Ailem beni aşırı derecede sıkıyor napmaliyim?

ben 18 yaşındayım çok gerikafali bir ailenin çocuğumbabam herseyi derse bağlıyor beni düşündüğünden değil sırf ailede hava atabilmek için bitane amcamın kizi var baba tarafinda okuyan tek o da bu sene yeni kazandı üniversiteyi olayi anlatiyim kız 24 yaşında 18 yaşından beri dersanelere kurslara gidiyor amcam dunyanin parasini verdi sırf o mal kizi üni kazansin diye bu sene de bomboş ilahiyat bölümünü kazandi Allah askina sanki doktor olcak o bölümden neyse babam yillaridr ben ufakken de diyodu ece baknasil calisiyor heronlarin evine gidişinde kiz odaya kapanmis ders calisiyor diyo her gun ağlıyorum dışarıda yollamıyor markete gitsem bile ariyolar 5dk sonra nerde kaldin diye o kadar sıkılıyorumki market yolunu uzatip eve geliyorum sırf 2 adim daha atayim diye
Güncellemeler
+1 yıl
gecen sene daha kotu durumdaydim aslinda hala ayni busene dersane var diye cikisinda 1 saat tek dolanabiliyorum bide varya hayatimda 1 kere tek kafeye gittim maddi durumdan dolayi degil durumumuz gayet iyi izin yok iste aglicam ya 4 gundur surekli agliyorum gozlerim sisti arkadaslarim diyo yilbasinda napiyosun herkese ayrı yalan attim
Güncellemeler
+1 yıl
ben evdeyim milletin hikayelerini izliyorum babamdan azar isitiyorum elalem gezerken benimki eokul notlarına bakiyor 😭😭ben neden böyle bir ailenin cocuguyum hep diyorum ben bunlarin cocugu degilim diye gecen senede tvde esraerol izliyoduk dna testi ile ilgili bisi vardi anneme dedim ki biz de dna testi yapalim gen haritamiz çıksın benim demek istedigim dna testi yapalim aslen kökenimiz nereye dayaniyor ona bakmak icin demistim ordan babam atladı diyor sen bizim cocugumuz degilsin dalga geçiyor
Ailem beni aşırı derecede sıkıyor napmaliyim?