Seni çocuk bakım evine alırlar yurt gibi bi şey Babana da bi şey olmaz Katlanamıyorsan yaşama evde git başka ev bul kendine, tabii bu pahalılıkta bulabilirsen
Babasını şikayet etmenin sonuçları hukuki ve sosyal duruma bağlıdır. Eğer bir suç işlendiğine inanıyorsan, güvenilir bir yetkililere başvurmalısın. İçeri alınıp alınmayacağına dair kesin bir cevap vermek için daha fazla bilgiye ihtiyaç vardır. Bu nedenle, durumu daha ayrıntılı bir şekilde açıklaman gerekebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Alırlar umarım.. şikayetçi olun direk. cezasını çeksin şereffsiz
Çekmezse napıcam
Darp raporu alın ve şikayetçi olun. Uzaklaştırma kararı çıkar önce. Sonrasında ise cezai müeyyide uygulanır
darp raporu nereden alınıyor
Acile giderek başınızdan geçeni anlatın ve darp raporu istediğinizi belirtin yeterli olacaktır
Babana bişey olmaz diyorlar
burada kimsenin dediğine kulak asma adliyede ücretsiz danışmanlık veren avukatlara git danış nasıl bir hukuki süreç işleyeceğini
Baska yerde yasama kendi ayaklarının ustune durma sandın var mı
Bu ekonomidr mi
Napcaksın pkı calıayonmu
Üç Hafta önce çıktım işten
Nerde oturuyorsun ıs arıyonmu
ya ne işinden bahsediyorsunuz canımla cebelleşiyorum ben
Nerdesınsen Alican seni gel git ablamda kal Bı duzn kur
Ben kurarım düzen de o yaptıklarının bedelini ödemiycek mi
Odetırım iki avukatım var hayatını karartırım Bn cıddıyım
Sadece hayatımı mahvettiğini anlasın istiyorum biraz anlayış istiyorum ama kendi aşağılık kompleksi yüzünden asla olmuyo
Ya offf olucakkk
İnşallah
Bn cıddıyım
Ben halledicem
Seni çocuk bakım evine alırlar yurt gibi bi şey
Babana da bi şey olmaz
Katlanamıyorsan yaşama evde git başka ev bul kendine, tabii bu pahalılıkta bulabilirsen
Şikayet ile bir şey olmaz
Napmam lazım ki öleyim mi
Babasını şikayet etmenin sonuçları hukuki ve sosyal duruma bağlıdır. Eğer bir suç işlendiğine inanıyorsan, güvenilir bir yetkililere başvurmalısın. İçeri alınıp alınmayacağına dair kesin bir cevap vermek için daha fazla bilgiye ihtiyaç vardır. Bu nedenle, durumu daha ayrıntılı bir şekilde açıklaman gerekebilir.
Hayatımı mahvetmesi yetmiyor mu
Adli işlemler hukuki işlemler için kanıt gerekmektedir
Ne gibi kanıt
Şiddet middet felan
Morarma izlri falan olmaz mı
Olabilir hastane heyetine geç
Vazgeçtim
Neden boldu
Korktum ya tekrar yaparsa edicem
Kanıt olarak video ses kaydı gibi bişey yapamaz mısın
Nasıl yapayım şimdi geçti gitti
Bir daha tekrarlanırsa yap kaç yaşındasın?
21 yaşındayım
Valla içeri falan almazlar
Neden ya
O kadar büyük suçlar var ki onları bile içeri almıyorlar belki 2-3 gun tutarlar
Ama şiddet
Öldürmesini mi bekliyorlar aq
maalesef öyle şansını dene dicem ama bu sefer şikayet ettin diye daha kötü seyler yapmasın
Ben de ondan korkuyorum vazgeçtim yine yaparsa edicem ama çünkü daha önce de yapmıştı