AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
174Cevap
Kendisi Oyun Bağımlısı Ve "Büyüyememiş" Bir Çocuk Denilebilir. Evladı Ve Eşi İle İlgilenmesi Gerekirken Boş Şeylerle Uğraşıyor, İleri'de Sizi Kaybettiğin'de Değerinizi Anlayacak Fakat İş İşten Geçmiş Olacak Ne Yazık Ki.
Aldatmıyorsa çok büyük bir endişe değil bence ama bazı alışkanlıkları bırakmak sanıldığından daha zor olabiliyor ilgisini başka bir yere çekmeyi denediniz mi oyun kadar en az ilgi çekecek ve ailesiyle vakit geçirebimeceğiniz etkinlikler düzenleyebilirsiniz orneğin piknik olur bir yürüyüş olur hatta sizde onunla oyun oynayabilirsiniz oyunun kazanma sevincini sizinle paylaşabilir
1 yaşında çocuğumla neyin oyununu oynicam. Piknik veya aktivite diyorsun da adam evde bile degil uzakta.
Sen dört dörtlük evlilik hayal ediyorsun ama dünyada kimse dört dörtlük değil kusura bakma, daha yaşınız genç ve zamanla birbirinizi düzelteceksiniz. Bu hareketlerini onun yaşının gençliğine veriyorum ama bir zaman sonra illaki oyunlardanda sıkılır ve hayat onuda yavaş yavaş olgunlaştırır. Şunu unutma evlilik güllük gülistanlık bir şey değildir sabır ve sevgi meselesidir.
Not: Sen başkasıyla evlensen bile illaki o adamın canını sıkan bir huyu olacaktır
30 yaşındaki adam daha ne zaman olgunlaşacak?
Fazlaca var böyle, tek değilsin ve senin kararın bu. Erkeklerin çoğu elime alayım, elimin altında zaten bakmazlar, alışılmış durum ibaresi var, zaten bende , hergün gördüğüm düşüncesi ile hareket eder çoğu erkekler. Sence peki?
Konuşmak istersen yaz abilir sin
Evli biriyim olarak zaman zaman monotonluk olabilir ama sizin daha evliliniz çok yeni. Acaba Sevgisiz bir evlilik mi yaptı eşiniz. ya da çocuk tan dolayı size ilgisi azaldı
Oyuna bağımlı kafasını kaldırmıyor ya da uyuyor
Oyun bağımlısı erkeklerden nefret ederim gece yarılarına kadar oyun nedir ya oğluna evladına böylemi örnek olacaklar
Hafta sonu da oyunda mı
Bu bagimliligi cok kisiden duyuyorum bir donem bende online oyun oynuyordum ama baktim baska biseye kendimi veremiyorum bir anda sildim oyunu hic konusmayi denedin mi
Ohoo konuşmanın her yolunu denedim
En azından sen ayaktayken seninle ilgilense sen yattıktan sonra oyun oynasa bir başlangıç olmaz mı ya da senin için yeterli olur mu
Olur bu bile yeter ama ilgi alaka 0
Benimde benzer sikayetlerim var sonuc bende de 0
Bulmuş bunuyor
Çoğu insan elinde ki cevherin kıymetini bilmez
Bilemiyorum… Aynı durumun bir kısmı bende de var diyebilirim. İlgisizlik bende bazen bağımlılık yaratabiliyor. Sonuçta herkesin yapısı aynı değil. Onda da durum böyle olabilir. İlgi duymamak için her zaman somut bir sebep gerekmiyor. Bazen yoktur işte. Boştur. Benim kocam da bu konuda bana karşı aynı şikâyeti dile getiriyor.
Bu yaşta dul çocuklu ortada kalırsın, bu gerçek acı gelebilir sana ama, çocuklu bir kadını tercih eden başka birini bulman zor olur, çünkü erkekler çocuklu bir kadını pek tercih etmez.
Ahmak olduğu için. Çok merak ettim nasıl olduğunu bu arada
Nankörlük.. Tam olarak bu sebebi. Başka bir şey değil
evliliğin amacının birlikte uyum içinde hayatı sürdürmek olduğu düşünülürse şikayet konusunda haklı gibisin, ayrıca sanırım kolay ulaşılır olunca değersizleşiyor evliliklerde eşler
E ayrıl o zaman ergen demek ki hala büyüyememiş git kendine bi adam bul.
Başkası aklında seni düşünmüyor ve görmüyor demek ki
Çocuğuyla ilgilenmesi güzel ama seni ihmal etmesine anlam veremiyorum
Son zamanlarda herkes bu şekilde
Telefon oyun bağımlısı
Eve eşe olan ilgi azalıyor
Boşansanız haklısınız
İlgisizlik evlilik bütünlüğünü bozan bir kavram
Yapacak bir şey yok
Üzülmek yıpranmak yerine toparlanmaya bak
Ama ayrıl ama ayrılma
Ayıya gül vermişler gülü kçına tutmuş derler bu durum için
çocuk olmasa boşan derdimde şu an zor arayısınıda iyi düşün dikkatli ol herkese guvenilmez
Adam gibi adam olan bunu yapmaz, eşinin değerini bilmeli.
Öyle hemen boşanılmaz boşanmak o kadar ucuz olmamalı bari çift terapistine gidin neden bu kadar çözümsün hemen boşanmak istiyorsun
4 yıldır devam ediyor çünkü 🤷🏻♀️
Sanırım seninle ilgilenmiyor. Kesin sonuc düzelmiyor mu? En iyisi kredi kartını patlatmak, belki o zaman düzelir 🫤
Belkide aldatıyordur
Bence ereksiyon sorunu var eşinin
Xdjdjfjfjf
Çocuk gibi telefon o ne?
Hahaha şu an zaten parasını yiyorum bu rahatlatıyor bi nebze ama ben bu degilim.
Boşanmadan evlenme düşünceleri mi kuruyorsun tam anlamadim
Ben bile seni bu halimle kabul etmem. Bende ne kusur bulupta gider düşüncesi oluşur.
Şiddet her zaman fiziksel olmaz sizin yaşadığınız gibi psikolojik de olabilir boşanmakta haklısınız
Bu derece güzel ve alımlı isen nasıl nakmiyor yaklasmiyor ya
Hala öyle mi
Hiç katlanmak zorunda değilsin 20 yıllık evlilikler bitiyor yerinde olsaydım boşanırdım Böyle adamlar katlanılmaz oluyor bir kavga çıkartıp boşanmak istiyorum dersen yine birkaç gün senin istediğin gibi bir adam olur ama ondan sonra tekrar aynı hareketlerine devam eder çocuk olduğu halde düzelmiyorsa bundan sonra hiç düzelmez
Sıkılmış demekki ne yapalım şimdi bizmi skelm bunumu duymak istiyorsun * de ezik dersiniz ne şimdi
Ne alaka mk derdimi anlatıyorum
Bu mu dert
Av ve avcı psikolojisi. Avcı avı vurana kadar heyecan içindedir. Vurduktan sonra elde ettiği için heyecan ölür. Tabii av'ın da çabuk teslim olması büyük etkendir.
Öyle bir karısı olan biri telefonumu bakar telefonun daha güzeli canlı yani başında sev okşa sevis sohbet et ah şanssız arkadaşım ah
Ben cinsellige cok bakan biri degilim. Oturup bi kahve icip dertleşse bile yeter bana yaşadığım yerde öyle dertlesecej insan yok arkadas var ama güvenilmez
Sohbet olur zaten cinsellikte hayatı renklendirir
Hemen bosanmak yerine baska sekilde ona anlamasi icin seyler yap. Ne oyunu oynuyor peki pubg mi.
çocuk yapmayacaktın bir an evvel boşan aldatma
Başka şeylerle mi ilgileniyor aceba kadın arıyordur belkii
Olabilir bende erkek arıyorum 🤷🏻♀️
Acele etmiş evlenmişsin daha boşanmadan arayışa girmişsin acele edip yine yanlış karar vereceksin gibi geliyor
Benimle konuşabilirsin derdini dinlerim
Keşke seçerken daha dikkatli secseydin acele etmeseydin
boşanmadan kendini niye pazarlıyorsun adamın parasını yerken
Hakkediyor demekki. Kendisi oyunlarda kadınlara evli degilim demesini biliyo
o karaktersiz diye senin de mi olman lazım. delikanlı gibi yol ver sonra napıyorsan yap. çocuğundan utan
O da hamile karısından utansaydi. Ayrıca bunun çocukla ilgisi ne? Yol vermeye çalışıyorum adam gibi gelsin kabul etsin.
adam karaktersiz olabilir ama senin olgun bir tavır sergilemen lazım. çocukla ne alakası var söyleyim annesinin böyle bir şey yaptığını; babasıyla evliyken aldatmaya çalıştığını görse ne düşünür
Anne baba ayrımı yapmak ne kadar dogru. Babam yapmış aferim babama mi dicek.
babasının ş€refsiz olması çocuğu çok etkilemez. ama kimse annesine kıyamaz. baba boşalır gider anne 9 ay karnında bir ömür kalbinde taşır.
Her yük zaten annede. Doğdu doğalı kimsenin yardımı olmadan tek başıma büyüttüm evin erkeği ben oldum resmen. Kendisi il il gezip güya çalışıyor.
Doğrudur. Aldattıysa da senden helallik almazsa cehennemin dibine kadar gider. Ama sen aynı tutumu sergilememelisin. Gururun olsun boşanmadan kimseyle birlikte olma. Bu benim görüşüm herkes benim kadar karakterli olmak zorunda değil. yorumlara bakmadım ama bir sürü ş€erefsiz evli olduğunu bile bile sana göz koymuştur. Benlik değil
Boşanmadan kimseyle beraber olmam zaten. Sadece konuşup dertleşmek bile yeter ilerisini kafa yapılarımız uyuştuğunda düşünürüz.
ama hoş değil bu ya. duygusal aldatma da aldatmadır. bugün sen yaparsan yarın yeni nesiller iyice bozulur. Allah her şeyi gören ve bilendir. Ne durumda olduğunu en iyi o bilir ona sığınmalısın bence. Zorluklarla savaşmalısın kolay olan yanlışa değil zor olan doğrulara dayanmalısın.
Haklısın. Sürekli Allah tan el kınamaz ayrılığı ver diye dua ediyorum. Yoruldum artik.
Umarım gelecek mutlu günler vardır senin için. Kendini kötü hissetme acılar insanı güçlendirir. İnsanların geneli zaten yanlış yolda. Zina çeşmeden su içmek kadar kolay oldu. Oysaki İnsan şerefli bir varlıktır.
Bakalım hayat neler göstericek
Kadın hiçbir şey yapmak zorunda değil adam evin direği olup olgun olmalıydı. Herşeyi kadından anneden beklemeyin. Erkek aldatınca sorun yok kadın aldatınca bozuluyorsunuz. Yok öyle dünya kocaman adamlar bile babası annesini aldatıyor diye düşman kesiliyor babasına. Babasının aldatmasını gayette takar
@İsimssizüyee adam yaptı diye kadında mı aldatsın diyorsun sen
Niye kadın yapınca kuzum diyip adamda kendinde yapmayı hak görüyor?
Zoruna gidiyor dimi karılarla takılmak istersin ama karın seni aldatsa zoruna gider egon zedelenir. Adam olsunda karısına ilgi versin bir erkek düşünmeli karısı aldatıyorsa hatayı kendisinde arasın.
@İsimssizüyee dikkat ettin mi bilmiyorum ama ben adam iyi bir şey yapmış demedim, sadece kadına sen de aynı hataya düşme dedim. niye beni hedef alıyorsun anlayamadım?
Burada kadının ne yaptığı değil adamın ne yaptığı önemli.
kusura bakma ama ben böyle soruları da garip buluyorum evli çocuğu olan insan neden buraya sorar bukadar insanın aklına bakarak mı içini rahatlatıcaksın, gidip eşinle çözmen en iyisi
Valla bende babayim mis gibi kocalık yapıyorum
Yaş farkı çok olmamalı. Erkek genç ve sana yetebilir olmalı. 24 25 sana uygun olur
Allah herşeyin hayırlısını versin. Kadının da Erkeğin de Anne/baba olabilecek olanına bakınız. Herkesten olmuyormuş, ben de sonradan öğrendim.
Gelen gideni aratır yağmurdan kaçarken doluya tutulma bir erkeği bırakıp hemen diğerine sarılma. Arayısta olma yani gerek yok zamana bırak ama birini bulmadan önce boşan. Erkeksiz yapamayan birisin belliki iyi düşün taşın ölç tart biç, idare edebiliyorsan idare et olmadı evi bi terket belki düzelir.
Hedefe ulaşınca hep ilgi göstermiyoruz birde elde edince hiç umursamıyoruz.
Aferim size. Sonra boşanıp başka erkeklere baktığımızda da adam kesiliyorsunuz. Bakmayana bakarlar 🤷🏻♀️
insan gibi sevin niye yarış gibi elde ettim kazandım bitti yapıyorsunuz insani ilişkilerinizi düzeltin
Bu konuda çok haklısın öncelikle eşinle konuş bu evlilik bu şekilde yürümez , kendine çeki düzen var benim sabrım kalmadı artık böyle devam edersen bosanalim
Dedimmmm
Sonuç ne oldu
Ayni
Senin ki biraz aptal galiba insan evet çocuğunu özler ama eşine de ilgi gösterir, Ben olsam canım ne yemek yapacaksın derim yanında olmak için
Daha 23 yaşındasın yazık oluyor sana
Senin gibi birine dokunmayan yaklaşmayan net gzekalıdır.
Kocanın yerinde olmayı çok isterdim. Benim gibi isteyen çok kişi de vardır eminim
Evet var. Çevremden duyuyorum
yaşadığın hayat sor. Kimse çocuğu üzülsün istemez. Kocan olgunlaşmamış sadece bu. Gerçeğin farkında değil. En ufak ilgiye aldatırsın bunun farkına varmalı. Üzüldüm gerçekten durumuna.
Davar olduğu için. Evde pamuk gibi kadına ilgi gösterilmezmi anlattigin gibiysen
Işıltını neşeni kaybettirme mücadele ise mücadele ama pes etme omuzlarını düşürüp öylece huzursuzlukta bırakma kendini gülüşlerinin dahada artacağı günlerin olsun 🎈
Bu durum güzellikle alakalı değil. Muhtemelen aranızdaki bağ zayıflamıştır kafası başka yerde olabilir. En değerlisi senin ruh halin kendini suçlama konuşmayı dene ama kendini de yıpratma.
Ayrılmayı düşünüp yaklaşmamasını sorun etmen tuhaf. Belki de o da yanlış bir evlilik yaptığını düşünüyordur
evliyken arayorsun bulunca mı boşancan... yapmayın şunu be
O kediyi yerim
@elifimbencanım olmazzzzz 😳 bana özel o
Elifff yürümüyor koşuyor
@yourqueen_61 kediye 😊
Adamı salk
@yourqueen_61 ahaha
Sallll
@yourqueen_61 ne diyon küçüğüm ne diyonn
Diyorum ki kıza adamı sal diyorum
@yourqueen_61 hangi kız hangi adamı salıyor Senle benden başka yazan yokk
Elif yazan
@yourqueen_61 Elif yazmıyor ki salsın kediyi yerim yazmış o kadar devamı yok bak
Neysee
@yourqueen_61 sakin kal küçüğüm
Susss
Kimsenin kimseye yürüdüğü yok kediye dediğim bariz belli ama sen iki erkeğin de yorumundasın maşallah Allah sana bağışlasın amin
Hahaha sen de öylesin
Sen çok mu iyisin
Ayrıca ben yanıt veriyorum ben senin gibi yerim falan demiyorum
Ben onlara sen gibi yerim ederim dememişim
@yourqueen_61 kavga etcekseniz benim cevabımda etmeseniz @elifimbencanim 😳
Ay varoş tüm erkekler senin olsun midem bulanıyor böylelerinden lafı bi taraflarından anlama hoşt öteye
@elifimbencanım sakin olunuz efenim, ne oluyo ne bitiyo anlamadım ama sakin olunuz 🐾
Biraz empati yap, belki seninde eksik yanların olabilir... 🤔
İkinizin arasında ne yaşandi bilmiyoruz ki yorum yapmak saçma olmaz mı?
Evlenip ayrılan erkekler soyulmuş elma gibidirler.
Yani?
Koçan anlayışlı biri ise düzeltebilirsiniz yoksa diyecek bir şey yok
Bazı şeyler güzelliğe bakmıyor bazı kadınlar güzelim deyip buna güvençp eşiyle yeterince ilgilenmiyor bence senin olayı bilmem belki de adamın gözü dışardadır belki baikası vardır ya da belki de sen yeterince ona karşı ilgili değilsindir
Emin ol yettiğinden daha fazla ilgilenip dikkatni bana vermesini sağlıyorum. Çoğu erkeğin hayir diyemeyeceği şeyler de yapiyorum ama nafile oyundan kafasını kaldırmıyor
Konuşmak dertleşmek arkadaş olmak istersen yazabilirsin. Ben de yanlız biriyim
Hangi şehirdesin? Böylesi bir mucize ile tanışmak isterim
İlgisizlik ve istediğini bulamama dır gözü dışardadır
netice de severek evlenmiş gibisiniz? bu durumdan onu kurtarmayı deneseniz? Örneğin birikiminiz varsa uzak bir yerden bahçe alsanız hafta sonları felan oraya gitseniz? Bence düzelir gibi…
Maalesef hic anlamaz Bahçe takım işlerinden
bence çocuğunuzu düşünün ayrılmak çözüm değil
Libidosu yok ve piyango sana kötü vurmuş
Böyle çok var ama dile getiremiyorlar çünkü seks yok diye şikayet edemiyorlar çevrelerine
Valla öyle yüzüne karşı söyledim cok defa ama artik ondan bile vazgeçtim bari ilgisi alakası olsun
Sonradan düzelmez böyle tipler
Sende Allaha emanet