Buülke artık raydan çıktı.. internetin telefona girmesiyle artık herkes telefonla oynuyor, sorun sadece senin yakınında değil, çoğunluktada sorun var. Ahir zamanın sonuna doğruı gidiyoruz.
Senin yazdıklarına baktım , sana kaıl verenlere baktım.. ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz gerçekten öyle. Bilmiyorsan ve bunu nedenmek olduğunu merak ediyorsun
bu konuyu araştır derim sana. İnsanları yoldan çıkartan bir şeytan sisteminin içinde yaşıyoruz. Kocan senle ilgilenmiyor oyun oynuyor diye Verdiğin örneklerde dikkatimi çekti ! t! kt0k.. tamamen şeytan işi kötülük fitne yayan bir program o program , ben bir erkek olarak (çoğunluk kendi erkek arkadaşlarımda aynını düşünüyor) telefonunda o program yüklü olan hiçkimseye güvenmeyiz güvenmiyoruz! o program bir fitne programı ve insanları kötülüğe fitneye çamura batalığa sürüklüyor. Kendinde örnek vermişsin: "tiktk da takılır elinden tlf düşmez aldatır" Bu ülkenin sununu işte bu akılsız, yarım akıllı ve beyynszz insanlar getirecek. aile yapısı zaten çöktü artık televizyonda açıkça söylüyorlar nüfus azalıyor diye, normal dahada azalacak, zaten ekonomi bitti, batık. Böyle bir ortamda erkeklerde zaten evlenmek istemiyorlar ! Senin verdiğin örnekte elinde telefonla ordan kolayca erkek bulmaya çalışan ve bulan kadınlar sadece "kısa süreli" ilişki ve aldatma için erkek buluyorlar, gerçek bu ama çoğuu beyyinsz olduğu için bunu farkedemeiyor ya da zaten farketmek istemiyorlar amaçları kısa süreli görüşmek. :-) fakat burada çok önemli bir detay var! bu şekilde kısa süreli önüne gelenle ilişki yaşayan insanlara virüs mikrop hastalık bulaşıyor ve birbirlerinede bulaştırıyorlar haberleri olmuyor sonradan ortaya çıkıyor.. kadınlarda HPV, erkeklerde AIDS olabiliyor... DİKKAT !!! hiçbir şey öyle kolay ve basitt değil dışarıdan göründüğü gibi :-) O yüzden tkt0k vs Fitne saçan programlara özenme! gerekiyorsa yalnız dur ve sosyal hayat , yüzyüze sohbet tanımak tanışmak çok önemli konular ama buülkede insanlar ellerinde telefon 5dk. sevgili yaptıklarını sanarlarken belalarını arıyor ve buluyorlar.
Neyse konu uzun.. geriye başa dönelim, senni konuya odaklanalım,
bence senin ayrılmak yerine öncelikle kocanı uyandırman, gerekiyorsa çevresinden bir abisiyle ablasıyla büyüyğüyle konuşup onu kenara çekip uyarmalarını sağlaman gerekiyor. Onu kenar çekip konuşsunlar "kendine gel" diye. Sonrasında eğer düzelmiyorsa ona göre başka şeyler düşünebilirsin bence.. Sonuçta sen tikt0k denen ditne programından bahsederken o sadece oyun oynuyor diyrosun.. oyun oynamakla "aldatmak" aynı şeyler değil. öncelikle bunu farket. Bu abuksauk tiplerülkesinde oyun oynamayıp sürekli aldatanlar daha çoğunlukta, sen böyle mi olmasını isterdin? kocanın oyun oynamayıp seni başka kadınla aldatmasını mı isterdin? Senin ki kötünün iyisi..
Senin verdiğin örnek ise kötünün KÖTÜSÜ, başka kadınlarda tkt0ktan aldatıyorlarmış.. onların yatacak yeri yok! Buülke artık KÜRRESELCİLER denilen Şeytanın tarikatının kontrolünde (şaka falan değil gerçek) , şeytanlar ülkesine dönmüş ülkede peygamberimizin cehennem hadislerini unuttular ("cehennem ehlinin çoğunluğu") ("ahir zamanda fitneler olacak, oturan ayaktakinden" .. göze batmamak dikkat çekmemek)
Ayrıca kendinle övünüp kibirlendiğinide görüyorum, sorun senin güzel olman çirkin olman değil.. birlikte olduğun erkeğin ilgisinin oyuna doğru kaymış olması, karısıyla ilgilenmemesi. Yoksa bir erkek sana göre çirkin ama başkasına göre güzel gelenb ir kadınıda sevip evlenebilir, güzellik herkes için farklıdır. bir erkeğin güzel dediğini , başka erkek güzel bulmayabilir. Herkesin güzel kavramı farklıdır.
Buarada sana akıl verenlerin yaşarına bak! çoluk çocuk tiplerden akıl alma!
Sen abla anne olmuşken çoluk çocuk kızlar mı sana akıl verecekler? :-)
Öncelikle çözebiliyorsan sonu çöz, ayrılma vs bunları sona sakla !
Buülkede feminist, kel, gay, Fitneci yatacak yeri olmayan çakma ilişki-uzmanı tipleri dinleme onlar insanları felakete sürüklüyorlar, kendi aklını kullan, senin aklın var, onlara ihtiyacın yok. (artık erkekler ekonomisi batık buülkede evlenmek istemiyorlar ve ayrıca güven bağlarıda koptu, artık erkeklerde kadınlara güvenmiyorlar ve bunedenle uzun sürekli ilişkiler bağlanmalar kopmuş durumda, kendin söyledin kadınlar tkt0k vs pislik fitne programlarla oynuyorlar orada vakit geçiriyorlar ve budurum ilişkilerde güven bitirmiş durumda.. bende olsam telefonuda tkt0k yüklü bir kadına asla güvenmem görüşsemde ilerde yarılacağım diye düşnürüm.. birtarafına tkt0k kaçmış bir kadına güvenecek kadar canım değil aklı olan erkekler)
Bu bilgileri dikkate almanı öneririm sana ve gaza gelip saçma yanlış adımlar atmadan önce ve birşeyleri yıkmadan önce iyi düşünmeni öneririm, sonrasında buülkede bulacağın şeyler, yıkıp kaybettiğin şeylerden daha iyi olmayacaktır bu zamanda! emin ol :-) Bekar aklı olan erkekler kolay kolay çocuklu kadını istemezler (o senin kocandan olan çocuğun) senin bir çocuğun var.. bunuda unutma ! gerçek bu.. sonra kimse demedi deme , bunu bil.
Selamlar..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayİçinde bulunduğun duruma üzüldüm ve gerçekten çok şaşırdım. Tazecik bir güzellik ve zaten her zaman bir arada değilsiniz bir araya geldiğinizde ise sana karşı nasıl kayıtsız kalabiliyor gerçekten bunu anlamak çok ama çok güç, seni ilgi yağmuruna tutması hemen her anını seninle geçirmesi ayrıca özel anlarınız için adeta fırsat peşinde olup tutkuyla ve çatır çatır devam etmesi , seni dinlemesi ya da onu senin dinlemen , sakin zamanlarınızda birbirinizin dizinde gözünde sesinde parmaklarınzda olabilmeniz gerekiyor. Tüm bunların karşısında verdiğin detay ile nasıl şu an ki durumda olduğunuzuda görüyorum ki , o da şu oyun belası. Onun hayatında etkin bir değişim olabilmeli ki bu oyun durumundan vazgeçebilsin. Bize çok anormal geliyor ama onların adeta dünyası oluyor bu oyun ve maalesef bu durumdan dolayı yalnız değilsin. Öyle ki , sen bu durumdasın adamın muhteşem ve hem yaşamak hem yaşatmak isteyen hatunu var uzak. Kimisi birbirinin yanında ama uzak değişik sebeplerle istediğimiz iletişim olamıyor olsada şeffaf olamıyor , sizde derinliklerin yangını sönmüyor , bizde kopan fırtınalar sakinleşmiypr, bazen elimiz bazen sesimiz bazen yatağımız yalnız kalıyor. Umarım kısa zamanda düzelir, konuşmak istersen buralarda olurum. Kendine çok iyi bak. 🌷
11 Yorumla- 5 ay
Adamı videoya çek oyun oynerken. Babanın evine git. Boşanıyorum de kocana. Biraz bekle belki düzelir. Pişman oldum geri dön derse bir dakika bile oyun oynarsan telefonuna oyun yüklersen sana açıklama yapmaya bile fırsat tanımam de. Ama senin sorunun sadece oyun değil. Eşin şehir dışına gidiyor sen yalnız erkeksiz kalıyorsun derdin en çok da o. Açıkçası cinsel ihtiyaçlarını karşılasa sen oyuna çok da kafayı takmazsın gibi geldi. Bu arada seni ayıplamıyorum. Herkesin libidosu farklı bu biyolojik bir şey ayıp değil sonuçta evlisin.
11 Yorumla
Soran5 ayOlabilir belki bu açıdan düşünmemiştim
Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Bence burada sorun senin güzelliğin ya da alımlılığın değil. O adamın kaçışı. Bazı erkekler yakınlıkla, sorumlulukla ve gerçek bağla baş edemiyor. Telefon ve oyun bir sığınak oluyor. Sen bunu en baştan hissetmişsin zaten, iç sesin doğru söylemiş. Gençliğinin, hayat enerjinin yavaş yavaş eridiğini fark etmek çok ağır bir şey. Ayrılmak istemen arayıştan değil, hayatta kalma isteğinden geliyor. Bu çok anlaşılır ve çok insani.
63 Yorumla
Soran5 aySonunda beni anlayan birisi
- 5 ay
kara kedi gibi sağlara inesim geldi
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini ne kadar güzel ve genç hissetsen de içten içe tükenmiş hissetmen çok normal 💔 Çünkü mesele dış görünüş değil ilgisizlik ve yalnızlık hissi. Oyun bağımlılığı da ilişkide duvar örüyor resmen 🎮
Sen ilgi sevgi yakınlık bekliyorsun o ise sanal dünyaya kaçıyor. Bu da zamanla kendine olan saygını ve enerjini söndürüyor. Ailenin de durumu fark ediyor olması önemli bir destek 🙏
Eğer defalarca konuşmana rağmen değişmiyorsa boşanmayı düşünmen çok anlaşılır bir karar. Evlenmiş ayrılmış erkeklerle ilgili de şunu söyleyebilirim: Birçok erkek ikinci şansta daha olgun oluyor. Yeter ki sorumluluk alan sevgi gösteren ve çocuğunu da kabul eden biri olsun ❤️
Kalbin ve aklın aynı anda rahat etmiyorsa orada uzun süre kalmak zorunda değilsin. Kendine acımadan değil kendine sahip çıkarak karar vermelisin 🌿✨20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
171Cevap
Gizli Üye(25-29)5 ayKadınlar özünüzü görün bakalım siz mükemmelsiniz ya işte... Daha boşanma yok lafı sözü yok evliyken arıyorum bulucak skişicek yıllarca ondan sonra boşanır adamdan... Adam aldatırken yakalasa yasal olarak öldürme hakkını vermeli kocasına. Çünkü evli kalıp yıllarca orp luk yapan * gırla. Erkeklere hain denilir ama kadınlarda inanılmaz yüksek. Erkek sırf toplumu düşündüğünden yapmaz ama kadın nasılsa mazeretim bol yap gitsin der. Hiç olmuyucak mazeretleri sunup yağ gibi yüzeye çıkma konusunda profsunuz
13 Yorumla
Soran5 ayBekara avrat boşamak kolay derler 🤷🏻♀️
Cevap sahibi5 ayAldatmadan boşan... Sonra ne yapmak istersen yap...
- 5 ay
youtube.com/shorts/iwzmotZRycw?si=d7YkLXLg6ga5sU9M
Sonu efsane tam dediğine oturmuş.
5 aySorun sen değilsin.
Bir erkek karısına yaklaşmıyorsa bu çoğu zaman güzellikle, bakımla ilgili değil; duygusal kaçışla ilgilidir. Telefon ve oyun, sorumluluktan ve yakınlıktan kaçmanın yolu olur. Değişmek isteyen erkek davranışıyla belli eder, sözle değil.
Bir kadın evliliğin içinde eriyorsa, yalnız hissediyorsa ve bunu dile getirmesine rağmen hiçbir şey değişmiyorsa; bu “sabır” değil, tükeniştir. İlgi ve değer görmek istemek arayış değil, insani bir ihtiyaçtır.
20 Yorumla
5 ayBence çok haklısın. Daha yakın bir komşumuz aynı durumla boşandı. Onlar biraz daha ileri yaştaydılar tabi ve bir kızları vardı ama yine de boşandılar. Çünkü öyle adamla olmaz. Kendini eksik, yarım anlaşılmamış hissediyorsun. Yaşamıyorsun. Sen gerçeği deneyimlerken o sanal bir alemi hayatının merkezine koyuyor. Sence bu sürdürülebilir mi? Sadece kendi hayalleri içinde yaşayan, seninle birlikte ortak bir hayatı paylaşmayan biriyle neyi birlikte geliştirebilirsin? Seni oyunlarıyla aldatan, ilişkisinin sorumluluğunu benimsememiş biriyle hangi duygunu hissedebilirsin? Eşinin taştan farkı var mı? Ruhu seninle olmayan biriyle bu hayat seni yapayalnız ve çaresiz bırakmaz mı? Duygularını güzel hisset, ne istediğine doğru karar ver. Haklılığına sonuna kadar güven ve gereğini geç olmadan yapma cesaretini göster.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Kadınlar ilgi sevgi ve şevkat ister. Ama maalesef sen bunların hiç birisini görememişsin. Ayrılmayı düşünmen de gayet normal. Çok güzel ya da çok bakımlı olman değil mesele. Adamın karakteri böyle. maalesef eşi ile arasına mesafe koyan erkekler var. Eğer bir işin, ekonomik özgürlüğün varsa, tek başına kendinin ve çocuğunun geçimini sağlayabilirsin. Kararlı ve güçlü olmak önemli. Bu arada kimseye güzelliğin ya da görünümünle ilgili bir şey ispat etmek zorunda değilsin. Manüple edilmelere dikkat et derim.
10 Yorumla
5 aysanırım kendimdeki durum da benzer olabilir, tabi ki buna sen karar ver 👍 bizim de hemen çocuğumuz oldu ve hamilelikte 3. aydan sonra çok uzaklaştı benden, tehlikeli falan bahanelerinin ardına sığındı 🤔 3 ayda doğumdan sonra bekletti 🧐 yani illa vajinal bir birleşme şart değil ki, petting, sürtünerek, ellle, oral her türlü tatmin olurdum, ama işte çok zor sabrettim ve beni cinsellikten soğuttu, aldatmayacağım diye bilinç altının bulduğu bir çözümdü sanırım, ondan sonra eski ayarlarıma döndüm çünkü... ve çocuğuna iyi bir anne kötü bir el oluyor, hatta eş olmaktan vaz geçiyor...
bir de erkek bazen cinselliği başlatmayı karşı tarafa bırakır, bunu gerçekten isteyip istemediğini gözlemlemek ister, ama kasın genelde yansa da adım atmaz, bu coğrafyada cinsellik anlamında da çok sakatlanmış kafalar 😒
15 Yorumla
Soran5 ayHamileliğim boyunca yanimda değildi. Olsaydı ne isterse yapardım. Normaldede böyleydim ta ki bu gelişinde bütün ipler koptu. Ben istemiyorum simdi de
- 5 ay
yanımda değildi derken fiziksel olarak mı yanında değildi, cinsel olarak mı yakınlaşmadı 🤔
Soran5 ayBildiğin yanımda degildi il dışındaydi
- 5 ay
bu zorunluluktan mıydı, kaçış mıydı bilemem tabi ki ama işte her ilişkinin kendi dinamiği var, her ilişkideki iki kişinin ayrı beklentisi var, ama şundan emin ki, diyalog yerine tarmaya başlayınca, denemeye başlayınca eninde sonunda bitiyor 🧐😒
- 5 ay
ve şu da bir gerçek, evet dış güzellik ilk etapta önemlidir, ama ilişkiyi sürdüren iç güzelliklerdir 👍
Aile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı. Üzülerek okudum yazdıklarını bazen elindekinin kıtmetini bilemeyen insanlar oluyor oyun dediğin nedir boş bir şey zaman kaybı hem söylerim erkek kadından 10 yaş büyük olacak diye herkes sanıyor ki eekekler genç olsun peşinde öyle değil ben kadını düşünüyorum erkekler 10 yıl geriden geliyor kadın çabuk olgunlaşıyor erkekler çocukluktan bir türlü vaz geçemiyor aynı yaşta bir erkek kadının ömrünü yer kadını yorar bak yorumlara yaş sınırlarına göre yorumları degerlendir benim bile sinirimi bozuyorlar başka seçimini iyi yapmalıydın bu arada güzelim demişsin ben bu konuda sana katılmıyorum genelde her kadın kendini güzel sanıyor seninle ilgilenmemesinin sorunu tabiki güzellik değil dir başka bişey de olabilir burdan konuşmak pek hoş olmaz umarım hayat istediğin gibi olur allah tüm sıkıntılarını alsın yolunu aydınlık etsin
02 Yorumla
Soran5 ayAmin teşekkür ederim
Yani ne diyeyim kesinlikle haklısın
Ama keşke başta anlasaydın sevgililik sürecinden
Sorun şurda ne kadar güzel kız varsa Gidip gelip en m.. l en §ala. k en tehlikelisini buluyorlar sonra keşke böyle olmasaydı diye hayıflanıyorlar
Bütün Tc kızlarındaki sorum Adamlığına martliğine sadık olup olmamasına bakmıyorlar
Genelde Parasına Tipine Boyuna Yakışıklılığına bakıyorlar
Bunların hepside geçici şeyler
Mutlu olmadıktan sonra neye yarar
O yüzden keşke en başından bütün kızlar bunu görse bilse
Sonra kafadını duvarlara vurmazlarsa
Tipe boya parasına bakmayın
Sadık olmasına mert olmasına Yiğit olmasına Saygılı olmasına dikkat edin.02 Yorumla
Soran5 ayTipine de bakmadim boyuna da sevgiliyken sanki gibi zengin de değildi. Parasi yoktu sevdim. Sırf beni guzel seviyor ilgileniyor diye. Evlenince bütün büyü bozuldu adam megerse oyun bağımlısıymis
5 aykendi düşen ağlamaz geçen bir kadın da yazmıştı böyle kadınım söyle kadınım bir kadının tipini gördüm yaratık gibi nasıl da evlenmiş hayret ettim :) kadınların neden yüzde 90 yalan evliliğe çocuk oyunu gibi bakanlar hayatları boyunca mutsuz boşandın mı ne olacak etraf boşanmış kadınlar dolu kimse yüzüne bakmıyor evlilerin peşinde dolanıyorlar zaten bekar erkekler ciddiye almıyor dedeler amcalara kalıyorlar :D
012 Yorumla
Soran5 ayÖzelden atim istersen kendimi. Ayrıca ben demiyorum çevrem diyo bu kadar güzelsin neden eşin uzakta diye🤷🏻♀️
- 5 ay
at görelim
- 5 ay
göremiyorum 🙄
- 5 ay
bu da kolpa çıktı
- 5 ay
sıktı buranın sahte fake trolleri
- 5 ay
bk suratlı kızların kötü kaderi bu :)
Soran5 ayTamam kardeşim
Soran5 ayHahahah ruh hastasi sensin Küçük memeli 😅😅
- 5 ay
gösteriyorum dedin o kadar çirkin misin anlamadım ki :)
Soran5 ayDegilim ama nasil atacağımı bulamadim
- 5 ay
sen gizli den çık atmana gerek yok ki profile koyarsın aplam :)
Soran5 ayGizliden çıkacak olsam basta gizli paylaşmazdım
Gizli Üye(36-45)5 ayMadem böyle olduğunu anladın niye cocuk yaptın? Düzeldi diyorsun ama insan üç günde düzelmez bak eskiye geri döndü. Zaten çok erken evlenmişsin cocuk için bu kadar acele etmene gerek yoktu. Neyse olan oldu boşanma için de cocuk için davrandigin gibi aceleci ol bari. Ama öncesinde al karşına net bir tavırla konuş. Çocuğumu ve gençliğimi oyun bağımlısı bir adamla heba etmeyeceğim de. Ya düzelirsin ya da bu sana tek ve son uyarım, sen böyle devam edersen biz yokuz de. Baktın düzelmiyor ayrıl, daha fazla şans yok.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı.
5 ayEvlenmeden önce nasıl. biri olduğunu fark etmedinmi? hadi evlendin çocuk niye yaptın?
Ve dişiliğini kullanarak oyun başından kaldırmayı hiç denedinmi? Ne yaptınsa karşılık yoksa haklısın ha bir şey yapmadınsa haksızsında demem çünkü kocan olacak herifin karekteri bozuk.
Yani birde ayrılmadan birini araman başlı başına saçmalık, senin gibi karekte birini anca kullanmak gözüyle bakarlar yani başka biriyle evliyken başkasıyla olmak zina ve günah.
Herşeyi geçtim ailen farkındaysa niye sana sahip çıkmıyor ya da sahip çıkmak istemiyor?112 Yorumla- 5 ay
Belki çocuk yaptıktan sonra adam değişmiştir
- 5 ay
Bazi aileler oluyor istemiyor
- 5 ay
Laf çıkar diye belki
- 5 ay
Ama bazı erkekler değişiyor sonradan
- 5 ay
Şey edeyim laf çıkmasına, yahu insanın evladı onun bunun laf etmesinden daha önemli ama Türkiyede çoğu evladına sahip çıkmıyor hatta çocuklarının hayatını kaybetmesine neden oluyor, umarım hakkında hayırlısı neyse o olsun, boşan ayrı eve taşın kim evlenmek isterse resmi ve dini nikah yaparsın yoksa onun bunun oyuncağı olursun, hem sana hemde çocuğuna yazık olur
- 5 ay
Çoğu erkek hiç bir zaman değişmez neyse aynı şekilde devam eder
- 5 ay
Allah herkese hayırlı eş nasip eylesin
- 5 ay
Bazıları evlendikten sonra değişiyor evlenmeden farklı olyyor
- 5 ay
Evlendikten sonra sertlesiyor
- 5 ay
Amin inşallah 🤲 umarım kızın bundan sonraki hayatıma hayırlı birisi girer ama Türkle evlenmemek lazım çünkü kıymet bilmiyorlar, yabancı erkek bulsa iyi olur yabancılar daha çok kıymet biliyor ve kim ne yazıp ederse umarım hiç bir lafa kanmaz
- 5 ay
işte evlenmeden önce bu gibi olacakları göz önünde bulundurup bazı şeyleri baştan konuşmak lazım ama dediğin gibi evlendikten sonra çoğu erkek değişip sertleşiyor ve çoğu da ailesinin sözüyle outurup kalkıyor
- 5 ay
Evet
Gizli Üye(36-45)5 ayAynı durum bende de var.. Hayat bana maddi ve iş anlamında hayallerimden ötesini verdi. Oldukça kariyerli bir görevde çalışıyor ve birçok kişinin dışarıdan imrendiği bir hayat yaşıyoruz. Ama içerisi kan ağlıyor. Bu hayatta ne kadar başarılı olursan ol en büyük başarı doğru eş seçimi imiş. Aksi halde dünyalar senin olsa huzur ve mutluluk olmayınca hiçbirşeyin anlamı olmuyor. Arayışta değilim ama karşıma düzgün biri çıksa herşeyi sil baştan yapmaya hazırım
22 Yorumla
Soran5 ayYaş kacti sizin?
Cevap sahibi5 ay39
Gizli Üye(30-35)5 ayDemek ki tahmin ettiğin kadar güzel değilsin ya da kocan güzel bulmuyor. Gelelim boşanma olayına boşanınca ne olacak? Aynı şekilde ilk evlilikte yaşadığın şeyler tekrar edecek veya daha kötüsü de olabilir. Kocan seni aldatıyor mu? Dövüyor mu?
12 Yorumla
Soran5 ayBoşanınca evlenicem demiyorum ki. Ayrica boşanma sebebi olarak illa beni dövmesi aldatmasi mi gerekiyor. İlgisizliği yüzüme bakmamasi vs bunlar boşanma sebebi degil mi?
Cevap sahibi5 ay23 yaşındasın ve evlenmek hakkındır o konuda bir şey demiyorum. Sen beni anlamadın Benim dediğim kocan seni güzel bulmuyor ve o yüzden ilgi göstermiyor ilgisini çeksen neden sana yanaşmasın, neden seninle vakit geçirmek istemesin ki? Evli kaldığınız süre içinde sana doymuş ve o yüzden seni kadın olarak görmüyor. Boşanma sebebine gelirsek Aldatma, şiddet kesinlikle boşanma sebebi aynı şekilde gece seninle ilgilenmiyorsa o da boşanma sebebi sonuçta evliliğin amacı kadın ve erkeğin bir birini tamamlaması. Eğer ki bir birini tamamlama ilgi alaka yoksa elbette boşanmak hakkındır ama ilk mesajda hemen onu yazmak istemedim. Belki düzelecek bir sorunsa aranızı düzeltin demek için cinsellikle ilgili yazmak istemedim. Sonuçta kim ne yaşıyor bilemeyiz ve bende buna benzer bir sebepten boşandım.
Gizli Üye(30-35)5 ayCanım bunun güzellikle hiçbir alakası yok emin ol sen istersen dünyalar güzeli ol ilgilenmeyen yine ilgilenmez bende yaşadım tüm fedakarlıkları yap senelerini ver bakımlı güzel ol sonra o gitsin sevimsiz birinin peşinden koşsun seninle hiçbir alakası yoktur tamamen karakter meselesi bu davranışının da düzeleceği yoktur emin ol senin kimseye ihtiyacın yok kimseden çekinme korkma çocuğuna da gayet güzel bakarsın ayrılmaktan korkma böyle biriyle ömür geçmez herkes sevilmeyi mutlu olduğu bir ilişkide olmayı hak eder kimsenin dediğini takma sadece içinden geleni yap senin için en doğrusu odur umarım çok mutlu olursun 🤍
12 Yorumla
Soran5 ayÇok teşekkür ederim yaşayan anlıyor insan halinden. Bekara karı boşamak kolay diye bi laf var çoğu boş konuşuyor burdakilerin. Silecem zaten soruyu da.
Cevap sahibi5 ayboş ver burdakilerin çoğu öyle hayat senin hayatın içinden geldiği gibi yaşa
Güzellikle bunun ne yazık ki hiçbir alakası yok. Sebebi aldatma falan da değil. Sen zirveysen ve zirveye ulaştıysa ne anlamı var ki.
Sonuçta hergün aynı evde ona bağlı bir kadın var. Görevini yapıyor eve para kazanıyor ve kendinr vakit ayırıyor. Senin için zor bir durum. Onun için de olması gerektiğini düşündüğü bir durum. Boşanmana yorum yapamam. Umarım mutlu olursun10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
5 ay1- Öncelikle eşinden boşanıyorsun.
2- Sonra bu soru ile tekrar geliyorsun.
3- 2. Madde ile beraber arayışını sürdürüyorsun, ancak burada değil 👍23 Yorumla- 5 ay
Seni iyi anladım.
Sen sadece bu aralar psikolojik olarak çöktün iyice ve eşin de modunu iyice düşürdüğü için kendini dengelemek ve kendine gelmek adına en azından yalandan bile konuşmak, dertleşmek veya sohbet hâlini aramaktasin.
Ama şunu eklemek isterim, gerçekler ortada, o gerçekle şiddetli şekilde yuzleseceksin.
Esin evlendi madem adam olup evine erkeklik yapacak, eşine kocalık yapacak, ona bunu hatırlat, hatirlattir
Soran5 ayElimden geleni yapiyorum
- 5 ay
Neler yapıyorsun peki?
- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
5 ayBu bir bağımlılık. Belki alkol, madde veya sigara kadar zor bırakması. O yüzden eğer bu bağımlılığa artık katlanamıyorsanız ayrıldığınızda kimse sizi yargılayamaz.
21 Yorumla
Soran5 ayAynen öyle ayni evin icinde ne yaşadığımı kimse bilemez. Erkek gibi oldum..
Gizli Üye(36-45)5 ayArayışı bırak eşine söyle böyle olmuyor hiç benimle ilgilenmiyor dün ve oyun bağımlılığın artıyor. Gerekirse bu durumla ilgili tedavi olmalısın. Evli gibi hissetmiyorum ve bu durum beni sana karşı soğutuyor
22 Yorumla
Soran5 ayBunlar ne ki daha neler neler söyledim
Cevap sahibi5 ayO zaman evlikiginizi bitirmekte bir secenek böyle gitmez bu evlilik çocuğuna nasıl örnek olacak bu adam?
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sonunda taliplilerini araman biraz saçma olmuş. Evliliği diri tutan sadece güzellik olmuyor hoş sohbet olmadığın biri ile evlenmek tam bir bela
34 Yorumla
Soran5 ayMaalesef sohbeti etmez bise sorarim cevap vermez. Oyundan beyni sulanmış
Soran5 ayValla doğru. Görünüs gelip geçici
5 aycanım durumunu anladım ama sakın boşanma derim ben çünkü hayat çok zor ve eşin afedersin biraz eşşek galiba bunu kaynana ya da kayınbabana söylesen aceba onlar uyarsa düzelirmi ciddi bir şekilde kaynana na anlat oda kayın babana söylesin oda oğlunu uyarsın bence etkili olabilir ben gerçekten hayret ediyorum bunlar nasıl erkek yanlış anlama benim senin gibi karım olsa ellerini öperdim başımın tacı ederdim oyun oynamak nedir yaa
01 Yorumla
Soran5 ayDemekki herkes bir değilmiş. Kayinbabama söylesem kalpten gider adam üzüntüsunden
Aile & Toplum konusunda 664 cevap paylaştı. Bu yaşadığın duruma çok üzüldüm. Sen muhtemelen hayatında birliktelik yaşamamış toy bir “çocukla” evlendin. Büyük ihtimal de gorucu usulü ya da tanidik aracılığı ile tanistiniz. Ayrılan her ne olursa olsun senin için en doğrusu ama bunu doğru şekilde yapman lazım. Yardımcı olabilirim sana istersen.
02 Yorumla
Soran5 ayHayir severek evlendik. Ama 1 yılda kendisini tanıyamamısim. Oyun bağımlısı olduğunu evlenince gördüm
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayEşinin güzel olması ile değil, karşı tarafın saygı ve sevgi duymaması ile alakası var bu durumun. İlginin alakanın görsel ile alakası yoktur. Verilen değer ve duyulan sevgi saygı ile alakası vardır.
50 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 578 cevap paylaştı.
5 aySende onunla birlikte oyna. Dikkatini çekecek şeyler giyin. İllaki kendini başkasına neden mikmikletesinki şunu bil. Dul kadınla çocuklu kadınla erkek ugrasmaz. Onu göze alan da eski kocandan daha asagidir
ancak metres olabilirsin. O hayatında varacağı nokta belli.
07 Yorumla- 5 ay
Sen iyi misin ne demek anca metres olabilir sen kadınlara obje ve aşağılık bakıyorsun diye herkes öyle bakacak diye bir şey yok karakterden insanlıktan nasibini alamamışsın ezik
Soran5 ayEvli erkek arıyorum demedim. Metres ne demek önce onu araştır.
- 5 ay
@aquarius99 abla kaç tane dul ve çocuklu kadın yeniden evlenince zengin yakışıklı genç bir koca buluyor. Tüm bunlara sahip olanlar bekarları seçiyor. Ayrıca ben kocanla devam et diyorum. Ayrılması için fisekleyen sensin. Senin nasibin yok bence.
- 5 ay
Bu saydıkların marifet mi sence biz karaktere ahlaka ruha bakıyoruz böyle erkeklerden çok var çocuklu kadınla evlenen iyisine denk gelmek önemli çocuklu veya çocuksuz insan olması önemli
- 5 ay
@aquarius99 evli kadın yeni koca arıyorum yazmış. Ben ablacım eşinden daha iyisi denk gelmez. Bozma duzenini diyorum. Sen diyorsun ki bulur olur boz. Bu ikili diyalogta birimiz kötüysek bence bu ben değilim.
- 5 ay
Birincisi bu kadının yaptığı zaten başlı başına yanlış insan direk ayrıldıktan sonra bile hemen partner aramammalı önce bir terapi görmeli veya görmüyorsa en azından biraz kendiyle baş başa kalmalı bu da evliyken arayışa çıkmış. İkincisi de oyun bağımlısı adam zaten aldatmış bunu yani evlilik zaten bitmiş
- 5 ay
@aquarius99 ne alakası var oyun oynamakla aldatmanın. Kocani neden aldattın. Telefonla oyun oynuyordu. Bende gidip bir adamın tanımlarıyla oynadım karşılık olarak. Aynı şey mi.
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bosan diledigini yap ya boşanmaya gider ya da kadınlığını yaşamadan yaşarken ölü gibi hissedeceksin maalesef.. Erkeklerin değişeceğini sanmıyorum bir kadın ister diye. İnadına tersini yapacak İnan bana onu için kendi yoluna bak..
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Yalnız şunu atlamışsın, sen artık onun için sıradan bi kadınsın, belki dışarı için güzelsin ama o sana sahip olduğu için güzelliğini bile farketmez, üstelik oyun bağımlısı adamdan bi halt olmaz, bide bu kadar erken evlenirken derdiniz ne çözemiyorum, millet başkasını bulamayıp yalnız öleceğini düşünüyor heralde!
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı.
5 aySenin yapacağın tek bir şey var şu an boşanmak değil evliyken eğitimini tamamlayıp hayatına bakman senin bir çocuğun var boşanmaya kalktığın anda senin çocuğunu senden almala tehdid edebilir velayeti için bir ev bir iş gerekecek sana
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayÇok sıkıntılı bir durum güzel ve diri vücudunu heba ediyor adam senden sıkılmış belli senden ziyade daha farklı şeyleri hayatının temeline koymul böyle adamlarla ileri gidilmez ama bir çocuğun var onu düşünerek hareket etmelisin hemen evlilik düşünme önce çocuğun için çalış evini ayır sonra kendin için açık bir ilişki ile başlarsın hayatına alacağın iyi biri ise yola devam edersin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayCinsel yönden enerjisi düşük ya da uyarılma eşiği çok yüksek
Haz değilde görev gibi görüyor gibi13 Yorumla- 5 ay
Ortaya da uzun süreli farklı şehirlerde çalışılan durumlarda eşe karşı sorumluluklar noktasında konsantrasyon kayıpları olabiliyor bunu farkında olmaması Önemli bir problem ancak çözülebilir
Soran5 ayNasil çözülebilri?
- 5 ay
Genel olarak seni önemseme ya da önceki davranışları daha doğrusu senin özlediğin o günlerdeki genel tavrı nasıldı
Ordan başlamak lazım
cilve yap onu oyunun başından kaldırıp sana bağımlı yapacak fanteziler bul
12 Yorumla
Soran5 ayOhoooo napim amuda mı kalkim. Neler yapiyorum fayda etmiyi
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayayrılman vacip olmuş yazık o şekilde zinaya düşersin
11 Yorumla
Soran5 ayMaalesef. Uzakta çalışıyor. Evde degil ona ragmen bile zina yapmadım. Ama dayanamiyorum. Yine yapmam ama biriyle konuşurum o derece
Sevgilimde böyleydi ayrıldım kaç kez dönmek istedi döndü ama yine aynı bazı insanlar sevgi vermeyi ya da sevmeyi bilmiyor maalesef sevdiğin insana ilgi vermen lazım vakit geçirmek sohbet etmek bende çok eksikliğini yaşadım çok üzüldüm bilerek yapanlar da var kadın şımarmasın diye bilerek ilgi vermiyolar
20 Yorumla
5 ayEminim ki kocan görünüş olarak senden daha alt seviyededir. Biz kadınlar ne yazık ki asla dengimiz erkeklerle olamıyoruz
İkinci olarakta sorun sen değilsin ki , o adamın karekteri ya Melek olsan bile yanlış insanı rahatsız eder böyle düşün25 Yorumla- 5 ay
@gülbahçesi00 ne alaka be
- 5 ay
Yanlış olan ne
- 5 ay
Cilve yapn
Soran5 ayHaklısın bizde hata ne diye adam olmamışı adam etmeye çalışıyoruz ki duzelmesini bekliyoruz.
Soran5 ay@Poyrazefe2531 emin ol alâsını yapiyorum zerre fayda yok
Gizli Üye(25-29)5 ay2016 beri bu sitedeyim gelen kızların hepsi 18-23 yaş aralıgında erken evlenmiş pişman olmuş insanlar çogunlugu böyle nedendir bilmiyorum ama kızım senin anan baban yok mu? Sana demediler mi? 20 yaşında ne evlenmesi ? Hadi onuda geçtim. Neden düzgün birisini seçmedin? Hadi onuda geçelim. Madem evliliginiz yürümüyor bunu bizimle degil, git kocana anlat. Git onunla konuş senin kocan o biz degiliz. Onunla konuşman halletmen gerekiyor. Bizimle degil, biz senin kocan degiliz.
05 Yorumla
Soran5 ayTamam abla kocam degilsin anladık. Salk değilim bende oturup konuşacak kapasitedeyim. Fakat düzelmiyor ne yapamam gerekiyor diye soruyorum siz büyüklerden fikir almaya çalışıyorum.
Cevap sahibi5 ayHayatım annen seni bu durumu düzelt diye dogurmadı. Ya adam olacak ya da sen ondan boşanacaksın. Sende bir annenin çocugusun.
Bir kez karşına al, konuş , hala düzelmediysen ertesi gün git boşanma davasını aç. Sen sanma ki o telefondan kafasını kaldıracak diye düşünme. Yarın akşam yemeginde elini masaya vur. Lafını dinlet , seni dinlemiyorsa kendini dinletmeyi ögretmen gerek. Dinlememeye devam ediyorsa . Ertesi gün kalk git boşanma davası aç. Annen seni bunun için dogurmadı sende bir insan evladısın sende bir insansın böyle hayat geçmez.
Cevap sahibi5 ayDüzelmiyorsa boşanacaksın. Ben senin annen olsaydım şahsen kızardım. Sinirlenirdim, ben sen mutlu ol diye evleniyorsun , mutlu aile kurmak için evleniyorsun. Böyle mezhebi geniş insanlara ayak uydurmak için degil.
Cevap sahibi5 ayLafını dinlemiyorsa akşam yemek pişirme , gece yatagına alma , birde kıyafetlerini yıkama , birde gitsin kendi bulaşıgını kendi yıkasın.
Cevap sahibi5 ayGörsün dünya kaç bucak
5 ayDaha boşanmadan burada erkek arıyorsun ne garipsin. Gazeteye ilan ver oldu olacak
50 Yorumla
5 ayDurumu kabullenip mızmızlanmaktansa savaşmak en doğrusu eşiniz rahatı seviyor belli ki bir düzen adamı şunu unutmayın düzensizliğin de düzeni olur. Yaptığı işin yorgunluğunu oynadığı telefonla attığını düşünüp kendinde hak iddia ediyor olabilir. Önce evin erkeği olduğunu hatırlatıp konuyu kendinizin bağlamından çıkarmanız en doğrusu olacaktır. Yapılanı sadece kendinize hakaret olarak algılamayın ailenize yapılmış bir durum bu. Önce savaşın eşinize de bunu hissettirin.
10 Yorumla
5 ayBu durum üçün öncelikle mevcut ilişkini sonlandırmalısın yoksa ihanet olur ismi davanda haklı duruyorsun önce bu durumu eşinle uygun bir dille görüşmelisin baktın olmuyor merdiven misali adım adım uzaklaşarak ayrılık yolunu seçebilirsin çocuk en çok yıpranandır bu durumlarda
10 Yorumla
5 ayişin zor Allah yardımcın olsun keşke çocuk olmadan boşansaydın şu an durumun zor iyice düşün şartlarına imaknına göre boşanıp boşanmama durumun degişir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayKocan değerini bilmiyor işte. Romantik biri olduğum için ben sevdiklerime fazla zaman ayırırdım. Ona masaj bile yaparım. Bu sefer çocukla bir başına kalacaksın. Evlenmediğim için kendime şükrediyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayYanlış eş tercihi yapmışsın. cocuk yapman da olmamış. ayrıca genclğiin ve güzelliğin de gidiyor yazık ediyorsuh kedine. konuşmak isterdim
15 Yorumla
Soran5 ayBekar misin dul mu evli mi?
Soran5 ayEderim bi dk
Cevap sahibi5 aytamam bekliyorım
Cevap sahibi5 ayBenzer durumdayız çünkü
Cevap sahibi5 ayEklicem dedin heralde dalga geçiyosun
Bende anlamiyorum bu erkekler elinde telefon oyun bağımlısı benim komsumda ayni karısı o kadar güzel ama kocasının umrunda degil kadin oyundan kafa kaldirmiyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
5 ayböyle genç ve çıtır bir kadını bulmuş nasıl da kullanmasını bilmiyorum yemeyenin malını yerler derler bende olacaktım nefes almaya vaktin olmayacaktı seni
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.
5 ayburdan nasip çıkar mı size bilmem çıksa da o kişi sizin beklentilerinize cvp verebilir mi o nu da bilmem ama siz bence önce bi boşanın o aşamayı bi sindirin içinize sonra yeni arayışlara geçin
10 Yorumla
5 ayCanım anlıyorum seni. Bence boşan. Bosanmadan sakın bir erkekle konuşma eşini aldatma. Boşandıktan sonra herkes özgür
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı.
5 ayYani garipsiniz, hala arayış içindeyim diyebiliyorsun bir de, önce kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğrenin sonra evlenin. Çocuk yapmışsınız bir de şaka gibi ya..
23 Yorumla
Soran5 ayNerden biliyorsun ayaklarımın üstünde duymadığımı
- 5 ay
Niye yeni arayıştasın
- 5 ay
Boşanmamışsın bile daha
- Aile & Toplum konusunda 796 cevap paylaştı.
5 ayHayatındaki insanın güzelliğini yaşamayı bilmeyen bir ö küz dür kocan. Hem 23 yaşında, hem güzel hem de...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayValla benim kocam da aynı. Taraftan içer Bi taraftan telefonla oynar, ben alıştım umrumda değil. boş kalırsa falan bana sarar, ya kavga eder ya da ayı gibi sevişmek ister (kendi canı istediği için) bu. Ayrılmak ta çözüm değil. umrunda olmasın ve kafana göre takıl bence.. çocuğunla ilgilen boş ver onu. Boşanmak ta zor boşanıp düzen kurmakta. ha kendi mesleğin var ve çalışıp paranı kazanıyorsan ona bişe diyemem
08 Yorumla- 5 ay
Senin isteklerin mutluluğun umrunda değil galiba varsa yoksa kendisi sanki kölesisin
Cevap sahibi5 ay@akdenizgüneşi3 aynen öyle maalesef.. Ama şu an için idare ediyorum ya.. Bi boşandık geri evlendik çocukla zor oluyo o işler
- 5 ay
Peki heyecan var mı içinde
- 5 ay
ya da hayallerim
Cevap sahibi5 ay@akdenizgüneşi3 var ama hayallerimde o yok. hayallerim için çabalıyorum ve tamamen düze çıkınca ayrılmayı düşünüyorum. Kendisi de biliyor zaten.. Çocuk için yanındayım diyorum. O da gidecek yeri yok benim de ama anlaşamıyoruz da. Öyle yaşıyoruz
- 5 ay
Karı koca ilişkiniz var mı
Cevap sahibi5 ay@akdenizgüneşi3 evet tabi. o da ihtiyaç doğrultusunda.. bu da anlaşma gibi bişey
- 5 ay
Aslında merak ettim seni aohbet edebilirmiyiz
5 ayAdamına açık açık söyle bana erkeklik yapmayacaksan başkalarına çekile bilirim diye bakalım ne tepki verecek, merak ettim bende. Eğer bağırıp çağırmaya başlasa hemen boşan çünkü dinlemeyi bile yitiren insan boş insan
03 Yorumla
Soran5 ayNapim ilgiyi başkalarından mi istiyim demiştim bağırıp çağırmısti
- 5 ay
Ailenizde büyük yok mu? Annesi teyzesi ablası yok mu? Onlara bir konuş adam daha anlamadıysa
Soran5 ayYok maalesef
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
5 ayYanlış konusunda yardımcı olurum ama arayışına destek veya şans isteyen kişilerin %99.99 u sahte ve yapay bunun bilincinde olman şart bide evladın var ikinci evlilikte eski eşinle irtibatın olacaktır bunu çoğu kişi kabul etmez
04 Yorumla
Soran5 ayKendisi zaten hep farklı illerde çalışıyor. İstesede Sık sık göremez çocuğu
- 5 ay
Arama sorma görüntülü konuşma çocuk illa ki baba diyecektir bu durum problemdir bence sen olsan kabul edwr misin yan yana gelince eski eşin aramış çocuğu özledim diye konuşsa hoşuna gider mi
Soran5 ayKonuşsun çocuğu sonuçta ayrica bende ayrıldığımda bekar erkekle evleneyim demiyorum
- 5 ay
Evet haklısın demiyorsun ama göz göre göre de hata yapılmaz ki
Aile & Toplum konusunda 645 cevap paylaştı. bence sorunu çözmeye odaklan eğer daha önce düzeldiyse yine düzelebilir oyun oynuyor diye boşanmak cocuğun hayatını mahvetmek ne kadar doğru? önce düzeltmeye çalışman gerekir senden önce evladın gelmesi lazım
01 Yorumla
Soran5 ayÇocuğumdan ayri uzakta çalışıyor. Bence birsey farketmez.
Gizli Üye(18-24)5 aySeninle aynı yaştayız ben evli değilim 27-30 yaşlarında evlenirsem evlenirim... senin için de umarım hayrlısı olur çocuğuna dikkat et o çocuk senin en değerlin ve her şeyin olmalı onun hayatını mahvetmemelisin... Kendi hayatına da dikkat et...
35 Yorumla
Soran5 ayÇocuğum zaten babasiz büyüyor desek yalan olmaz. Ama benim gençliğim bitiyor.
Cevap sahibi5 ayÖzel değilse neden evlendin bunu merak ettim acaba aile baskısı mı vardı seni mi zorladılar
Soran5 ayYoo severek
Cevap sahibi5 ayAnlıyorum umarım seninle çocuğun hakkında hayrlısı olur
Soran5 ayAmin
Gizli Üye(30-35)5 ayKocanı aldatmak için de ayrılmak içinde her konuda müsaitsin. Adam evde bile değilmiş.
12 Yorumla
Soran5 ayMusiat olsam da aldatmiyorum işte.
Cevap sahibi5 ayTebrikler sana. Boşanmak iyi bir seçenek senin için
Gizli Üye(36-45)5 ayBence direk ayrıl çoçuğunu da al kısmetin varsa başkaları olur yoksa da bakarsın çoçuğuna seninkine benzer birşeyler yaşadım boşandım yaşım 37 4 sene oldu boşanalı keşke ilk başlarda yapsaydım dedim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayKarısının beğenilen biri olduğunun ilgisiz bırakmaması gerektiğinin farkında değil mi
114 Yorumla
Soran5 ayDegil demekki ya da bana cok güveniyor kafasi rahat benden yana. Arkadasına bakmadan gidebiliyor.
Cevap sahibi5 ayKarısını beğenen arzulayan bu kadar erkek varken ilgisiz bırakıp aldatılmak mı istiyor
Cevap sahibi5 ayTamamda insansın sende her türlü ihtiyacın var sevgi ilgi şehvet yeter demeyecek misin sende
Cevap sahibi5 ayİl dışından ne sıklıkla geliyor eve zaten anladığım kadarıyla cinsellik olmuyor bile
Soran5 ay2 3 ayda bir geliyor ve simdiye kadar asla aldatmadim aldatmam da ama dertleşip sohbet etmek sanal da bu bile yeter
Cevap sahibi5 ayDertleşmek istersen ben dinlerim her zaman
Soran5 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi5 ayÇıkayım mı gizliden
Soran5 ayOlur
Cevap sahibi5 ayÇıktım
Cevap sahibi5 ayGelecek misin
Cevap sahibi5 ayAnladım sen bilirsin ne diyim.
Cevap sahibi5 ayKonuştuk mu daha önce neden gelmedin sorun ne peki
Cevap sahibi5 ayNaptın var mı gelişme
Aile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. Msslesef aile olunca neyi önceliği yapacsğının fsrkında olmayan bie eşin var.
Şunu unutma hayat bizim etrafımızda dçnüyor.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı.
5 aySeni anlıyorum. Daha çok gençsin 23 yaş hayatın başı. Ben 33 yaşındayım. Seni dinlemek, sırdaşın olmak isterim
11 Yorumla- 5 ay
Yorumu beğenmişsin ama senin profili göstermiyor. Beni takip edebilir misin. Konuşalım
5 aymaalesef zor durum boşanman dogru olur ama cocuk var o yuzden yinede son defa çabala sonra imkanına şartlarına göre iyice dusun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 846 cevap paylaştı. Gerçekçi olalım dul çocuklu kadınla kimse evlenmez işlerini halledip giderler haberin olsun ona göre boşan
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı. Bu kadar telefonda ne yapıyor? Karısını ihmal edip telefonla oynayanları hiçbir zaman anlamıyorum
11 Yorumla
5 ayyanlış anlama seni üzmek istemem adla ama sandığın kadar güzel olmayabilir misin ya da kocan seni beğenmiyor olabilir mi?
23 Yorumla
Soran5 ayÇevremden neden hic olumsuz tek kelime duymuyorum. Bunu övünmek için söylemedim ayrica. Hani erkekler gördüğüne kadinlar da duyduğuna aşık olurmuş ya bende onu kast ettim aslında
- 5 ay
seni kırmamak için söylemiyorlardır. ayrıca neden kullandığın bir cümle noktayla değil soru işaretiyle biter. sandığın kadar güzel değilsin yüksek ihtimal kocan seni aldatıyor olabilir dikkat et.
Soran5 ayHmm bende yani suç kusura bakmasın o zman.
Öncelikle hayırlısı olsun zor bir durum.
Güzellik ile alakası yok uyum yoksa maalesef olmuyor bende evlenip ayrıldım aynı sorun bizde de vardı Uyumsuzduk ayrıldık insan sevince görmüyor yola girincede dönüşü olmayabilir umarın olgun iki birey olarak biter.
Bizde çocuk yok en azından ona şükrediyorum çünkü bizde farkında idik ve yapmadık iyi kide.21 YorumlaBirisi var böyle arkadaşım çocuğuna çok iyi bir babalık yapar çok da iyi birisi istiyorsan konuşturayim burds ki erkeklere güvenme sakın
23 Yorumla
Soran5 ayYaşı kaç?
Soran5 ayNasıl tanıştıracaksin?
- Devamını Gör (178)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım