Eşimin annesi hep iyi görünüp alttan laf sokuyor bana saygımdan alttan alıyorum napıcam?

Daha 4 aylık evliyiz eşim anksiyeteden falan ilaç kullanıyor isteksizlik yapıyor tabi annesi falan farkında değil özelimizin gelip gidip yok saçını boyat yok şöyle güzel görün diyor. Onu da geçtim her geldiğinde ayrı bi evime eleştiri buluyo geçen geldi ev temiz bende dikkat ederim zaten temizliğe bişey bulamadı duvarlarını sil dedi. Gelip lazere falan da gidiyo musun sen diyo bütün sinirimi bozuyor. Zaten bi kere hiç unutmam kızım olamaz bi gelin dedi. Sanki ben anne arayışındayım benim annem var zaten sana mı kaldım? Yeri gelince beni övüyor ediyor ihtiyacın olursa söyle diyor yeri gelince eleştirmeden durmuyor. Şehir dışına gitti eşimin haberi yoktu sen dedin başka birisi demedi dedi. O da yetmedi eşimin kötü alışkanlıklarını bana bağladı evde huzursuzsa ondan yapar erkek gider eşine köle olucaksın dedi. Daha anlatamıyorum milyon şey dedi tahammül edemiyorum artık.
Eşimin annesi hep iyi görünüp alttan laf sokuyor bana saygımdan alttan alıyorum napıcam?