Babam öldükten sonra kendimi çok değişmiş ve kirlenmiş hissediyorum, bu duygularla nasıl başa çıkacağım?

Babam öldü öleli çok rahat afedersiniz değişik bir kız oldum çok rahat oldum eskiden erkeğin elini bile tutmuyordum bu yaz çok pişman olacağım bir erkeği çıplak gördüm ve organına elledim alkollüydüm ama çok pişman oldum çok tanımadığım biiryle ilk defa bötle bir şey yaşandı bir şey yaşanmadı ben gördüm ama o bile beni çok etkiledi:( hep ağlıyprum babamın yokluğuna cidden çom etkiledi beni. Kendimi çöp hissediyorum böyle biir değildim çünkü. Oyuncu olmak istiyorum mesela sosyal medyada açık fotoğraf oaylaştığım için insanlar bana bu kız kesim veriyodur gözüyle bakıyor ama cidden öyle bir insan değilim asla ve asla bunun içinde ağlıyorum hep ağlıyorum ölen babam ama gömülen ben oldum sanki onu çom seviyordum dolayısıya söyleyememiştim. babam her dediğimi yapardı şimdi bişiy istiyorum alan tok.. elimde bile rahmetli babamın ölmeden önce aldığı telefon var:( ölsem inan ki babama kavuşacağım diye sevinirim evden çıkmıyorum annem artık kendine gel diyor.. annem çalışıyo ona da ağlıyprım çünkü babam olsa aska çalıştırmazdı annemi of ben yaşamak istemiyorum:( her işten geldiğinde ağlıyorum

Babam öldükten sonra kendimi çok değişmiş ve kirlenmiş hissediyorum, bu duygularla nasıl başa çıkacağım?