Güncellemeler
+1 yıl
Onlara benim annem babam beni her gün küfür eziyetle büyüttü yalnız insanı nasıl yalnız değil gibi yargılarsınız demedim çünkü karşıda bi cahil amca var 58 yaşında, ben mesela o esnada kendimle ilgili bir şeyden bahsetsem bile sen bize cevap mı veriyosun ahlaksız diye şov kesiyodu
Güncellemeler
+1 yıl
Abazalar soruma yazmasın lütfen 🤮
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hakları var. Elin adamınin evinde baş başa 1 gece kalınır mı
Baş başa değil abinin sevgilisi vardı onlar salonda oturdular ben mutfakta ve evde bir kişi daha vardı ayrıca onların ben pavyona gitsem hesap sorma hakları yok adam beni 2 sene önce yolda sopayla dövdüğünde tüm babalık haklarını yok etmiş
olsun, baban o senin.
Bi de adam yalan söyleyerek ajans diyerek soktu beni eve…Ben de para yok mecbur arkadaşda kimsen yok ajans diyince geri dönemezsin ta 5 saatlik yol gelmişsin paran da yok
Cehaletine başlatma kızına böyle yaparsan rezil eder seni benden söylemesi
seviştiniz mi peki, dürüst ol
Ne iğrenç insansın nasıl bi tipsiz abazasın ki 22 yaşında tertemiz kızın 40 yaşında aç köpeğe bakabileceğini düşünüyorsun sen herkese bakarsın demek ki annen de bakar
Başına gelenler üzücü ama tanımadığın bir adamın evine gidebilecek kadar.. olmana ne denir bilemedim
Hayatımda hiç yalan söylememiş biri olduğum için iyi olduğum için kötüyü bilmiyordum. Artık biliyorum. Ve onu erkek yerine koyma iyi misin ben 22 yaşındayım 40 yaşında abiye erkek gözüyle bakmam ben
Farketmez illa cinsel suç işlenecek diye bir şey yok, başına her şey gelebilirdi.
Evet sonradan korktum oradayken değil de aylar soruna korktum travma oldu😑
Bir ailem olsaydı korkmayım diye bana sarılır tamam kızım bir şey olmamış der o kötü adamı bana unutturmaya çalışırlardı
Gece adamın evinde mi kaldin
Ama normal mi bi erkeğin evine gitmek? Ve hatta gece orada kalmak
Gece orada kalmaya gitmedim beni ajans diyerek oraya soktu yukarda kız var laflarsınız dedi sonra kendisi o kızla salonda oturdu ben mutfakta yalnız oturdum 4 saat gece 1 oldu sonra ajandaysan gelecekler otele götürcez bahanesiyle sabah 4e kadar bekletip 4te uyudu ben hiç uyumadım sabah 7de çıkarttı mesaj atıp ben çıktıktan sonra da senin otel paranı cebimden veremem diye içindekini söyledi aç köpek 40 yaşında erkek
tamam anladım iyi niyetle gittin ama gece orada olman doğru değildi. Heryer sapık dolu. Ya tecavüzcü olsa? Hayatını hmahvederdi. Ajans bile olsa otel bile olsa kalınmaz gece. Küçük şehirde misin? Iş yok mu orada
Aman bi daha olmaz zaten kötülerin de dışarda gelebildiğini görmüş oldum polise gidince adam 100 suç kayıtlı bi dılandırıcıymış nasıl ülke ben ondan önce 2. suç kaydı olan içeri atılıyor diye biliyordum ben şikayet etsem belki de atılırdı içeri diyorum ama çeksin cezasını ya ta bu sene Mayıs ayında oldu nerden aklıma geldiyse bilmem
*dışarda gezebildiğini
Şimdi durumun nasıl? Kyk kredi almıyor musun
Yok ya annem yurdu ödüyor🥺Ben de yurttan burs alıyorum biraz
Kyk ya niye basvurmadin
Daha başlamadı. Geçen sene de çıkmamıştı kyk bursu
Kyk krediye başvur o zaman para lazımsa. Bölüm ne
Yok yurt burs veriyor dedim ya
tamam kyk kredisine de başvur işte
Yok niye başvuruyum benim yurdum vakıf yurdu aylık bin 300 lira kalıyor bana
Ee ailen de gönderiyor? Yetmiyor mu
Ailem göndermiyor dayıoğlu
Bin lira gönderi demissin amca kizi
Yurdum vakıf yurdu burs veriyor dedim annem de yurt ücretini ödüyor
Para yetiyorsa sıkıntı yok o zaman
İnşallah zenginliği nasip eder Allah tez zamanda
Önce okul bitsin. Çok takma bu kadar parayı. Bölüm ne
Para aşk
Sanane ebenin körü dermişim djdhfn şaka uluslararası İlişkiler
Hmm guzel. Yabancı dilin iyiyse para kazanirsin
Cidden baban böyle bir şey yaptımı
Antalya rixos otelin önünde gece 2de yolda sopayla dövdü evet
Otele götürmedi ha yanlış anlaşılmasın 4 kardeş bi anne arabada kalıyorduk gece
Senin için cidden üzüldüm bir banbanın özellikle kızına yapmaması gereken bir şey
Bunu yaptıktan sonra sildim onu adamın bana hesap sormaya hakkı yokken sülalesi nasil hesap sorar ablası sayar ya siz kimsiniz ki benim annem babam yok siz kimsiniz bana hayat sunmuş gibi orada ahlaksız nalet suratlı pslik falan diyor babamın ablası 60 yaşındaki
Sen üzme kendini o onların terbiyesizliği takma bile bırak derlerse desinler elbet birgün pişman olurlar