Annemle amcamın babamla dalga geçip onu ezmesi konusunda haksız mıyım?

Amcam memleketden geldi yaşını başını almış kır saçlı bir adam. Kahve yaptım derken babamın gözü pek görmüyor ve telefondan da pek anlamaz, annem ondan yaşça küçüktür 72 doğumlu annem. Babam kızım bu kredi borcumu öde gelde az dedi, telefonunu verdi bana ben açtım, amcam babama sen yapamıyormusun aaaa koca adam dedi, ben kendim ödüyorum dedi, annem de ne bilsin insanın zeki olması ile alakalı kafa ve zeka yoksa ne anlar dedi babam gözünün altından bakarak bağırdı bir susun yeter dedi ikinizde durdunuz çocuk ödeme yapacak susun dedi anneme bağırdı, annem de ne bağırıyorsun ancak bağır sen diyerek çenesi düşük şekilde susmadı, bir susun artık yeter ya dedim, amca babamı ezdirmem o kafası sayesinde biz bu evde oturuyoruz dedim, annemde al babanı sizin olsun dedi. Babam tekrar bağırdı anneme. Yaptıkları çok terbiyesizlik, anneme üzülüyordum ama artık gram üzülmüyorum, babam nemrut ve çekilmezdir evet çoğu zaman ama amcamın yanında ya da benim yanımda sık sık durmuyor ve beni mahvetti bu adam diye beddua ediyor geb.. eresice boynu tekerin altında kalsın, parça parça olsun diyerek sürekli beddua ediyor bıktım artık, geçici geldim bu eve tek yaşıyordum ama tahammül edemiyorum taşınıcam yakında. Haksız mıyım. insan ne olursa olsun eşine böyle şeyler syler mi, özellikle de insan içinde yerer mi.

Annemle amcamın babamla dalga geçip onu ezmesi konusunda haksız mıyım?