Abimler babamın mirasından olan hakkımı vermiyorlar?

merhaba ben 33 yaşındayım evliyim bir kızım var babam vefat etmeden önce tüm mallarını en büyük abime vermiş sen adaletlisin oğlum herkese hakkını verirsin sana güvenim tam. Ben o esnada yurt dışındaydım babamın hastalığında. Türkiye’ye geldim haberi alınca hemen aradan 2 yıl geçti abimler o zaman acımız büyüktü konuşmadık geçen çağırdılar beni Bursa’ya gel noterde imzan lazım diye ama ne göreyim babamın 12 tane dairesi vardı 6-6 kendi aralarında bölüşmüşler bana da ufacık bir dükkan vermişler arsalarımız vardı kendilerine imar planı yakın olanları almışlar bana da merkeze kaç km olan yerleri vermişler. Dedim bu ne böyle böyle mi böldünüz bana dedikleri şey biz erkeğiz senin ise kocan var artık kocan ilgilendirir maddi konularda seni. Ayrıca babamızın parasını elin oğluna yedirmeyiz dediler şok oldum kabul etmedim. Sen bilirsin dediler annemle konuştum araya düzeltir gibi oldu ama halen aynı düşüncedeler. Benim napmam gerekiyor kocama diyorum nabacağız bu senin kendi aile meselen bana karışmak düşmez diyor kaldım tek başıma iki abimle?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün aradı yine abim gel alacaksan al seni mi bekliyeceğim ben dedim kabul etmiyorum avukata gideceğim bir anda delirdi sen ne paragözmüşsün gibisinden laflar söyledi o hıyar kocan aklına sokuyor dimi bunları senin aklın yetmez vb suratına kapattım sonra karısı aradı sen nasıl insansın ailenenle aranı bozacaksın herkesi herkese düşman mı edeceksin ne avukatı salak mısın dedi. Avukata vermeye de içim gitmiyor abim sonuçta ama sırf kadınım diye mal vermemek...
Abimler babamın mirasından olan hakkımı vermiyorlar?