Diğer Acaba ben nerdeyim? bığtıhyabığtıh Takip Et Yoda Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bilene bi simit bi çay daha fazlası beni ekonomik krize sokar Acaba ben nerdeyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yolculuk nereye🥺 Hic sevmem otogarlari ya 😑 0 6 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Su an bulundugum yerde son jfjf Yorumla deli_xatûn +1 yıl Hee iyi bari😂 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Yalnız sanki yüce mevlam tüm soguk havayı buraya gondermiş Yorumla deli_xatûn +1 yıl Gonya kadar soguk olamaz sjsjs Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl En az konya kadar soğuk jdjd Yorumla deli_xatûn +1 yıl kssks Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 600 cevap paylaştı. Aştidesin her gün en kötü 2 kere önünden geçiyorum :] 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. orada yazıyor ama seçemıyorum , sallıyorum konya otobüs terminali 0 2 Yorumla deli_xatûn +1 yıl değil konyaliyim sjsjsj Yorumla lenii +1 yıl zaten sallamıştım @deli_xatûn Yorumla
Nazsuu1 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Onu ben sana ismarlim hatta serpme kahvaltı ismarlim cmrii 🤣🤣 0 7 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl 😅 konuya kendini vermiyon Yorumla Nazsuu1 +1 yıl Fakirsn o zaman ekonomik kriz mi bir kadınla kahvaltı yapma hakkı kazandın sevin bence 🤣🤣 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Su an sevincten takla atiyom bi kadınla kahvaltı yapmak icin degil ama karnim diyucak diye fjjfjf Yorumla Nazsuu1 +1 yıl 3 günlük yersin artık beleş diye😅 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Yiyemediklerimi paket yaptırsam cok mu abartmış olurum?Sadece soruyorum Yorumla Nazsuu1 +1 yıl Olmaz olmaz hatta başkalarında yemedikleri paket yaptır 1 ay beleş karnın doyar Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Serefime zehirsin sen kankam jdjd Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Antep otogarına benziyor 0 4 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Bu otogarların hepsi birbirine benziyo abi 😅 Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Tahmin istedin ben de yaptım Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Değil Yorumla kralkobrax21 +1 yıl İlk yoruma değil yazardın olurdu. Her otogar birbirine benzemiyor. Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aştidesin ne iş var orada? 0 11 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl FBI mısın sen Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ahsdd çayımı simitimi ver len çabuk djfjf.AŞTİ 2. Evim benim, ilerde sağda polisler de var bir sorun yaşarsan dikkat et fkfkg. Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Beklemiyodum sakkadanak bilecegini jdjdjd Yorumla FloraBacchus +1 yıl Sence ben yılda kaç kez aştiden geçiyorumdur bir düşün bakalım djfjf.Çok dikkatliyimdir ben kolay kolay gördüğüm mekanları unutmam 😉Başka bilenede ısmarlama beş parasız kalırsın djdjf Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Tek bi kisilikti zaten jdjd diger türlü beni bir yıl geriye atar Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ben de yemiyorum sen ye kiyamaaam fkfkfkg. Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Bdhdhdj oy para gözün çıksın paraaaa Yorumla FloraBacchus +1 yıl Get içeri gir angaranın ayazında buz tutcen Sjdjf. Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl He ya cok soğuk minnoş bedenim az kalsın buz tutucaktı dujdjdjd Yorumla FloraBacchus +1 yıl Kötüye bir şey olmaz djfkg. Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Sen çok yasıcan valla Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Otogar😃 1 5 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Zehir yemin ederim zehir 😅 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Tabi ya ne sandın kank😃 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Siteyi yine muasır medeniyetler seviyesine taşıdın djjd Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄😄😄 Uğraşma benim kankomla yürü git. Yorumla u _Süveyda +1 yıl 😃😃 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cebimde 0 4 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Sığmam Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl O zaman kalbimde Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Sırtma fati sırıtmaaaa Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl 😄😄 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 585 cevap paylaştı. Otogar diyorum 0 2 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Tebrik ediyorum Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Simit ve çayı sana armağan ediyorum 🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yolculuk nereye🥺
Hic sevmem otogarlari ya 😑
Su an bulundugum yerde son jfjf
Hee iyi bari😂
Yalnız sanki yüce mevlam tüm soguk havayı buraya gondermiş
Gonya kadar soguk olamaz sjsjs
En az konya kadar soğuk jdjd
kssks
Aştidesin her gün en kötü 2 kere önünden geçiyorum :]
orada yazıyor ama seçemıyorum , sallıyorum konya otobüs terminali
değil konyaliyim sjsjsj
zaten sallamıştım @deli_xatûn
Onu ben sana ismarlim hatta serpme kahvaltı ismarlim cmrii 🤣🤣
😅 konuya kendini vermiyon
Fakirsn o zaman ekonomik kriz mi bir kadınla kahvaltı yapma hakkı kazandın sevin bence 🤣🤣
Su an sevincten takla atiyom bi kadınla kahvaltı yapmak icin degil ama karnim diyucak diye fjjfjf
3 günlük yersin artık beleş diye😅
Yiyemediklerimi paket yaptırsam cok mu abartmış olurum?
Sadece soruyorum
Olmaz olmaz hatta başkalarında yemedikleri paket yaptır 1 ay beleş karnın doyar
Serefime zehirsin sen kankam jdjd
Antep otogarına benziyor
Bu otogarların hepsi birbirine benziyo abi 😅
Tahmin istedin ben de yaptım
Değil
İlk yoruma değil yazardın olurdu. Her otogar birbirine benzemiyor.
Aştidesin ne iş var orada?
FBI mısın sen
Ahsdd çayımı simitimi ver len çabuk djfjf.
AŞTİ 2. Evim benim, ilerde sağda polisler de var bir sorun yaşarsan dikkat et fkfkg.
Beklemiyodum sakkadanak bilecegini jdjdjd
Sence ben yılda kaç kez aştiden geçiyorumdur bir düşün bakalım djfjf.
Çok dikkatliyimdir ben kolay kolay gördüğüm mekanları unutmam 😉
Başka bilenede ısmarlama beş parasız kalırsın djdjf
Tek bi kisilikti zaten jdjd diger türlü beni bir yıl geriye atar
Ben de yemiyorum sen ye kiyamaaam fkfkfkg.
Bdhdhdj oy para gözün çıksın paraaaa
Get içeri gir angaranın ayazında buz tutcen Sjdjf.
He ya cok soğuk minnoş bedenim az kalsın buz tutucaktı dujdjdjd
Kötüye bir şey olmaz djfkg.
Sen çok yasıcan valla
Otogar😃
Zehir yemin ederim zehir 😅
Tabi ya ne sandın kank😃
Siteyi yine muasır medeniyetler seviyesine taşıdın djjd
😄😄😄 Uğraşma benim kankomla yürü git.
😃😃
Cebimde
Sığmam
O zaman kalbimde