babamin beyninde kuculme var. halalarim babami dolduruyor. babam eve bakmiyor. bende mesajla hepsine kufrettim. kardesim diyo guya beni halalarim sikayet edip hayatimi yakacakmis babam durdurmuş. siz olsaniz napardiniz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kendime yeni bir hayat kurar hepsiyle iletişimi keserim
hayat kuramoyorum. evlenemiyorum. kpss calisiyorum olmuyo. babam evi terketmis. sen yerimde olsan onlardan nasil intikam alirdin
intikamla işim olmaz bana zarar veren herkesten uzak duruyorum
o zarar veren senin hakkini parani yiyorsa sen aç kaliyorsan uzak surmaya devam mi edeceksin
yiyemez ki ona müsaade etmem zaten
işte bende bunu diyorum anlamiyomusun. napardin
en başta söyledim işte kendime hayat kurarım sıfırdan kimseyle işim olmaz şu an onu yapıyorum
Şikayet falan etmezler seni korkutmuşlar
Baban hakkında vasi kararı aldır böylece babanın tüm haklarını elinden alırsın babana da vasi atan olsun bitsin
babamada kufrettim. aram bozuk
Savcılığa git baban hakkında akıl sağlığı yerinde değil dediğin an baban hakkında vasi kararı çıkar
eminmiain aramiz çok bozuk ama. annemin ölumunde halalmla kavga ettim. beni vurmak icin saldirdi. bi hak talep edebilirmiyim
Babanın tüm haklarını elinden alırsın savcı anında bağlı bulunduğu karakola yazı yazar babanı alıp hastaneye götür polisler ve akıl sağlığına bakarak karar verir savcı
babama bakan guya beni amcamdan koruyan ustune beni korkutan kardesimm adliyede calisiyo bana engel olabilir mi sizce?
Hayır olamaz
Seni korkutan kardeşine şunu söyle adam değilsin de
babmi dolduran bize kan kuturan onlaedi babam maşaydi. nasil suçsuz. annem gün yüzü görmedi. yarida gitti
pardon son mesaji yanlislikla size yazdim😑
Üzüldüm avukat arkadaşım var yardım istersen seve seve
Yapabilcek biseyin yok ki
sen olsan onlardan nasil intikam alirdin
Almam. Kendi basimin caresine bakarim.
dusunsene 1 ay icinde 3 sinavinvar. tum evin yuku sende. başini kaşiucak vaktin yok napardin
Bu daha cok motive etsin seni. Herkes keyfine bakiyor. Onlari dusunmenin faydssi yok
hakkimi parami yiyerek keyiflerine bakiyolar ama
Ama buna yapabilcek biseyin yok iste. Onlara muhtac olmamak icin cabalamalisin
anlamiyorsun ne Allah katinda ne devlet katinda onlarin hicbi hakki yok. sen boyle kendini cokk ezdirirsin soyliyim
ben niye muhtaç oliuim. onlar bana muhtaç hakkkimi gasp ediyorlar
Allah katinda hesabi verecekler zaten. Baban aksini kanitlamadigin surece sizle olmak istemiyor devlet katı da saibeli. Senin sinavina surda kac gun kalmis yaptigin hesaplara bak. Onlara muhtac ol sen ezdirme kendini ugras intikam pesine dus
Baban ha la sag. Akli dengesi de yerinde. Ne hakkin var senin
Hicborsey yapamazlar halalarinin anasını skeyim
kufrettim ana baba. soysop daldim. mesajlari verip hayatimi yakacaklarmiş. babamin bize bakmasini hep engellediler. sefa surduler. biz ezildik sersefil buyuduk sayelerinde. dilleride uzun. annem dertlerindwn öldü. yerimde olsan napardin nasil intikam alirdin
Ya susn xok sinirlendim kendi maaşın vs var mi babanı alıp gidemez misin ama. yorum yapamıyorum yanlis yonlendirmemek icin halalarin tam or. pu.. a.. mcik
cıkcık çok sinirlendim Şu an
simdide babamii almislar alikoyuyolar eve gelmiyo. beyninde kuculme var ayni zamanda kör. sirf parasi icin
K. anciklwr yazdım cikcik diye cevirmis
kpss calisiyorum. tonlarca yük benim omuzlarimda. napicagimi bilmiyorum. sadece intikam dusunuyorum
amcam gelip evde desiklerine gore ağzima s. cacakmis. öldurecekmiş beni. ababam kardesim durdurmus. dusunsene. apilabilir nasil intikam alinabilir bu durumda
Hiç bilmiyorum. Yanlış yonlendirmekten korkuyorum
ahh canim. annem öldü dertlerinden babamida hepsini de parcalamak istyorummm🥺
Babana da mı sinirlisin ama baban suçsuz
baba. mi dilduran maşa diye kullanan onlardi. elbirligiyle anneme gun yuzu gostermediler
nasil suçsuz