Beni yolda sopayla döven babamın kardeşlerinin bana hesap sormaya ne hakkı var? Ne hakla hesap sorarlar?

Çocukken annem her gün üniversiteye ya da kursa gider ev yemeksiz kalırdı eve geldiğinde evi mükemmel yapmamı bekler sadece ev işi için her gün geldiğinde hakaret beddua sayardı karaktersiz derdi ellerin kırılsın derdi 18 yaşıma kadar böyleydi ben o zilr basınca ağlamak isterdim bi tek babama tutunuyordum babam da 20 yaşımdayken annrm ondan boşanmak isteyince mal adam mal, anneme yaranmak için beni suçsuz yere yolun ortasında ben arabanın içindeyken karşı ormandan sopayla koşarak gelip dövdü. Pislk adamla konuşmuyordum 1.5 senedir ve üniversitede şehir dışındaydım ama hala onların parasını almak istemiyordum zaten azıcık para verirler kıyafet felan alma hakkın yoktur aylık bin TL şu ekonomide. Annem babam yok diye kabul ettim. Hep tesettür modelliği işi aradım buldum bi tane bayram tatilinde memleketteyken o iş acil denen yere gittim adam parasız eleman otel parası vermemek için evinde bekletti sabaha kadar ama hep abi dedim adam da bana asla bakmazdı 40 yaşında fakir erkek ben kapalıyım asla bakmaz bşle kapalılara öyle dinsiz bi tip. Sabah 8de beni evden yalanla gönderdi, kapalı olmayan kıyafetleri gitmeyeceğim için. Ben de ta 5 saatlik şehirlerarası yolu getirip para vermediği için polise gittim polis ne haklaysa babamın abisi bi siyasetçi diye onu aramış ordan beni diğer amcalarım aldılar Babannem’e götürüp sadece annen baban Var diyip orada babamın ablası abileri hepsi beni dayak tehdidiyle sıkıştırdılar babamın ablası bunu muayeneye götür elin adamı her şeyi yapmıştır dedi Allah çıkarsın o lafı ondan tez zamanda herkesin haberi olsun. Ya beni yolda sopayla döven adamın sülalesi bana nasıl hesap sorabilir nasıl ne hakla
Güncellemeler
+1 yıl
Onlara benim annem babam beni her gün küfür eziyetle büyüttü yalnız insanı nasıl yalnız değil gibi yargılarsınız demedim çünkü karşıda bi cahil amca var 58 yaşında, ben mesela o esnada kendimle ilgili bir şeyden bahsetsem bile sen bize cevap mı veriyosun ahlaksız diye şov kesiyodu
Güncellemeler
+1 yıl
Abazalar soruma yazmasın lütfen 🤮
Beni yolda sopayla döven babamın kardeşlerinin bana hesap sormaya ne hakkı var? Ne hakla hesap sorarlar?