Kocamın elinden telefon düşmüyor. Bir erkek karısı bu kadar güzelken neden ona yakınlaşmaz?

Ben 23 yaşındayım. Erken ve yanlış bi evlilik yaptım. 1 tane evladım var. Ayrılmayı düşünüyorum. Ve sorum şu neden bi erkek karısı bu kadar güzel bakımlı alımlı olmasına rağmen ona yakınlaşmaz. Elinden tlf düşmüyor 2 telefonla birden oyun bağımlısı. Ilk evlendiğimde farketmistim bu durumu. Çok istedim çocuk olmadan boşanmayı sonrs düzeldi. Ve şimdi yine aynı oyum bağımlısı ailemde farkediyo ve ayrılmak istiyorum desem kimse sesini çıkarmaz çünkü biliyorlar ki ben böyle böyle eriyorum hayatım gençliğim güzelliğim sönüyor. Ve evet arayış içinde misin diye soruyorsaniz öyleyim. Yaş 30 a kadar olabilir. 1 çocuk olabilir ya da olmayabilir. Bu kadar 🤷🏻‍♀️

Güncellemeler
5 ay
Belliki çoğu kişi beni yanlış anlamış. Adam diyorum oyun bağımlısı. Baska ilde çalışıyo evinde bile degil. Yeni geldi ne bana ilgisi var ne baska şeye. Çocuğuyla ilgileniyor o kadar. Yapılanı da yapılmayani da söylüyorum ben. Dün gece bi sinirle yazdım. Ama bi arayış degil de benim durumumda olanla dertleşmek isterim. Sevilmek ilgi görülmek merak edilmek isterim. Ben kadınlığımı unutuyorum artık. Milletin karısı tiktk da takılır elinden tlf düşmez aldatır. Benimde kocam benzerini yapiyo işte.
Güncellemeler
5 ay
Herkese fikirlerinden dolayi teşekkür ederim 🙏 Allah'a emanetsiniz.
Kocamın elinden telefon düşmüyor. Bir erkek karısı bu kadar güzelken neden ona yakınlaşmaz?