaşım da yok. Sadece evde ağlıyorum. Acilen ders calismam gerek
Ailem her şeyime engel oluyor?