Annem beni ve nişanlımı neden hep yetersiz ve daha azına layık görüyormuş gibi davranıyor 😔?

Ben nişanlıyım ikimiz de yeni mezunuz. Nişanımda bence makul bi takı takıldı erkek tarafından 22 ayar 70 gram. Düğünde de 80 gram takacaklarırını söylediler. Nişanlımın arabası var. Yeni işe başladı mezun olmadan işini buldu ve güzel bi şirkette çalışıyo olabileceği en iyi yerlerden birinde. Annem ama sürekli aç kalacakmışız gibi konuşuyo. Mesela çelik tencere seti bakıyodum diyoki siz zaten nasıl bi evde oturacaksınız mutfağın küçük olucak çok parçalı bişeye bakma sanki sarayda mı oturucaksın. Ya ben de biliyorum kirada oturucam yani istanbuldaki evler zaten küçük ama beni layık görmüyo gibi geliyo. Mesela babamın kirada 2 dairesi var birinin kirasını abime veriyolar abim 0 güzel bi dairede oturuyo ki kendisi galerici babamdan fazla kazanıyo. Ama bana kirayı veremezlermiş bu erkek tarafının göreviymiş eğer evleri varsa ya orada oturucakmışız ya da kirasını vericeklermiş. Ben zaten istemiyorum ama sanki oğlu hakediyo ben etmiyomuşum gibi geliyo böyle konuştukça. Ben 10 yıl nakdi burslu okudum kendi harçlığımı hakettim sınavla kazandım biriktirdim altın aldım öğrenciyken parttime çalıştım 8 saat ayakta durarak çalıştım biriktiridm kendi arabamı aldım öğrenciyken ama bana hiç kızım da yoruluyo parasını kazanırken demedi. Ve benim sırtımda platin var ameliyatlıyım 26 vida ve platin takılı. Abim oturduğu yerden al sat yapıyo ay yavrum çok yoruluyo milletle muhattap oluyo notere falan gidip duruyo diyo. Annem kendisi kız erkek ayrımcılığı gördü o nedenle ben asla ayrımcılık yapmam diyo ama ben böyle hissedemiyorum. Evet çok sevşyo olabilir ama bana bi şeyleri layık görmüyo, nişanlımı küçümseyip duruyo ve sürekli berbst bi haya yaşayacaksın der gibi konuşuyo. Ben de onun laflarından etkilenip kendim de iş bulamadığım içim sürekli geçim sıkıntısı yaşayaacakmışız gibi düşünerek nişanlıma napıcaz ne edicez diyorum ve o da strese giriyo bunalıyo. Gerçektne çok sıkıştım bu durumun içinde

Annem beni ve nişanlımı neden hep yetersiz ve daha azına layık görüyormuş gibi davranıyor 😔?