6 ayAhahah kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez derlerdi doğruymuş. Görümce hadi bi nebze de elti çok fena be. (Eltim varsa doğal olarak ben de elti oluyorum ama ben valla fena değilim) 😄😄😄😄 Ama düşününce dostluklarda bile bir tarafın maddi manevi kültürel ya da sosyolojik anlamda baskın olduğu arkadaşlıklarda birine hep batıyor bu durumlar 😪 Her anlamda dengine denk düşmek lazım yoksa her şey çok zor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)6 ayMaalesef, olur. İnsan doğasında kıskançlık, rekabet, güç ve çıkar çatışmaları, hatta toplumsal baskılar bazen kadınlar arasında da düşmanlığa yol açabiliyor. Kaynanalar, eltiler veya bazı kadınlar arasındaki nefret çoğunlukla güvensizlik, kıskançlık, toplumsal beklentiler ve geçmiş travmalar yüzünden çıkar. Bu düşmanlık, cinsiyetten değil insan doğasından kaynaklanıyor.
İster istemez sinir bozucu, ama unutma: tüm kadınlar böyle değil; destekleyici ve sevgi dolu ilişkiler de mümkün.00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 693 cevap paylaştı.
6 ayGelinine düşman olan kaynana tipleri genelde kocalarından ilgi görmeyen ve gücünü oğlundan alan tipler oluyor. Kocasıyla mutlu olan kadınların böyle tripleri yok.
Eltilerin olayı da tamamen rekabetten kaynaklı. Aynı aileden oldukları için kıyaslamalar onların arasında olur. Bacanaklar pek kıyaslanmaz.
00 Yorumla
6 ayBunun rollerle alakası yok tamamen karakter mevzusu yani kötü insna her yerde kötüdür yani kıskanç fesat insna her yerde öyledir huyu kıskanç fesatsa eltisine de görümcesine de kaynanasına da iş arkadaşına da kendi arkadaşına da hatta kardeşine bile öyledir
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Toplum kadınları hep kıyaslıyor ve yarıştırıyor, sorun tam da burada başlıyor canım 💔
“En iyi gelin kim, en güzel kim, en namuslu kim, en çok beğenilen kim” diye diye kadınlar birbirini rakip görmeyi öğreniyor 😔
Kaynanalar otoritelerinin sarsılmasından korkuyor, eltiler sürekli kıyaslandığı için geriliyor, bazı kızlar da özgüvensizliğini başka kadınlara kötü davranarak örtmeye çalışıyor.
Sen bu döngüyü kıranlardan ol 🫶 Kadın dayanışması çok güçlü bir şey, güvenilir birkaç kadın arkadaş bulduğunda göreceksin, nefret değil güç paylaşılabiliyor 💪💜02 Yorumla
Soran6 ayYapay zeka bile namus diyor shdjshdskhxjsdhskdhjsdh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Duyumlarıma ve gözlemlerime göre kadınlar birbirini çekemiyor
01 Yorumla
Soran6 ayBen de cahil kadınları çekemiyorum
- Aile & Toplum konusunda 150,6b cevap paylaştı.
u 6 ayinsan insana düşmandır
01 Yorumla
Soran6 ay💯✅
Kadınlar daha kendileriyle geçinemiyor zaten.
Yapınız da yok. Kıskançlık, haset içinizde var maalesef. Tabii herkes için değil birçoğunuz için geçerli anamm022 Yorumla
Soran6 aySiz sanki öyle değilsiniz
Soran6 ayAynen biziz hemcinslerinin yarısında katil olma potansiyeli var 😂😂
- 6 ay
Katillerin katilliğini savunmam fakat, çocukluğundan beri sevgi duygusunu sadece bir şey başarırsa alabilen bir cinsiyetin çok da sağlıklı bir psikolojide büyümesini bekleyemezsin. Sen sadece sokağa çıkıp, durakta beklesen ve rahatsız olduğun fakat içten içe de sana "değerlisin" mesajını veren o ilgiyle büyüyen bir cinsiyetsin. Yine erkekleri anlayamazsın ablam
Soran6 ayBahaneye bak 😂 neremiz değerli gibi? Güzel olmayan kızların yüzüne bile bakan yok sırf cinsellik içindir o ilgi sizde sikli doğduğunuz için değerli değil misiniz? Bilmem kaç milyonluk sünnet düğünleri paşa gibi davranılma evinizdeki kız baskılanırken sizin özgür bırakılmanız saçma sapan konuşmayı kes aşağıda bir kız çok güzel özetlemiş erkek kıskançlığını en basit Instagram'da bile bir çocuğun sevgilisi güzelse kendi çirkinse çocuğa demedik laf söz bırakmıyorsunuz saçmalığa bak erkekler erkekler tarafından öldürülüyor!!! Bu sayı az buz değil bilmediklerimiz de var gelmiş erkekleri övüyor ben kadınları ele alarak sordum soruyu yoksa erkeklerdeki kıskançlık başka seviye
- 6 ay
Bunun seninle sidiğini yarıştırmama gerek yok. Bunların deneyi yapılmış zaten, kadında sonradan intihar ediyor. Norah Vincent araştırabilirsin.
Ayrıca, biz bu lafı ediyoruz fakat ortama eleman geldiğinde "birader senle yenge nereden la, nasıl yaptınla" diyip hem hayranlık hem de tavsiye niteliğinde konuşabilecek olgunluktayız. Sizde bu yok. Hatta sizde direkt eniştecilik muhabbeti var abla yani konuştukça batıyorsun ya AKJLDSAFKAD
Soran6 ayO sırada yengesinin fotosuna mastürbasyon yapan erkekler: biz yokuz shjdhshdhs
Ben kadınlar kıskanç demedim akılsız mısın ananız da evlenseniz sizi kıskanır ama erkeklerde hafif değil
Soran6 ayAnnende dahil mi
Soran6 ayTtoto sıkışmadı knk her yıl onlarca belki yüzlerce belki binlerce yakışıklı çocuğun ölmesi her şeyi açıklıyor, yılda kaç defa çirkin birinin güzel bir kız öldürdüğünü görüyorsun shfjwhs haklısın siz kiskanmiyorsunuz direkt saplıyorsunuz
Soran6 ayErkeği öldüren de erkek kadını öldüren de erkek kesinlikle çok sevdiklerinden 😂 geçen yıl binlerce erkek öldü yan baktın, bana çarptın, ters baktın ahh ne de sevecenler 🥰 kendine dikkat ette hemcinslerinin kıskançlığına kurban gitme kadını öldüren de zaten erkek Allah akıl fikir versin.
- 6 ay
Ben o öldürenlerin yetiştiği semtte yetiştim. Ve dediğim gibi, katillerin katilliğini savunmam fakat sosyolojik analizi de severim. Hepsinin temelinde erkeğe verilen eksik sevgi ve saygı var.
Kadınların eksik sevgiden, baba sorunlarından ötürü dışarıya verebilecekleri bir zarar yok mesela. Ne yapıyorlar? duygusal zararlar veriyorlar, erkekleri kullanıyorlar, duygularıyla oynuyorlar, onunla bununla yatıp vaatler verip sonra ben ilişki yapamıyorum ayağına tüyüyorlar falan fistan.
İkisi de aynı durumun farklı yansımaları. Erkekler yapısı gerği daha sert ve testosteron yüklüler. Bunun dışavurumu bizde şiddetle oluyor.
Yani ben burada senin aksine kadınlar şöyle böyle demiyorum fakat masum da değiller diyorum. Sense tüm suç erkeklerin diyorsun. Bu mahalllelerdeki bu erkekleri yetiştiren anneleri görsen tövbe edersin
Soran6 ayO sırada katil çocuğunu savunmaya desteklemeye devam eden aileler 🤔😂 ha her sevgi görmeyen katil olsun o hâlde!!! Bu ne saçmalık analizini git başka yerde yap ayrıca baba sorunu olan kızları erkekler genelde güven verip onları kullanıyorlar onlarda saf ve sevgi görmemiş oldukları için hemen inanıyorlar daha sonra kafaya dank ediyor asıl amaç.
- 6 ay
Hepsinin ne halt olduğunu biliyorusunuz. Ben analiz severim ve kadınlara da bu tarz sorular sorarım hepsini de sıkıştırınca "aslında biliyoruz fakat denemek varsa sorun düzeltmek istiyoruz" dediğini ben duydum belki sen ve arkadaşların kendinize itiraf edemiyor olabilirsiniz tabii
Bana kadnları anlatma yani senin hayatında tanıdığından çok daha fazla kadın tanımışımdır. Flört ve arkadaşlık olarak.
Soran6 ayE bir zahmet benden daha çok tanı yaşımız bir mi sjfkdhd
Soran6 ay4'tür o çünkü ben 18im hsjdhajsh
Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı. Kızlar o kadar kıskanç ve kötü niyetli ki bazen sadece düşman olmak zorunda kalıyorsun iyiliğimi düşünen 1 tane kız arkadaşım bile olmadı karşı taraf nasılsa ben de öyle oluyorum düşman yani
07 Yorumla
Soran6 ayAma bu çok iğrençç!!! Ben etrafımdaki kızları her zaman desteklerim herhangi bir karaktersizlik yapmadıkları sürece onlara saygısızlık etmem kadınlar niye böyle anlamıyorum nedir bu kıskançlık 🤢
Soran6 ayErgen işi ergen kafası etrafında öyleleri varsa gerekirse yalnız kal ama şutla gitsin
Soran6 ayDışarıdakilerden kurtulurken evdekini çekmek 🙃 ablan bir tık saçmalıyor olabilir
Soran6 aySabırlar diliyorum 😐
Gizli Üye(30-35)6 ayBu bayanların doğasında var diye kabullendim. Bizimkiler mesela hiç hiç öyle huyu yoktur ta ki onlara bunu yapanı gördüğünde çizgiyi çeker. Bu konuda tamamen eğitim ve öğretilerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran6 ayHiç hiç öyle huyu yoktur aynnen 🤪 marsta yaşıyoruz türk erkeğinden haberimiz yok ya fhdhdhsg
- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
6 ayEn büyük kavgalar, haset ve çekememezlik kadın kadına yaşanıyor! Maalesef evet, kadın kadına düşmanı olur Küçük şeyleri biriktirmeyi çok severler 🤷🏻♂️
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 547 cevap paylaştı.
6 ayerkek erkeğe düşman oluyorsa. kadın kadınada neden düşman olmasın aslan parçası
19 Yorumla
Soran6 ayİlk defa düzgün yorum yaptın ilk defa yani
- 6 ay
Olur arada kasma
Soran6 ayAma ilk defa bu çok şaşırtıcı
- 6 ay
Herşeyin ilki vardır güzelimm yigenimmm
Soran6 ayDayımmm bugün senin insan olmanın ilk günü dkdjchs
- 6 ay
O zor biraz xd
- 6 ay
Odunluk desen var hayvanlık desen var ara sıra insanlık desen var daha ne olsun a. mq
Soran6 ayOooo kendini de tanıyor
- 6 ay
Tabi laaa
Zaten kadının düşmanı yine kadındır daha güzel olduğunu gördüğü an çekemez kabullenme iç güdüsü yok kadınlarda
00 YorumlaEvet olur kadınlar çok birbirlerini kıskanıyor mesela bu erkeklerde yok.
06 Yorumla
Soran6 ayÜfffff ne yok abicim yaaa hani bilmesek hak vereceğiz sanki marsta yaşıyoruz dünyadan Türkiye'den haberimiz yok ne yok Allah aşkına abim bizzat erkekler çok kıskanç diyor hatta bu yüzden hayatından çıkardığı erkekler oldu eski sevgilim de öyle diyordu ne yok yani babam bile diyor shfjwhs
Soran6 ayGözlerimlerim de kanıtlıyor Instagram'da bir çocuğun sevgilisi güzelse o çocuğa demedik etmedik laf bırakmıyorlar ajfjshd birinin arabası öbüründen daha iyiyse içten içe gebeeerir birinin boyu daha uzunsa içten içe kuduuurur istisnalar varsa bu oran çok demektir yani bu bunun içinde olduğunuzu gösteriyor, bilmem farkında mısın devamlı yakışıklı çocuklar öldürülüyor 🤔🤔
Soran6 ayFarkında mısın? Çirkin erkekler tarafından aşırı yakışıklı çocuklar öldürülüyor bu sadece küçük çocuklar değil büyüklerin cinayetinde de bu durum böyle erkek erkeği öldürmese kadınlar erkekler öldürmez yılda Max 2 defa yaşanır belki hiç yaşanmaz kadını öldüren de zaten erkek kıskançlıktan hepsi, katil olan birinin bir öfkesi kini kıskançlığı vardır kimse durduk yere bunu yapmaz
Soran6 ayGit ve hiç ilgilenme akıl sağlığın için
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zaten bir çok sosyal programlarda Kadının düşmanı yine kadındır sözlerini çok duydum. Siz farkına varmıyorsunuz ama durum gerekten öyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayOo erkekler birbirimin öyle düşmanı oluyor ki savaşa girip eşlerinin karılarının ırzına gecıyorlar.. siz daha eğitimsiz kaynanalara kadınlar çok kıskanc dıyın
05 Yorumla
Soran6 ayŞey ben erkekler düşman değil demedim ki ahdjshd kadınlar bunu yapmasın birbirine diyorum yoksa erkekler zaten öyle evet haklısın
Cevap sahibi6 ayİyi olan hemcinsini çoğu cahil kıskanıyor.. Erkeklerin kıskanclıgını görrmen lazım zengin yakısıklı güsel sevgilisi olan erkeklere bazı erkekler tam anlamıyla düşman oluyor keşke ö.. se diyor böyle bir topluluk bile var dünya genelince
Soran6 ayEvet biliyorum çok gördüm öylelerini aşırı kıskançlar
Cevap sahibi6 ayO yüzdn kadının en büyük düşmanı kadındır, kadınların doğasında var falan bunların hepsi erkeklerde de geçerli onlar ö,, ldürmek bile istiyorlar kıskandıklarını ve yapıyorlar da
Soran6 ayOnlar öyle bari biz olmasaydık öyle hemcinslerimi hiç sevmiyorum
"düşman mı ararsın kardeşin yokmudur?" her canlı birbirine düşmandır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadınlar birbirlerini bilir ve tanır o yüzden sevmezler.
00 Yorumla
6 ayKadın kadının bazen dostu bazen düşmanı olabiliyor elbette..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet. Birbirlerini Çekemiyorlar çok haset ve kıskançlar
00 YorumlaKonuyu okumadan söylüyorum ki kadının en büyük düşmanı zaten kadın bu ülkede.
00 Yorumlabu kadar aptalca bir düşünce görmedim
kadın kadına düşman olmasın erkeğe mi olsun mk
05 Yorumla
Soran6 ayNe alaka kafasız birine illa düşman mı olmak zorunda insan?
Soran6 ayÜfff ne anlatıyorsun keko işine dön
Soran6 ayGit ve karınla anneni ayır dhdjfh
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Kadının kadından büyük düşmanı yok ki
02 Yorumla
Soran6 ayBen düşman değilim bir gün eltim olsa da ona kız kardeşim gibi davranırım bu kadınlar birbirinden ne istiyor anlamıyorum g. zekalılar
Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı. En çok kadınlar kadınların düşmanıdır
00 YorumlaKompleks kıskançlık
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Kıskançlıkları sevmem.
00 YorumlaOlur, burada bile oluyorlar.
00 YorumlaKadın zaten kadının en büyük düşmanıdır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Esas onlar düşman oluyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Herşeyin bi sebebi var ya
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
6 ayZaten kadın kadına düşman olur
00 Yorumla
6 aykadının en büyük düşmanı yine kadındır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 ayO kadar çok var ki
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Olur kadın kendini kıskanır zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayGelinler de kaynanalara
06 Yorumla
Soran6 ayİyi kaynanaya hiçbir gelin bir şey demez, eskiden Kaynanalar şeytandan beterdi günümüzde bir tık normalleştiler
Cevap sahibi6 ayO mesafeyi erkek ayarlar aslında işini bilen ikisini bir idare eder
Soran6 ayEvet koca denen herif annesine sınırını bildirmeli aksi zaten anneci erkektir
Cevap sahibi6 ayHer iki tarafada eşte anneye saygı duymak zorunda annede geline her zaman anne suçlu olmuyor ip
Soran6 ayValla çoğu zaman kaynana kısmı suçlu oluyor oğullarını kıskanıyorlar çünkü hiiiç tahammül edilmez
Cevap sahibi6 ayYani haklısın Evet dediğim gibi o dengeyi başta kurmak lazım evlenince de eş aileden koparma peşinde oluyor hayatı benden ibaret olsn arkadaşı kardeşi ailesi olmasn
Gizli Üye(18-24)6 ayataerkil ortamda yetiştikleri içindir
00 Yorumla
6 ayKıskançlık başkada bir şey değil
00 Yorumla
6 ayHemcinslerime bayılırım mhm
05 Yorumla
Soran6 ayErkeksin
- 6 ay
Olmak istemezdim pff
Soran6 ayMaalesef erkeksin sdjsjdhsj
- 6 ay
Sen bilirsin cnmm mersi
- 6 ay
Hemen anlamış erkek olduğunu
Oluyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 12,1b cevap paylaştı.
6 ayOlur
00 Yorumla normali budur
00 Yorumla
6 ayEn azılı düşman olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBen görmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 aypllasın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,4b cevap paylaştı. Oluyor
00 Yorumla
6 ayİmkansız olasılık
00 Yorumla