Evet bir akrep görümce var düsman başına. Eşimle evlendigimden beri uğraşıyor benimle. Ben herzaman mesafeli oldum takmamaya çalıştım. Sürekli her bi konuda zitlaşıyor benimle ben fazla polemige girmedim kendisiyle. Cani isteğinde samimi olmak istiyo en ufak bişeydede düşman gibi takiliyor. 5 çocuğu var inanirmisiniz onlarla bile bu kadar ilgilenmiyot. Pis soğan kafalı biri 🧅
Esimin ailesinde ufak bisey hosuma gitmiyo rahatsiz oldugmu gösterince tekrar basliyo. Laftan anlayan tip degil, ağır kompleksli. Esimde benim üstüme geliyor niye aile ortamlarinda fazla konuşmuyormuşum falan diye.
Selamimi almak istemiyor görumce bana okadar zarari oldu ben onunla kavga etmiyorum diye kuduruyo eşime yalan yanlış şeyler söyluyor, olmamis seyler olmus gibi gösteriyor. Küslükten yana degilim ama biktim nefret ediyorum bu insandan. Eşime kimse için kimseyle küsme dedim bu konularida bana açma dedim. Asil ben tavir alip konusmamam gerek. merhaba merhaba dışından fazla istrmiyotum duyince eşim üzülüyor. Kendime bi saygim var onuda kaybedemicem. Üstelik ablasiyla okadarda yakin degil. Nasil bu konulari evliligmize yansitmamak icin yaşıcam? Bir sürü saygisiz seyler yapti ablasi yinede bekledim esime hemen şikayet etmedim. Zaten fazla görusmuyodum kendisiyle anca kv de. Kv ye onun gittigi günleri adim atmam. Ama nerden bilicem? Ailede genellikle cuma gunleri toplaniyo bende gitmicem esim gitsin. Eşime surekli yalanmi konusmak zorundayim her cuma bi program mi ayarlamaliuim? Kesinlikle aylar boyu görusmek mumkunse Hic görusmek istemiyorum. Sayesinde kac defa bosanma asamasina geldik ama esim görmuyor yavas yavas bazi seyleri göruyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fazla iyisiniz hak edene hak ettiği verilmeli bazen
Ben fazla ilgi değer vermedim o şahsa herzaman saygili oldum fakat benim çizgilerimi, yaşama şeklimi aile değerlerimi herzaman sorguladi karismak istedi. Ve şimdi büyük haksızlıklara, zorbalıklatla mücadele ediyorum. Yalan, iftira ne varsa hepsini yapiyo dolayli yoldan eşimi dolduruyor. Hic bir zaman cok iyi olmak istemedigim icin ve kiskanip çekemediği için böyle oluyor. Gergin olmamak mümkün degil onun oldugu aile ortaminda, ha kendisiyle iletisime vs girmiyorum ama bi selam vermekte zorlanan bi insana bir daha selam vermem. Esim anlamiyor selam vermesem beni suçlayacak.
Esime hangi bahaneletle ailesine gitmemek icin gitmeyebilirum? Aksi takdirde üzüluyor bende kiziyotum bi çıkmazın içine giriyorum
Bence aile ortamına gir selam ver selamını almaz ise yüksek sesle gülerek ahaha duymadı sanırım falan de eşinin yanına bu tavırları sergilemesini sağla bunun için onların yanına gitmek zorundasın öbür türlü sen kötü olacaksın ve özgüvenli ol başın hep dik olsun anladın mı fırsat verme kimseye
Onu kötüleme sadece göster kısacası
Haklisinkz artik herkese toplu selam vericem kv haric. Böylelikle kimseyi ve o akrebi özel selam vermek zorunda kalmam. Hic gitmeyim demiyorum. Kv ye esimin kardesleri olmadiginda görusurum ama Onlar varken gitmem. Zsten iç içe iliskileri seven biri degilim. Kvyle 10-14 gune bir görusuyotum ama artik o akrep varken gitmek istemiyotum. Özguvenli Takilmaya çalışıyorum ama eşimde o ortamda kasiliyor ben öyle olunca
Işte aklına başka şeyler getir baya kızmışsın anlıyorum ama rahat ol konuşmalara katıl akıl oyunları oyna gülümseyerek 🤗
Durduğu yerde kudursun o da 😂😂
Kvmin evinde yeni eltim var onun yasinda onu yanina alip kahkahalar atiyor bayiliyor bide zevk aliyo bunlari yaparken. Eltimi övmrler övmeler sosysl medyadan. Birde durmadan kro gibi iğneleyici laflar atiyor sosyal medyadan her yolu deniyor beni rahatsiz etmrk icin. Eşimde görüuyor. Ben susmak erdemliktir diye susuyorum polemige girmiyorum o cahille.
Benimle konusmuyor ki ben zaten onunla merhaba nasilsin gecirmicek kadar konusmayi istemezdim. Simdi yuzune bakasim gelmiyor saygimi coktan yitirdim. O haric herkesle konusucam en iyisi onun gibj
Azıcık sinsi ol ayy sinir oldum valla gorumcene 🤣😂🤣
Cok teşekkür ederim sinsi olsam bile ona ayni sekilde bk muamelesi yapmak haktir görmezden gelmek
Sen bilirsin üzme kendini 😘🙂
Çok teşekkür ederim moral oldunuz Allah razi olsun. Kibarliktan anlamayan insanlara üstelik bile isteyerek beni üzmekten zevk alan bir insana merhaba bile çok. Bende görmezden gelip takmicam ve bir Araya gelmemeye çalışıcam.
Umarim her türlü yüzün güler Allah ne diledigin varsa hepsini vermesi dileklerimle🌺
Yaa ne kadar güzel dilekler 🥹bende aynılarını sizin için diliyorum 💙
Çok teşekkür ederim🤲🏻🥰
Saygı bitmiş. Zor bir süreç. Kibir de iyi bir şey değil.
Ben kibirli degilim güzel arkadasim ama yapanada yapmak gerek. Eşimle yoksa gayet iyiz. Napiyim oturuyum kenfime tükürulmesinemi müsade ediyim? Ortada biseyde yok. Kesinlikle saygi vs bitti bende. Nasil esime fazla belli etmeyerek o ortama girmem?
Ben düşüncemi söyledim. Kv kelimesinden dolayı. Elti için haklı olabilirsiniz tek taraflı dinliyoruz bu konuşmayı sonuçta. Yaptığı şeyler doğru ise pek de yapılacak bir şey yok. Eşinizin ailesi, siz gitmediginiz zaman mutlaka göze batar. Bir hafta hasta olsanız, diğer hafta meşgul, bir diğerinde gitmeniz istenecek. Bunların tekrarı da hastalığınızi ve meşguliyetinizi sorgular hale getirecek eşiniz tarafından. Çıkar yol eşinizin de cuma günleri meşgul olmasını sağlayıp. Başka bir güne kaydırmak ziyareti.
Elti degil mesele zaten görumve. Evliligmiz zarar görsun istiyor. Bir suru kötuluk yapiyor sonra beni sucluyor arkamdan. Haklisiniz. Ben gidilen gunlerde ztn safece kv ye gidiliyor ama baska gune kaydiririm ziyaretleri
Pardon yanlış yazmışım kusura bakmayın. Böyle daha mutlu olursunuz umarım. İyi günler dilerim.
Teşekkürler inş