Ailem sürekli beni eziyor?

Merhaba 19 yaşındayım ailem sürekli beni eziyor her yerde mesela dün annemle birlikte doktora gittim annem de telefonunu getirmemişti şarjı az diye sonra annem hastanede herkesin içinde bana bağırıp canımsın sen niye telefonumu şarja takmadın getirecektim dedi sonra herkes bize baktı bende utandım yüzüm kızardı birde geçen gün babamla birlikte hastaneye gittim sonra hastanede sekreter bana tc mi sordu kimliğim yanımda değildi bende tc mi verdim ama bir yerde hata yaptım yanlış verdim diye babam bana hastanede herkesin içinde bağırıp canımsın sen tc ni bilmiyor musun kaç yaşına geldin eşek dedi sonra yine hastanede herkes bize baktı bende utandım yüzüm kızardı mesela bir markete gidincede ailem bana böyle yapıyor mesela eve bir misafir gelincede ailem hep beni misafire kötülüyor mesela geçen gün yengem eve geldi annem yengeme beni kastederek bu çok canım dedi sonra yengeme karşı çok utandım odama gittim ağladım odamdan çıkmadım ailem sürekli beni eziyor sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler hepinize size içimi dökmek istedim.
Ailem sürekli beni eziyor?