Ailem beni çok yıpratıyor?

20 yaşındayım ve çocukluktan bu yana hep şiddetle büyüdüm 6 7 yaşlarında yaramazlık yaptıgım için falaka ya yatırırdı babam banyoya kitlerdi lisede belimde olan saçlarımı erkek gibi kesti ve sürekli beni aşağılayan ezen bir annem var aşırı takıntılı ince düşünceli lise bitti zorla istemediğim halde işe soktu babam sınava bile çalışamadım hiç geleceğimi düşünmüyorlar evlendirmek için uğraşıyor babam harçlık dahi vermiyor hiç bir ihtiyacımı alamıyorum annem dışarıya çıkıcam zaman çıkmayım diye benimle kavgaya giriyor arkamdan demediğini bırakmıyor o kadar hevesimi kırıyorki aglayarak geri odama gidiyorum çıkmıyorum dışarıya ve 1 senedir evdeyim arkadaşlarımla görüşmüyorum aşırı psikolojim bozuldu bunaldım ders bile çalışamıyorum sürekli sinirden aglıyorum annem babamdan nefret ediyor sürekli kavga ediyorlar konuşmuyorlar bile biz hiç aynı masada oturup yemek dahi yemiyoruz artık isyan ediyorum bu ailede doğmuş olduguma elleriyle cehenneme çeviriyorlar hayatlarımızı napıcam bilmiyorum üni kazanıp mesleğimi aldıktan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama yemin ederim ders bile çalışamıyorum çok bunaldım patlıcam artık
Ailem beni çok yıpratıyor?