Eşin ailesiyle altlı üstlü yaşamak evliliği bitirir mi, nasıl başa çıkılır 😔?

İpler koptu… henüz 3 aylık evliyim boşanma noktasına geldik eşimi 1 haftadır göremedim işinin yoğunluğu dolayısıyla.. kayınvalidem ve kayınpederim ile aynı yerde altlı üstlü yaşıyoruz eşim yokken hep onlarla beraberim her gün her saat her dakika… yatmadan yatmaya evimize çıkıyoruz.. eşim dün işten geldi felaket yorgun bi şekilde annesigilde yemek yedikten sonra 3 saat uyudu sonra evimize çıktık zaten bir şey yapmaya hali yoktu ertesi gün de izinliydi öğlene kadar ellemedim uyusun diye gün içinde hava yağmurlu diye evde ailesiyle zaman geçirdik akşam oldu Annesigil de yine yemek yedik ve yine aynı şey oldu yine koltukta 2 saate yakın uyudu dürtüyorum kaldırmaya çalışıyorum ama uyanmıyor sinirden gözlerim doldu ne bize müsade biz evimize çıkalım dedi ne de bir şey yapıp kocamla zaman geçirebildim bütün bunlar olmadan önce akşam üstü sessizce kulağına eğilip söyledim bugün uyuyakalma vakitli yukarı evimize çıkalım ütü filan da yapıcam dedim bunları dememe rağmen saat 10 oldu akşam öyle çıkabildik yukarı 10 dan sonra ütü mü yapayım kocamla bir şey mi yaşıyım duş mu alayım derken saat gecenin 1-2’ si oluyor sabahta kalk işe git… eşim yokken zaten bütün gün ailesiyleyim ben.. dün yukarı evimize çıktığımız da birbirimize girdik bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirdim ve sen buraya gelin geldin uyacaksın diye çıkış yaptı parmağını salladı bana bu insanlar bize ev verdi yediğinden içtiğinden ayırmadı ailemin bana yaptığı şey çok dedi.. ben bizimde bi evimiz var dedim kendi evimizde yemek yiyebiliriz dedim bir şey mi bildiğin var dedi annemlerle yaşayarak koca nasıl işe uğurlanır evde nasıl yemek yapılır diye bu zamana kadar aşağıda bir şeyleri gör diye yaptım dedi bende bana fırsat mı veriliyor dedim bir şeyleri yapmam için dedim yakasından tutup sarstım onu oda bileklerimi sıktı itip kaktı beni boşanmaya getirdi konuşmayı kocamın gözü bana dönmüş bi şekilde benden tiksinir iğrenir gibi bakıyor soğumuş zor günler yaşıyorum ağlamaktan bütün gece uyumadım 😔

Eşin ailesiyle altlı üstlü yaşamak evliliği bitirir mi, nasıl başa çıkılır 😔?