Ben aslen nereli oluyorum şimdi?

Ankara 'da doğdum ve büyüdüm. Annemler Bulgaristan göçmeni kütükleri Ankara 'ya bağlı bir köy orayı bilmiyorlar hiç gitmemişler dedem 20 yaşında Türkiye'ye geldiğinde orada 1 sene kalmış sonra Ankara merkeze yerleşmiş. Babamın baba tarafı Makedonya Üsküp göçmeni kütükleri İstanbul İstanbul'da bahsi geçen mahallede babamın Üsküp doğumlu dedesi 23 yaşında Türkiye'ye gelmiş kütüğün olduğu mahallede sadece 3 ay kalmış sonra 2 sene İstanbul'un başka semtinde kalmış sonra Ankara 'ya yerleşmiş. Babaannem Artvin'in bir köyünden 15 yaşında okumak için Ankara 'ya gelmiş. Ben şimdi nereli oluyorum? Kütüğüm İstanbul ve bundan utanç duyuyorum herkesten saklamak için elimden geleni yapıyorum insanların kütüğü Çorum Yozgat Artvin Kars vb. Hayattaki en büyük utancım belki de bu. Ben babam dedem Ankara 'da doğduk büyüdük yaşadık İstanbul'u ben doğru düzgün bilmiyorum ama kütükte İstanbullu sayılıyorum. Anadolu'da İstanbulluyu Elitleri balkan göçmenlerini sevmezler. Keşke nüfus değişikliği olabilse de nüfusumu taşıyabilsem.
Ben aslen nereli oluyorum şimdi?