Kardeşim altına kaçırdığı için annemle babam hakaret ediyor, kim haklı sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 25 yaşındayım 22 yaşında kız kardeşim var Nisanda 23 yaşına girecek. Üniversite okuyor 2. sınıf. Bizim yanımızda okuyor. Odası bazı zamanlarda çiş kokuyor ama her zaman değil gerçekten annemle babama sürekli kokuyor gibi geliyor sürekli odan çiş kokuyor diyorlar. Babam zaten sürekli odasını kontrol ediyor neredeyse her gün kokuyor mu çişli bir şey var mı diye. Bazen odasında çişli kıyafetler ve çişli temizlik mendilleri buluyor. Bir sürü utandırıcı laf söylüyor annem de aynı şekilde. Ona sorduklarında tuvalete gidene kadar kaçırdım diyor. Üstündekileri çıkartıp tuvalete gidiyor odasında çıkartıp kıyafetlerini. Onları çıkartıp gidene kadar yetişemiyormuş. Aslında annemle babam onu utandırmakları üstüne gitmedikleri zaman daha iyi. Babam da yine çişli bir şeyler buldu odasında. Bir sürü bağırdı çağırdı makineye attırdı o kıyafetleri annem de bir sürü laf söyledi. Babam bu odanın kapısını sökeceğim haberin olsun dedi. Şimdi de psikoloğa ya da psikiyatriste götürmeyi düşünüyorlar. Dün de altına kaçırmış gece. Babam ertesi gün anladı yine. Kız siyah pantolon giyiyordu. Onu çıkartıyordu altına kaçırdığı için. Babam da üstünü değiştirirken odaya girmeye çalıştı. Kardeşim de baba üstümü değiştiriyorum dedi. Babam da sen üstünü değiştiriyorsan bir boklar yiyorsundur dedi. Pantolonuna bakmaya çalıştı. Kardeşim izin vermedi. Hani göster pantolonunu niye üstünü değiştirdin dedi. Sonra öğleden sonra anladı babam. Tuvaletin çöp kutusunda çişli temizlik mendillerini buldu. Baya bağırdı kardeşime. Pisliksin sen pislik dedi. Annen haklı hastasın sen tedavi olman gerekiyor dedi. Sonra çantasını açıp pantolonuna baktı çiş koktuğunu anladı. Ayy Allah seni kahretsin dedi baya bağırdı üstüne yürüdü. Baya da bir hakaret etti. Annemle de konuşurlarken duydum babam anneme başka şehirde okuyamaz yapamaz bu döverler felan dedi. Annem de baya hakaret etti kardeşime. Ben de şaştım kaldım be yapacağımı. Allah aşkına bir akıl verin. Kim haklı burada? Ne yapmak lazım?

Kardeşim altına kaçırdığı için annemle babam hakaret ediyor, kim haklı sizce ne yapmalıyım?