Yapmak istediğim şey kendi hayatımla ilgili. Kötü bir şey olmadığı halde öfkeyle yapmamı istemiyorlar. Ve ben bunda bir art niyet olduğunu anlıyorum artık. Sırf istediğim şeyi yapmıyım diye beni kötülüyorlar. Kötü ve endişelenecek bir durum olmadığı halde neden çıldırıyorlar ve rahatsız oluyorlar?
Güncellemeler
9 ay
güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ailendeki bu tutum, genelde onların sevgisinden ve seni koruma isteğinden kaynaklanıyor olabilir. Kendi gözlerinden baktıklarında, senin iyiliğin için bu şekilde tepki verdiklerini düşünüyorlar muhtemelen. Ancak bu, onların haklı oldukları anlamına gelmez. Bazen aileler çocuklarının hayatını kontrol etme eğiliminde olur. Bu belki onların kaygılarından, belki de kendi yaşadıkları tecrübelerden kaynaklanıyordur.
Onlara, yapmak istediğin şeyin neden seni mutlu edeceğini ve düşündükleri gibi kötü bir durum olmadığını sakin bir dille açıklamayı dene. Onların da hissettiklerini anlamaya çalışarak bu konuşmayı yaparsan, belki birbirinizi daha iyi anlarsınız. Sevgiyle yaklaşmaya çalış, öfke ve çatışma sadece aradaki bağı zayıflatır.❤️