Tesettür modelliği için gittiğim yer tekin çıkmadı diye baba tarafının beni dayak tehdidiyle sıkıştırmaya ne hakkı var?

Annem zaten çocukluğumdan beri her gün küfür ederek iftira atarak büyüttü. O kadar gerçekle alakası olmayan şeyler uyduruyor ki ya bipolar ya şizofren. Ben bi iş buldum burada anlattım Bursa’ya gittim adam otelde misafir edileceksiniz diyip aç köpek olduğu için evinde bekletti sabaha kadar otele şimdi götürcez diye kandırdı. Polise gittim yalan söylediği için ve poliste 100 suç kayıtlı biri olduğunu öğrendim polis ben 22 yaşında olmana rağmen ne haklaysa amcamı aramış beni orada zorla tuttular amcalarım alıp Ankara’da yaşamama rağmen Eskişehir’e Babannem’in evine getirdiler. Halam bana köpek ahlaksız dedi tövbe Estağfirullah dedim bu kadar rexil olmasına şaşırıp şive sustum. Olayı anlatmaya çalışıyorum hiç tanımadığım şehırdışında yaşayan bi amcam sen bize cevap mı veriyosun diyip Tokat atmaya kalkıyor. Halam babama bunu muayene götür elin adamı her şeyi yapmıştır diyor Allah’tan korkmadan. Adam da abi dediğim bana abla diyen adam. Beni orada 1.5 saat dayak tehdidiyle tutup hakaret ettiler. Onları cahil rezil diye takmıyorum ama şu an tek canımı sıkan bana bunu yapmaya ne hakları var? Ben annemden eziyet görürken baba tarafım beni korumadı.
Güncellemeler
+1 yıl
Bi de bu sırada o aradıkları milletvekili diye aradıkları amcam bana deliysen git akıl hastanesine ya dedi. Akıl hastanesine kapatırım diye tehdit etti düşünün ben psikopat psikolojik sorunlu anneyle büyümüşüm dayanmışım ve ona değşl bana psikolojisi bozuk iftirası atıypr baba tarafı
Tesettür modelliği için gittiğim yer tekin çıkmadı diye baba tarafının beni dayak tehdidiyle sıkıştırmaya ne hakkı var?