Ben 9 aylık evliyim eşimin ailesiyle kavgalıyım hiçbiriyle görüşmüyorum sizin aranız nasıl ya da böyle sorunlar yaşayan var mı?
3 ay
Ben 9 aylık evliyim eşimin ailesiyle kavgalıyım hiçbiriyle görüşmüyorum sizin aranız nasıl ya da böyle sorunlar yaşayan var mı?
9 Ayda ne ara kavga ettiin, ne yaşadın da konuşamıyor hale geldin. Normalde kayınvalide arasında sürtüşmeler illaki olur da seneye yayılarak olur. Sen 1 senede iletişimi koparmışsın.
Sorun kayınvalide değil görümce kayınvalidem yok babası var oda ceza evinde beni tehtit ediyor bilmem ne bende ağzıma geleni söyledim
Evliliğinin ilk yılında böyle çatışmalar yaşamak kalbini çok yoruyordur 💔 9 ayda bu noktaya gelmek sana haksızlık edildiğini hissettiriyor olabilir. Benim de zamanında eşimin ailesiyle zorlandığım dönemler oldu ama mesafe koymak bazen en sağlıklısı 💆♀️ Eşinle aynı cephede olman çok önemli. İstersen neler yaşadığını biraz anlat konuşalım 💜🌿
Cevap
10Cevap
Daha 3 haftalık gelinken görümcem bana saldırdı daha sonra kaynanam eşimi dolduruyordu bize gelinlik yapmıyor hizmet etmiyor vs kaynım eşime it köpek olmuşsun dedi ve kapımızı tekmeledi bide altlı üstlü oturuyorduk ben görüşmüyorum Allah’a havale ettim
Ben bu sorunlari cozemedim esimin ailesiyle cok icli disli olduk sonunda bosandik. Bir ton dert. Yeminle iki yil kendjme gelemedim. Bosanmayi dusunuyomusun
Tabiki düşünmüyorum ama benim ailem kıymetli derse o gün bosarim arkasına bile bakmam dünyaya bir kere geliyorum kimseyi çekemem
Allah sabir versin okurken bile O gunleri tekrar yasadim. El bombasiyla ayni evde olmak gibi bir sey
Aslında bizim öyle değil eşim hadi ordan et eve gelirlerlese diyor ara polisi haneme tecavüz ediyorlar de diyor onlar gelene kadar ben gelmiş olurum diyor
Olay. Polislik boyuttaysa ooo
Hiç acımam isterse gebersinler valla
Ya esini seviyosan O da dikkatliyse araya ailesini sokma. Zaten O da seni kaybetmek istemez. Sadece sinir bozarlat
Valla bugün gelmişler evime bir güzel kovdum sonra kocamla kahve sigara yaptık 🤣
Supersin esin sansli. Biraz gicik yanin olsa da seni sevdigi belli. Sende zor birisin zaten
Ben zor biriyim oda bunu biliyordu en iyisini yaptım valla
Zor oldugunu biliyorum farkediliyor. Cocuk dusunuyomusunuz
Düşünüyorum rabbim hayırlısını sagliklisini versin inşallah
Evet oyle tabi. Bizim iki dusuk oldu evliyken. Kiz olurda esin delirir iki cadi olursunuz
Kız erkek hiç önemli değil sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun yeter bize
Tabiki oyle Sen zaten iyi birine benziyosun hafif huysuzluklarin olsada
Hiç kimse mükemmel değildir ama bence ben iyi biriyim bana saygısızlık yapılmadığı sürece
Evet farkindayim
Ah bu kaynanalar. Hemcinslerini neden her defasinda zorluyor akıl alır gibi değil
Görümce de öyle bende görümceyim kimseye karismiyorum evine bakına
İşte bende anlamıyorum
Valla 9aylik evli olmama rağmen etmiyorum herkesten bir yerde uzakta evlilik yaşayacaksınız tamam olur ama diğer türlü ailesi sürekli evinde olan insanla olmaz evlenmeyin
Valla eşime dedim seviyorsan aileni gel anlaşmalı bir sekilde bosanalim hiç bişey istemiyorum da dedim yok ben bosanmam onlar bosansin benim evime kimse karışamaz diyor
Neyden dolayı kavga ettiniz peki, eğer cok büyük mesele değilse barış bence ailen onlar da sonucta
Çok büyük meseleler ağza alınmayacak küfürler edildi asla affetmem evimede almam
Mesele ne peki, anlat elimden geldiğince fikir veririm yoksa bile rahatlamıs olursub
İşte evime habersiz gelmesinden başladı kavga sonrasında yine dewam etti tam duşa girecem pat evimde kocasıyla bir oldu 2 oldu 3 oldu 5 oldu en son dayanamadım beni aramadan benim evime gelmeyin dedim sonra küfürler hakaretler havada uçuştu
Burada sen haklısın tamamen, sonuna kadar hem de, ama söyleyiş biçiminde önemli tabi, eşinin buna tutumu nasıl oldu peki seni destekledi mi
Evet ilk zamanlar muhattap olma diyordu biz odada oturuyorduk zamanla sıkılmaya başladım eşimde eşimi aramadan gelmeyin sizde dedi ama arsizlar yüzsuzler
İstersen dertleselim, yzmak istersen...
Yav evliyim kardeşim soru soruyorum burada evli kadına dertleşelim diyorsun boş boş konuşma ya Allah aşkına evliyim evli senin karın gitsin başkasıyla dertlessin
ben evlı degılım
İyi öğren o zaman evli kadına böyle yazılmaz çünkü başkasıyla evli okey kardeşim
tamam ne kızıyorsun kı o zaman pp nı kaldır mıllet gormesı n senı gordum hslandım yazdım arkadasca dertleselım dıye bu kadar hasssassın konusma o zaman burdan kardesım bana ne yukselıyosun
Özürlümüsün sen evli olduğumu eşimin ailesiyle diye yazıyorum sana mı soracam resmimi koyarken başkasının karısından hoslanilmaz ogretememisler sana bunu
Ne zamandır konuşmuyorsun
Eşinin tepkisi ne oldu
4 aydır falan eşim görüşmek istemiyorsan görüşme diyor zaten o yanımda
Neden konuşmuyorsun
Sürekli pat küt evimdeler diye
Ne tepki verdiler bu duruma
Burası benim babamın evi istediğimde gelirim benim evim dedi bende benim evim kocamın üzerine tapusu dedim sonra kavgalar küfürler edildi bende alta kalamam valla
Seviyeleri yerlerde herhalde
Yüzsüzler evli barkli çocuğu var git evinde çocuğunla kocanla ilgilen or... Yani dmi
Haklısın
Çocuk düşünüyor musun
Evet düşünüyorum bosansamda babam var 4 tane erkek kardeşim var bakarız çocuğuma
O zaman yapma sakın
Neden yapmayım ya çocuk düşünüyorum ister boşanma olsun ister evlilik dewam etsin
Çocuğun hayatını da düşün
Düşünüyorum çocuğuma asla göremezler ben bidaha ayrılsam da evlilik düşünmüyorum kocamida seviyorum ondan bitane çocuğum olsa daha iyi olur herkesin kendi fikri
Çocuk deniyor musunuz
Bu benim kocamla aramdaki bir şey sizi alakadar etmez okey
Haklısın
Neden kavgalisin
Sürekli evime habersiz geliyor geldiği zaman evimdeki eşyanın yerini degistriyor vs vs
Anahtari al ne hakki var
Anahtar yok zaten ama dedesi de yanımızda onu bahane edip geliyorlardı bugünde o kadar kavga dan sonra ben odadayken gelmişler dedesi eve almış bende kovdum kıyametler koptu evde
Haklısın sonuçta orası senin evin eşin ne diyor bu duruma
Eşim zaten dedikoducular hepsinden uzak dur diyordu bugünde kocasına dedi bidaha evime getirme gelmeyin diye hala burası benim evim diyor ama ev eşimin tapusu da eşimin üstüne
Alacan o kaynanayi çöpe atacan iste ev senin bile olsa oraya mudahale edemessin kiracin olsa evine girebiliyormusun hayir ayni sey
Kaynana değil görümce kocamın üstüne ev babası da arayıp benim evimden defolup gideceksiniz diyor bende inat ettim tapuyu vermiyorum evide dedik tepeli attırmayın satarım valla hiç acımam kocam benim için en önemlisi ama ailesini de seçerse valla bosasin beni ugrasamam
Aileyi secerse bosamassan hata olur gorumce dis kapinin iti resmen
Hiç acımam valla umrumda da olmaz seçerse keyfi bilir
Gorumcen bekarsa ondan yapıyordur
Yo evli çocuğu var kocası var kendini yenemiyor
Kocası ile ugrassin nedir seninle ugrasiyor
Çekmiyor ne bileyim
Başka bir derdi var belli
Var var Allah onun evinde huzursuzluk çıkartsin ah ediyorum sürekli colugundan cocugundan çıksın
Amin amin şeytan belli
Senin nasil benim kotu
Geçmiş olsun
Arada kaldim bu durumu asmam imkansiz gibi
Çok hızlısın
Kotu benimde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?