Tatil & Seyahat Neredeyim şu an? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Manzara nasıl😉 Güncellemeler+1 yıl Artık keyif bitti arkadaşlar, mecburi ayrıldım. Başka sefere artık devam ederim bu keyfe 😍 Güncellemeler+1 yıl 1 kişi bildi aslında 🤣 Neredeyim şu an? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BayRomantikOdun Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İzmirin bir beldesindesin benim olduğum beldenin sahiline çok benziyor 1 61 Yorumla Soran +1 yıl İzmir değil Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Neresi peki merak ettim 😄 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Hangi beldesi Yorumla Soran +1 yıl Anadolu Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Peki Yorumla Serkan_87 +1 yıl Kadıköy sahil Yorumla Soran +1 yıl @Serkan_87 hayır demiştim Yorumla Serkan_87 +1 yıl Pendik Sahili Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Bütün sahilleri say Serkan Yorumla Soran +1 yıl Ahaha😅 neden bu çaba Yorumla Soran +1 yıl Değil Serkan bey 😂 Yorumla Serkan_87 +1 yıl Bakırköy Yorumla Soran +1 yıl @Serkan_87 hiç ilgisi yok😂 Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Serkan bey nasıl bir azimdir bu 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Çoktan pes etti bile😂 Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Aradığımız Serkan beye şu an ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyelim 😄 Yorumla Serkan_87 +1 yıl Çok gıcık oldum ondan Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Bu pembeliye gıcık olunur mu bu pembeli on numara bir pembeli 😁 Yorumla Soran +1 yıl @Serkan_87 aaaa😳 nedenmiş o Yorumla Serkan_87 +1 yıl Neresi olduğunu bulamadığım için Yorumla Soran +1 yıl @Serkan_87 ne büyük dert😂 Yorumla Serkan_87 +1 yıl Ben bunu ögrenmem lazım Yorumla Soran +1 yıl @Serkan_87 sen bu kadar azmettikce daha çok gülüyorum🤣 ve asla söylemeye niyetim yok Yorumla Serkan_87 +1 yıl Çok büyük marifet ölürsün sanki Yorumla Soran +1 yıl @Serkan_87 senin bu kadar dert etmem çok komik ne yapayım 😅 Yorumla Serkan_87 +1 yıl Sinir oldum sana Yorumla Soran +1 yıl @Serkan_87 bende sen sinir oldukça kahkahalara boğuldum burada😂 Yorumla Serkan_87 +1 yıl Afferim sana ya Yorumla Soran +1 yıl @Serkan_87 ne yapayım birini kızdırıp karşısına geçip kahkaha atmak en sevdiğim şey😅 Yorumla Serkan_87 +1 yıl Sen şu gizli profilden çıksanaa Yorumla Soran +1 yıl @Serkan_87 gizli sana diyor😂 Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Hiç kıvıttırma sana diyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ama soruda çıkılmaz ki😅 bu yüzden sana diyor Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Herkese değil demişsin sonra bir kişi biledi yazmışsın oyuncak ettin kız bizi az değilsin he 🤣 Yorumla Serkan_87 +1 yıl Çık ne varr Yorumla Soran +1 yıl @Serkan_87 çıkilmıyor söyle Serkana gizli, anlat ben anlatamadım 😂 uyuyamayacak bugün kesin Yorumla Serkan_87 +1 yıl Offff deli olcam Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Serkan pes et artık ben pes ettim sen de et 😂 Yorumla Soran +1 yıl Etmiyor🤣😂 gizli sen çık gizliden bari Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Ben neden gizliden çıkayım sen söylüyor musun bulunduğun yeri 😒😒😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynı şey mi😂 Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Ahahahaha aynı şey gizli üyecik 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hiç değil gizli😂 bu gizlilikte ne keramet varsa görünenler de gizlendi ve gizli yağıyor Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Sana özendik napalım sen gizlisin bizim de gizlenesimiz geldi hep senden ötürü 😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ama fark var😂 ben istesem de çıkamam sizin için çok kolay oysa Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Ya siz Kadınlar nasıl her seferinde bu kadar haklı olmayı başarabiliyorsunuz 😂öyle de ama istesen yorumlarda kullanıcı adını yazabilirsin o da kolay oysa 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ohooo o Zaman herkese deşifre olurum olmaz bu😂 Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Silerim görüşünü herkese deşifre ettirmem merak etme o kadar şey değiliz 😂 Yorumla Soran +1 yıl Senin gizliyi açman daha kolay değil mi🤔 Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Kolay ama açsam mı açmasam mı kararsız kaldım napsam ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aç tabiki 😂 bu kadar inat fazla Yorumla Serkan_87 +1 yıl Kimliğinizi açık edin artık Yorumla Soran +1 yıl @Serkan_87 edince ne olacak🤔 Yorumla Soran +1 yıl Neresi olduğu bitti sıra ne ara bana geldi merak Serkan 😂 Yorumla Serkan_87 +1 yıl Onuda söylemiyorsun Yorumla Soran +1 yıl @Serkan_87 baktın diyelim ne değişecek😂 şimdi bir şey yazarsam iyice uyuyamazsin en iyisi vazgeç bu meraktan🤣 Yorumla Serkan_87 +1 yıl Yoook wazgecmem Yorumla Soran +1 yıl Beni tanıyorsun hadi bakalım uyu uyuyabilirsen😂 gerisini boşveeerrrrrr hayatta söylemem Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Gizliden çıktım merakınız gitsin diye 😂 hakkınızı helal edin fazla merak ettirdim 🤣 Yorumla BayRomantikOdun +1 yıl Baktınız baktınız yoksa tekrar gizlenirim ona göre 😄 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Aaa ben biliyorum orayı😄😎Hatta arkandaki cafeleride biliyorum✌🏻 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Tabii tabii🙄 ya yine bir gizli. Bu gizlilikte ne keramet varsa😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keramet gizliliktede değil bende var, diğer gizlileri bilmem, hee nerde olduğunu söyleyeyimde yine görüşümü kaldır dimi, yok öyle yağma Yorumla Soran +1 yıl Ne Zaman kaldırdım gizli🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben hatırlıyorum, neyse ben bir İstanbul’u fethedip geliyorum😎✌🏻 Yorumla Soran +1 yıl Gel peki Yorumla
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl İstanbul Tuzla sahili. Güzeldir oralar. Kayalar arası boşluklar çoktur orada. Dikkatli ol. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sen ancak otur kaş göz yap 🤣🤣 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Kime 😂 ve neden Yorumla Ghost_King +1 yıl Ne bilim sorunun sonuna yapmışsın 🤣🤣 kaş göz var ama icraat sıfır hayaller paris gerçekler şam sokakları 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya hayal değil gerçekten oradaydım, anlık foto Yorumla Ghost_King +1 yıl Bak işte öyle göz atınca böyle oluyor 😀 Yorumla Soran +1 yıl Senin kalbin fesat Yorumla Ghost_King +1 yıl Evet 😀😀 şakasına iki takıldık fesat olduk emi gelmiyorum küstüm Yorumla Soran +1 yıl Zaten gelemezsin nasıl olsa😅 sorun yok Yorumla Ghost_King +1 yıl 😀🤣 Nasılda yarın bidaha gideceksin Yorumla Soran +1 yıl Yoo öyle bir planım yok😂 bugünde gidiş günüm değildi normalde, ekstra bir durum oldu Yorumla Ghost_King +1 yıl Tühh kaçırdık 😀😀🤣 Yorumla Soran +1 yıl Tüh başka sefere artık😘 Yorumla Ghost_King +1 yıl Bir hafta önceden haber vermen lazım 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Benim saatim günüm belli olmaz, kafama eser giderim oradan size bir foto sallarim sen bilirsin Yorumla Ghost_King +1 yıl İmansızları kovalama diyosun 😀 Yorumla
Havacı27 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Maltepe Sahil Park mi orası 1 12 Yorumla Havacı27 +1 yıl Bileme ödül var mı? Yorumla Soran +1 yıl Yok😂🎁 Yorumla Havacı27 +1 yıl Ee bildim mi bari onu söyle Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Havacı27 +1 yıl Söyler misin lütfen neresi Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Havacı27 +1 yıl Doğru bildiğimi duymak istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Değil ama yakın Yorumla Havacı27 +1 yıl Anladım neresi peki Yorumla Soran +1 yıl Söyledim ya yakın diye Yorumla Havacı27 +1 yıl Kartal Pendik tarafımı Yorumla Havacı27 +1 yıl Dragos? Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl nerdesin gerçekten çok güzelmiş 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Söylemem 🤣 Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl peki Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bostancı, caddebostan, Maltepe, sureyyapasa tarafı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Manzara güzel eminim sen daha güzelsindir 🤭 1 40 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasınız Yorumla Soran +1 yıl Gizli gizli cevap olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkarsam sohbet eder miyiz eklesip Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım kaç yaşındasınız 😂 Yorumla Soran +1 yıl 35 üstü. Sohbet yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşalım lütfen yüzümü de atarım ozelden Yorumla Soran +1 yıl Yok yaşın küçük Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun takılmayın artık yasa filan yıl 2023 Yorumla Soran +1 yıl Olmaaazzzz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asamiyoruz hala daha bazı şeyleri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekleyin lütfen pisman olmayacaksınız Yorumla Soran +1 yıl Denklik uyum konu, aşmak isteyen kim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanımadan bilemezsiniz hep önyargı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kafanızdan yazıp ciziyorsunuz şu an Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Offf çok dik kafalisiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Azıcık beni dinleseniz onyargilarinizi bırakıp pişman olmayacaksınız Yorumla Soran +1 yıl By by Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Byyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz kaybedersiniz Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl Kaybettiğim bir şey olamaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25 gencim citirim birey değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En azından bir şans isterdim sadece Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok. By Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki sen bilirsin moruk bulmuşsun benim gibi citiri sen kaybedersin Yorumla Soran +1 yıl Ahaha😅 sen öyle san Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gell hadii ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bı kere şans ver pişman edersem sil direkt 😅 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi be kadin onyargilarini boş ver artık Yorumla Soran +1 yıl Ahaha çok komiksin. Hani bazen kaybettim diyordun az önce😂 Yorumla Soran +1 yıl Benim için diyordun* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaybetme diye uğraşıyorum 😂pişman olmayacaksin çünkü Yorumla Soran +1 yıl Hayır kaybettiğim bir şey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadiii bir şans ver sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfennnn Yorumla Soran +1 yıl Maalesef olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya kim bilicek kimin haberi olcak konuştuğumuzdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlaşırız belki pişman olmazsın Yorumla
CapkınAvukat Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Maltepe civarı sanırım 1 1 Yorumla CapkınAvukat +1 yıl Maltepe sahil orası Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Manzara güzel sanki çanakkale tarafı gibi. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maltepe sahil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bildim Yorumla Soran +1 yıl Herkes kendi sanıyor😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maltepe sahil orasi Yorumla Soran +1 yıl İlla orası yapacaksın ama değil🤣 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 661 cevap paylaştı. Caddebostan sahil mi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Maltepe sahili o zaman Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Üşüdün mü 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yook işlerim var bir anlık molaydı Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Kolay gelsin Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% +1 yıl İzmir mi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla Most_Wanted010 +1 yıl ya neresi çatlatma meraktan aaaaa Yorumla Soran +1 yıl 😂 çatla Yorumla Most_Wanted010 +1 yıl güzel harika kafayı dinle deniz sesi iyi gelir Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Çok mu yalnızsin 🤣 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Keyfim yerinde😉 Yorumla GentlamanBoys +1 yıl Evet diyemeyecek kadar kibirli Yorumla Soran +1 yıl Kibir değil keyif bu Yorumla GentlamanBoys +1 yıl Ok Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl deniz kenarındasın 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha çok zekice😂 Yorumla lockerow35 +1 yıl nerde oldugunu bilmek zor nerde olmadığın kolay kıyı şeritte bir yerdesin :D Yorumla Soran +1 yıl Ahaha kıyı ama neresi acaba😂 Yorumla lockerow35 +1 yıl işte bilinemez bir soru bu :d ben imzirdeyim ve İzmir'de dğeilmişssin :d Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 430 cevap paylaştı. Adalarsa ora bostancı mı 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla Gökay90 +1 yıl Adalar yakın gözüküyor doğru olamaz 😂 kartal ya da Pendik Yorumla Soran +1 yıl Değil değil Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Manzara öyle güzel ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle😍 her fırsatta kaçıyorum oraya Yorumla
sevimliihatun Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Avcılar Sahile benziyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Her neredeysen sevgilinde oradadır kesin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok kimse Yorumla
enesdogu38 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl bilmiyorum ama güzelmiş tam kafa dinlemelik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eveeettt Yorumla
ironman57 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl maltepe sahil imkanı yok az içmedik :) 0 0 Yorumla
Bayhiiçkimse Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Anadolu yakasında 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Acaba 🤔 Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Ben ne bileyim oradakiler adalarsa Kartal gibi :) oralarda hiç durmadım ama tahminim bu Yorumla Soran +1 yıl Eveeettt Adalar karşı Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Kartal pendiktir :) bilene ödül falan mı var Yorumla Soran +1 yıl Yoo😂🎁 Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Hasta olmayın iyi eğlenceler size Yorumla Soran +1 yıl Birazdan ayrılmak zorundayım zaten. Teşekkürler😉 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 690 cevap paylaştı. Çok güzel 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 475 cevap paylaştı. Oturup lokum yemelik 1 0 Yorumla
S98S98 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl orada msn 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Eveeettt S98S98 +1 yıl yaa günü gibiymiş ne harika Soran +1 yıl Ne günü? S98S98 +1 yıl yazdan kalma Soran +1 yıl Öyle evet S98S98 +1 yıl şükür S98S98 +1 yıl tek miydn Soran +1 yıl Evet ama ayrılıyorum şu an mecburi S98S98 +1 yıl ewe dönüşyer neresi Soran +1 yıl Hepsi Anadolu S98S98 +1 yıl tam heresi Soran +1 yıl Boşveeerrrrrr S98S98 +1 yıl yaaaa resim merkımoz aynı S98S98 +1 yıl bmdebuna yaıın resim warda S98S98 +1 yıl we birr soru daha S98S98 +1 yıl fdygdggddd
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Moda sahil gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Kadıköy sahil 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla Serkan_87 +1 yıl Nere buraya yaa Yorumla Soran +1 yıl Hani hepsini sayıyordunuz😂 çabuk geldi pes Yorumla Serkan_87 +1 yıl Deli oldum Yorumla Soran +1 yıl Ahaha 😅 yine Yorumla Serkan_87 +1 yıl Hadi yas söyle iştee Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bebek sahil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla
alexsa123 Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Bu havada nasıl bot giyiyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Terlik mi giyelim 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gördüm seni bekle tanışmaya geliyorum arkana bak. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha😅 ayrıldım şu an mecburi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekleseydin tanışmaya gelecektim:D olmaz böyle sanaldan tek Yorumla Soran +1 yıl Neresi ki sanki bulacaksın ahaha😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahah or.. gülüşü değil mi ya :D Yorumla Soran +1 yıl Çok kabasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var biraz:D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güncel atıp durma a...` Yorumla Soran +1 yıl Bitti zaten son hak😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
İzmirin bir beldesindesin benim olduğum beldenin sahiline çok benziyor
İzmir değil
Neresi peki merak ettim 😄
İstanbul
Hangi beldesi
Anadolu
Peki
Kadıköy sahil
@Serkan_87 hayır demiştim
Pendik Sahili
Bütün sahilleri say Serkan
Ahaha😅 neden bu çaba
Değil Serkan bey 😂
Bakırköy
@Serkan_87 hiç ilgisi yok😂
Serkan bey nasıl bir azimdir bu 🤣
Çoktan pes etti bile😂
Aradığımız Serkan beye şu an ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyelim 😄
Çok gıcık oldum ondan
Bu pembeliye gıcık olunur mu bu pembeli on numara bir pembeli 😁
@Serkan_87 aaaa😳 nedenmiş o
Neresi olduğunu bulamadığım için
@Serkan_87 ne büyük dert😂
Ben bunu ögrenmem lazım
@Serkan_87 sen bu kadar azmettikce daha çok gülüyorum🤣 ve asla söylemeye niyetim yok
Çok büyük marifet ölürsün sanki
@Serkan_87 senin bu kadar dert etmem çok komik ne yapayım 😅
Sinir oldum sana
@Serkan_87 bende sen sinir oldukça kahkahalara boğuldum burada😂
Afferim sana ya
@Serkan_87 ne yapayım birini kızdırıp karşısına geçip kahkaha atmak en sevdiğim şey😅
Sen şu gizli profilden çıksanaa
@Serkan_87 gizli sana diyor😂
Hiç kıvıttırma sana diyor 😂
Ama soruda çıkılmaz ki😅 bu yüzden sana diyor
Herkese değil demişsin sonra bir kişi biledi yazmışsın oyuncak ettin kız bizi az değilsin he 🤣
Çık ne varr
@Serkan_87 çıkilmıyor söyle Serkana gizli, anlat ben anlatamadım 😂 uyuyamayacak bugün kesin
Offff deli olcam
Serkan pes et artık ben pes ettim sen de et 😂
Etmiyor🤣😂 gizli sen çık gizliden bari
Ben neden gizliden çıkayım sen söylüyor musun bulunduğun yeri 😒😒😂
Aynı şey mi😂
Ahahahaha aynı şey gizli üyecik 😂😂
Hiç değil gizli😂 bu gizlilikte ne keramet varsa görünenler de gizlendi ve gizli yağıyor
Sana özendik napalım sen gizlisin bizim de gizlenesimiz geldi hep senden ötürü 😂🤣
Ama fark var😂 ben istesem de çıkamam sizin için çok kolay oysa
Ya siz Kadınlar nasıl her seferinde bu kadar haklı olmayı başarabiliyorsunuz 😂öyle de ama istesen yorumlarda kullanıcı adını yazabilirsin o da kolay oysa 😂
Ohooo o Zaman herkese deşifre olurum olmaz bu😂
Silerim görüşünü herkese deşifre ettirmem merak etme o kadar şey değiliz 😂
Senin gizliyi açman daha kolay değil mi🤔
Kolay ama açsam mı açmasam mı kararsız kaldım napsam ya 😂
Aç tabiki 😂 bu kadar inat fazla
Kimliğinizi açık edin artık
@Serkan_87 edince ne olacak🤔
Neresi olduğu bitti sıra ne ara bana geldi merak Serkan 😂
Onuda söylemiyorsun
@Serkan_87 baktın diyelim ne değişecek😂 şimdi bir şey yazarsam iyice uyuyamazsin en iyisi vazgeç bu meraktan🤣
Yoook wazgecmem
Beni tanıyorsun hadi bakalım uyu uyuyabilirsen😂 gerisini boşveeerrrrrr hayatta söylemem
Gizliden çıktım merakınız gitsin diye 😂 hakkınızı helal edin fazla merak ettirdim 🤣
Baktınız baktınız yoksa tekrar gizlenirim ona göre 😄
Aaa ben biliyorum orayı😄😎
Hatta arkandaki cafeleride biliyorum✌🏻
Tabii tabii🙄 ya yine bir gizli. Bu gizlilikte ne keramet varsa😂
Keramet gizliliktede değil bende var, diğer gizlileri bilmem, hee nerde olduğunu söyleyeyimde yine görüşümü kaldır dimi, yok öyle yağma
Ne Zaman kaldırdım gizli🤔
Ben hatırlıyorum, neyse ben bir İstanbul’u fethedip geliyorum😎✌🏻
Gel peki
İstanbul Tuzla sahili. Güzeldir oralar. Kayalar arası boşluklar çoktur orada. Dikkatli ol.
Değil
Sen ancak otur kaş göz yap 🤣🤣
Kime 😂 ve neden
Ne bilim sorunun sonuna yapmışsın 🤣🤣 kaş göz var ama icraat sıfır hayaller paris gerçekler şam sokakları 🤣
Yok ya hayal değil gerçekten oradaydım, anlık foto
Bak işte öyle göz atınca böyle oluyor 😀
Senin kalbin fesat
Evet 😀😀 şakasına iki takıldık fesat olduk emi gelmiyorum küstüm
Zaten gelemezsin nasıl olsa😅 sorun yok
😀🤣 Nasılda yarın bidaha gideceksin
Yoo öyle bir planım yok😂 bugünde gidiş günüm değildi normalde, ekstra bir durum oldu
Tühh kaçırdık 😀😀🤣
Tüh başka sefere artık😘
Bir hafta önceden haber vermen lazım 🤣🤣
Benim saatim günüm belli olmaz, kafama eser giderim oradan size bir foto sallarim sen bilirsin
İmansızları kovalama diyosun 😀
Maltepe Sahil Park mi orası
Bileme ödül var mı?
Yok😂🎁
Ee bildim mi bari onu söyle
Bilmem
Söyler misin lütfen neresi
Neden?
Doğru bildiğimi duymak istiyorum
Değil ama yakın
Anladım neresi peki
Söyledim ya yakın diye
Kartal Pendik tarafımı
Dragos?
nerdesin gerçekten çok güzelmiş
Söylemem 🤣
peki
Bostancı, caddebostan, Maltepe, sureyyapasa tarafı
Manzara güzel eminim sen daha güzelsindir 🤭
Kaç yaşındasınız
Gizli gizli cevap olmaz
Gizliden çıkarsam sohbet eder miyiz eklesip
Çıktım kaç yaşındasınız 😂
35 üstü. Sohbet yok
Konuşalım lütfen yüzümü de atarım ozelden
Yok yaşın küçük
Olsun takılmayın artık yasa filan yıl 2023
Olmaaazzzz
Asamiyoruz hala daha bazı şeyleri
Ekleyin lütfen pisman olmayacaksınız
Denklik uyum konu, aşmak isteyen kim
Tanımadan bilemezsiniz hep önyargı
Kafanızdan yazıp ciziyorsunuz şu an
Gerek yok
Offf çok dik kafalisiniz
Azıcık beni dinleseniz onyargilarinizi bırakıp pişman olmayacaksınız
By by
Byyy
Siz kaybedersiniz
Yaş kaç
Kaybettiğim bir şey olamaz
25 gencim citirim birey değilim
En azından bir şans isterdim sadece
Gerek yok. By
Peki sen bilirsin moruk bulmuşsun benim gibi citiri sen kaybedersin
Ahaha😅 sen öyle san
Gell hadii ☺️
Bı kere şans ver pişman edersem sil direkt 😅
Maalesef
Hadi be kadin onyargilarini boş ver artık
Ahaha çok komiksin. Hani bazen kaybettim diyordun az önce😂
Benim için diyordun*
Kaybetme diye uğraşıyorum 😂pişman olmayacaksin çünkü
Hayır kaybettiğim bir şey yok
Hadiii bir şans ver sadece
Lütfennnn
Maalesef olmaz
Ya kim bilicek kimin haberi olcak konuştuğumuzdan
Anlaşırız belki pişman olmazsın
Maltepe civarı sanırım
Maltepe sahil orası
Manzara güzel sanki çanakkale tarafı gibi.
Değil
Maltepe sahil
Ben bildim
Herkes kendi sanıyor😂
Maltepe sahil orasi
İlla orası yapacaksın ama değil🤣
Caddebostan sahil mi
Değil
Maltepe sahili o zaman
Üşüdün mü 🤣🤣
Yook işlerim var bir anlık molaydı
Kolay gelsin
İzmir mi
Değil
ya neresi çatlatma meraktan aaaaa
😂 çatla
güzel harika kafayı dinle deniz sesi iyi gelir
Çok mu yalnızsin 🤣
Keyfim yerinde😉
Evet diyemeyecek kadar kibirli
Kibir değil keyif bu
Ok
deniz kenarındasın
Ahaha çok zekice😂
nerde oldugunu bilmek zor nerde olmadığın kolay kıyı şeritte bir yerdesin :D
Ahaha kıyı ama neresi acaba😂
işte bilinemez bir soru bu :d ben imzirdeyim ve İzmir'de dğeilmişssin :d
Adalarsa ora bostancı mı 😂
Değil
Adalar yakın gözüküyor doğru olamaz 😂 kartal ya da Pendik
Değil değil
Manzara öyle güzel ki
Aynen öyle😍 her fırsatta kaçıyorum oraya
Avcılar Sahile benziyor
Değil
Her neredeysen sevgilinde oradadır kesin.
Yok kimse
bilmiyorum ama güzelmiş tam kafa dinlemelik
Eveeettt
maltepe sahil imkanı yok az içmedik :)
Anadolu yakasında
Acaba 🤔
Ben ne bileyim oradakiler adalarsa Kartal gibi :) oralarda hiç durmadım ama tahminim bu
Eveeettt Adalar karşı
Kartal pendiktir :) bilene ödül falan mı var
Yoo😂🎁
Hasta olmayın iyi eğlenceler size
Birazdan ayrılmak zorundayım zaten. Teşekkürler😉
Çok güzel
Deniz kenarındasın
Oturup lokum yemelik
orada msn
Eveeettt
yaa günü gibiymiş ne harika
Ne günü?
yazdan kalma
Öyle evet
şükür
tek miydn
Evet ama ayrılıyorum şu an mecburi
ewe dönüş
yer neresi
Hepsi Anadolu
tam heresi
Boşveeerrrrrr
yaaaa resim merkımoz aynı
bmdebuna yaıın resim warda
we birr soru daha
fdygdggddd
Moda sahil gibi
Değil
Mersin sahil
Değil
Kadıköy sahil
Değil
Nere buraya yaa
Hani hepsini sayıyordunuz😂 çabuk geldi pes
Deli oldum
Ahaha 😅 yine
Hadi yas söyle iştee
Bebek sahil
Değil
Bu havada nasıl bot giyiyorsun
Terlik mi giyelim 😂
Gördüm seni bekle tanışmaya geliyorum arkana bak.
Ahaha😅 ayrıldım şu an mecburi
Bekleseydin tanışmaya gelecektim:D olmaz böyle sanaldan tek
Neresi ki sanki bulacaksın ahaha😅
Hahah or.. gülüşü değil mi ya :D
Çok kabasın
Var biraz:D
Güncel atıp durma a...`
Bitti zaten son hak😅