Eşim hamile ve ona vurmak zorunda kaldım ve Şu an içim içimi yiyor ne yapmalıyım lütfen insan gibi cevab verin?

Arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşim ( kadın ) ve 5.5 aylık hamile 14 15 gündür aramız limöni izinli oldugu gün 2 hafta onu üst uste dışarı cikartmadim çünkü isyerimiz kapandı ve maddi durumda ciddi anlamda sıkıntı çekiyorum ve çekiyoruz ve bunu oda biliyor aldığı maaşı 30 bin 16.000 kira 7.200 icraya gidiyor zar zor geciniyoruz son 2 aydir 7 gunun 6 gunu evde duruyorum is ariyorum bulamıyorum sigortali ise giremiyorum haftanin 1 gunude memlekete gidip gelmek zorundayim ehliyetim icin eğitim alıyorum ehliyeti aldigim an işim hazir bekliyor neyse akşam işten geldi eşim mutfakta oturduk instagram resmini değiştirmesini istedim açık bir fotoğrafı var bunu daha önceden ona 200 300 kere söylemişimdir abartmiyorum hayır dedi karisamazsin gibisinden konuştu bende telefonu elinden alıp zorla instagram resmini sildim ve bu yüzden tartıştık ama ben hep alttan alan taraf oldum tartışma boyunca sakinligimi korudum ama telefonu ona vermedim ( çünkü telefonu zar zor borç alarak yeni aldım önceki telefonu 1 hafta önce tartıştığımız da firlatip kirmisti ) üstüme geldi almak için çünkü teli aldığında teli sıfırlayıp bana verecekti bende o yüzden vermek istememistim üstüme daha çok geldi tirnaklariyla kolumu çok kötü sıktı yine Bi şey demedim onu iterken elim gogusune geldi evde yegenimde vardı ( kız 19 yaşında ) ortamı yumusatmak için ya gormuyonmu gogusunu ellemek icin kolunu oraya uzatıyor dedi o arada eşim bana itafen onun ellemesine gerek yok dedi ellettirecek başkaları var dedi ben orada çok sinirlendim ama hamile olduğu icin üstüne gitmedim o dahada çok üstüme geldi ve saygısızlık yaptı bana karisamazsinn benim telefonumu alamazsin sen kim oluyon gibisinden konuştu bardagi felan kirdi heryer cam oldu en son yine agir kelimeler edince dayanamadim ve suratına sert Bi şekilde 4 5 kere vurmak zorunda kaldım ama. Vururken bile zorlaniyordum içim gidiyordu ama yinede vurdum sonra ona karşı isyan ettim neden böyleyiz biz huzurumuz neden yok dedim şu küçücük evde sadece 2 miz varız dedim neden iyi geçinemiyoruz dedim birbirimize sahip çıkmıyoruz gibisinden konuştum tabi o ara eşim ağlıyordu sonra sustum yegenim ona duş aldırıp yatırdı ama ben hayla sabah 6.30 oldu ayaktayım ona vurduğum için pişman oldum daha önceden de 1 kere vurmustum hafif bir şekilde çünkü laflarına dikkat etmiyordu çok ama çok ağır ve saygısız laflar söylüyordu şimdi bu durumda ben ne yapmaliyim veya siz olsaydınız ne yapardınız gerçekten insan gibi icinizden ne geliyorsa kız ve erkek olarak cevab verin bir yol gösterin son zamanlarda sürekli tartışıyoruz ama ben hep alttan alan taraf oluyorum üstüne hamile olduğu için karşılık vermeyimki tartismamiz büyümesin kötü olmasın yarın bir gün iyi olacağımız için kırmamaya çalışıyorum ama insanız işte sinirlenince bazen ne yapacaklarimizi bilemiyoruz. Eşim gerçekten çoğu tartismamizda ağza alınmayacak kelimeler ediyor yinede susuyordum huyunu suyunu biliyorum çünkü yapacagindan veya söylemek istediginden değil Bi öfkeyle ne yaptığını bilmiyor. İçinizden ne geliyorsa onu yazın lütfen

Güncellemeler
5 ay
Bu durumu aileme veya onun ailesine anlatmalimiyim çözüm yolu olarak akıl almak için
Eşim hamile ve ona vurmak zorunda kaldım ve Şu an içim içimi yiyor ne yapmalıyım lütfen insan gibi cevab verin?