Size sürekli tavir alan eş ailesi?

Evet bir akrep görümce var düsman başına. Eşimle evlendigimden beri uğraşıyor benimle. Ben herzaman mesafeli oldum takmamaya çalıştım. Sürekli her bi konuda zitlaşıyor benimle ben fazla polemige girmedim kendisiyle. Cani isteğinde samimi olmak istiyo en ufak bişeydede düşman gibi takiliyor. 5 çocuğu var inanirmisiniz onlarla bile bu kadar ilgilenmiyot. Pis soğan kafalı biri 🧅

Esimin ailesinde ufak bisey hosuma gitmiyo rahatsiz oldugmu gösterince tekrar basliyo. Laftan anlayan tip degil, ağır kompleksli. Esimde benim üstüme geliyor niye aile ortamlarinda fazla konuşmuyormuşum falan diye.

Selamimi almak istemiyor görumce bana okadar zarari oldu ben onunla kavga etmiyorum diye kuduruyo eşime yalan yanlış şeyler söyluyor, olmamis seyler olmus gibi gösteriyor. Küslükten yana degilim ama biktim nefret ediyorum bu insandan. Eşime kimse için kimseyle küsme dedim bu konularida bana açma dedim. Asil ben tavir alip konusmamam gerek. merhaba merhaba dışından fazla istrmiyotum duyince eşim üzülüyor. Kendime bi saygim var onuda kaybedemicem. Üstelik ablasiyla okadarda yakin degil. Nasil bu konulari evliligmize yansitmamak icin yaşıcam? Bir sürü saygisiz seyler yapti ablasi yinede bekledim esime hemen şikayet etmedim. Zaten fazla görusmuyodum kendisiyle anca kv de. Kv ye onun gittigi günleri adim atmam. Ama nerden bilicem? Ailede genellikle cuma gunleri toplaniyo bende gitmicem esim gitsin. Eşime surekli yalanmi konusmak zorundayim her cuma bi program mi ayarlamaliuim? Kesinlikle aylar boyu görusmek mumkunse Hic görusmek istemiyorum. Sayesinde kac defa bosanma asamasina geldik ama esim görmuyor yavas yavas bazi seyleri göruyo

Size sürekli tavir alan eş ailesi?