Ailem bana hep engel oluyor?

Yıllardır hayalim yeni bir motorsiklet almaktı para biriktirdim yemedim içmedim ticaret yaptım canım yiyecek çektiğinde yemedim biriktirdim hisseler aldım sattım kendi başıma yaptım gelirim yoktu dişimi tirnagima takip kazandım babam arada istiyordu ver ben sana sonra veririm vs vs 2gr altınım vardı onu da aldı istesem belki verir ama istemesi garip durumumuz kötü değil elhamdülillah var ama yok neyse motor alacağım dedim yok dedi tecrübesiz değilm ayaklarım yetişmez ken motor sürerdim ondan para da istemiyorum benim iyiliğimi düşünüyormuş gibi yapmasından gıcık kapıyorum benim iyiliğimi düşünen bir annem var babam eskiden bize kötüydü onun işlerine yardım etmeye başlayınca sevgi gösterisine başladı bende tiksindim bana dokunup yakın konuşmasını istemiyorum içim kötü oluyor artık yüzüne bile bakasım nedense gelmiyor çok şey yaşadım sonuçta babam böyle hissettiğim için çok kötü hissediyorum ama içimden gelen Bir soğuma var yakın pek olamıyorum neyse arabaya heveslen diyor ne arabasını sürdürüyor ne bisey yaptırıyor dedem bile yakın olmadığım biri bile veriyor o veremiyor malı çok kıymetli kölesi olursan senden ala iyi yok ama yok yorgunum canım istemiyor de sen tembel gaytaran biri oluyorsun kendimi geliştiriyorum bisiler yapmaya çalışıyorum destek bile çıkmadı kimse ben orada anladım bu hayatta yapayalnız bir insanmışım bana sırf çıkarı için iyi davranan insanlar asosyal yalnız sevgisiz büyüdüm hergun ağlıyorum travmalarım var içimde çok garip hisler var boğuluyorum acı çekiyorum niye yaşıyorum neden niye hergunum bok gibi şükür ama isyan etmiyorum aileme kızıyorum neden varken yok gibi. yasiyor yarınımız in bir garantisi var mı heh? Neden neden neden
Ailem bana hep engel oluyor?