7 ayKabalık geliyor, aşırı derecede kaba ve kırıcılar.
Hakkımızda o kadar aşağılayıcı konuşuyorlar ki onların yerine arsızlıkları yüzünden ben utanıyorum. Ar damarları orta yerinden çatlak olduğu için hakkımızda çok arsız konuşuyorlar; o kadar çirkin olmalarına rağmen bizi beğenmeyip angut bakışlı, zargana vücutlu, eşek sesli, maymun suratlı nataşaları ayyuka çıkarıp bize ağza alınmayacak hakaretler ediyorlar. Güzellik göreceli değildir; birinin Monica Bellucci’ye çirkin demesi, Lizzie Velasquez’e güzel demesi güzelliği göreceli yapmaz, o kişiyi zevksiz gördüğünü anlayamayan vizyonsuz birisi yapar. Kadından anlamayan, erkek olmayan, canavarlaşmış bir canlı türü bize çirkin dese ne olur, dünya genelinde gayet beğeniliyoruz. Nataşalarla konuşurken çok efendiler, bizle normal konuşmada bile kabalar. Bir Türk kızı tarafından istenmemeyi, reddedilmeyi asla kabullenemiyorlar; sen kimsin ki herkes seni kabul etmek zorunda? İnanılmaz bir kibirleri var, bu yüzden hayır cevabına aşırı tahammülsüzler. Zaten kibirli oldukları için orangutan maymununa benzediklerinin farkında olmayıp bizi aşağılıyorlar. Kıllı, bakımsız ve kaba olmayı erkeklik zannedecek kadar sığ ve zavallılar. Kendilerini erkek gibi erkek sanıyorlar ama zerre kadar erkek olsalar nataşaları güzel bulmazlardı ve bizi güzel bulurlardı. Bir de bazıları bizi kırmamak için nataşaların daha güzel olduğunu söylemek yerine “gönül kimi severse güzel odur”, “elmayla armut bir olur mu”, “önemli olan iç güzellik” gibi şeyler demeyi tavsiye ediyorlar ama bizi beğenmeseler de saygıdan dolayı nataşalardan daha güzel olduğumuzu söylemek zorundalar. 20 yaşındaki gencecik, taptaze Rus kızları 40 yaşında koskoca kadın gibi görünüyor; hem soğuk havanın cildi kurutup yıpratmasından hem genlerden dolayı erken çöküyorlar. Genç kızken bile güzel değiller; o kadar güzellerse sokaklarda neredeler? Instagram’da bir sürü Rus gelin buldum, hepsi çirkin veya ortalama. Türk erkeklerin onları beğenmesi tamamen abazanlıktan ileri gelen Rus fetişizminden kaynaklı. Bir Türk erkeği güzel bir Türk kadınının ya Türk olduğunu ya güzel olduğunu kabul etmez; çirkin bir nataşanın da ya çirkin olduğunu ya nataşa olduğunu kabul etmez. Güzel bir Türk kızını sırf Türk olduğu için güzel görmek istemez, yerin dibine sokar; çirkin nataşayı da Monica Bellucci gibi görür. Türk kadını düşmanlığı her Türk erkeğinde bulunan, tedavi edilmesi gereken genetik bir hastalıktır. Bu genetik hastalık hem onlara hem topluma zarar veriyor. Zaten çirkin olduklarını, bizim kadar güzel olmadıklarını nataşalar da biliyorlar; o yüzden bize takıntılılar ve o yüzden bizi kıskanıyorlar. Beyler, nataşalarla evlenmeye devam edin ama Rus karılarınızı kısırlaştırın çünkü doğurdukları çocuk kız olduğunda annelerine çekiyorlar, ırkımız çirkinleşiyor. Ne kadar çirkin olduklarını sokaklarda görüyoruz; ben Türkiye’de dışarıda en azından 5-10 tane güzel kız/kadın görüyorum ama Ruslar arasında 1 tane bile görmedim. Çirkin Türk kızı/kadını yoktur; Slav geni taşıyan Türk kızı/kadını vardır. Güzel Rus kızı/kadını yoktur; az çirkin Rus kızı/kadını vardır. 40 yaşındaki bir kadının 20 yaşındaki kadından daha güzel olması nadirdir ama 20 yaşındaki Rus 40 yaşındaki Türkse 40 yaşındakinin daha güzel olması nadir değildir.35 Yorumla- 7 ay
Bazı yorumları okudum, çoğu kişi Türk erkekleri hakkında kötü konuşmuş ve hepsi de doğru. İstisnalar kaideyi bozmaz; çünkü çoğunluk tamama yakındır. Her zaman çoğunluk baz alınır, bu bir kural. Azınlık kesim için çoğunluğun hatalarını yok sayamayız; büyük bir kısmı anlatıldığı gibi. Kötü olmayanlar olsa nolacak? Çoğunluk kötü.
- 7 ay
Güzel. İfade etmişsiniz gerçekten elinize emeğinize sağlık 🙏🌺
- 7 ay
Çok teşekkür ederim 💐
- 7 ay
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık 🙏🌺
- 7 ay
Ne demek🌹💐🌸☺️
En İyi Cevaplar
Erkeği karı kız düşkünü cinselikten başka bişey bilmeyen şiddet egilimi yüksek bir varlık sadece sayacak çok şey var ama gerek yok
Ama. Türk ADAMİ diyince saygılı efendi merhametli karakteri düzgün yakışıklı çalışkan dürüst kadına saygı duyan hürmetli cesur cinsellik düşünmeyen düşünse bile bunu evleneceği kadınla paylaşan sadece onunla yaşamak isteyen namuslu harika bir beyefendidir
Erkekle adamlık arasında çok fark var kim kendinde hangisini görüyorsa odur31 Yorumla- 7 ay
sonuna kadar katiliyorum.
7 ayTürk erkeği denildiğinde akla gelen ilk şey, tek bir kalıba sığmayan; tarih, kültür ve yaşanmışlıklarla yoğrulmuş derin bir karakterdir. Bu karakterin kökleri Orta Asya bozkırlarına uzanır. Sert doğa koşulları, Türk erkeğini dayanıklı, koruyucu ve sorumluluk sahibi olmaya zorlamıştır. Güç, sadece fiziksel bir özellik değil; ailesini, obasını ve sözünü koruyabilme becerisi olarak algılanmıştır. Dede Korkut hikâyelerinde görülen erkek tipi, cesur olduğu kadar duygularını saklamayan, ağlamaktan utanmayan ama sözünden de dönmeyen bir figürdür.
İslamiyet’in kabulüyle birlikte Türk erkek kimliği ahlaki ve manevi bir boyut kazanır. Yiğitlik kavramı yalnızca kılıç sallamakla değil, nefsine hâkim olmakla ölçülmeye başlanır. Erkek, adil olmalı, merhameti elden bırakmamalı ve gücünü hak için kullanmalıdır. Yunus Emre’nin şiirlerinde yansıyan erkeklik anlayışı, kırmayan, incitmeyen ve sevgiyi yücelten bir tavırdır. Bu dönemde Türk erkeği dışarıdan sert, içeriden ise derin ve hassas bir ruh taşır; sevgisini sözden çok davranışla göstermeyi tercih eder.
Osmanlı döneminde Türk erkeği, iktidar ile tevazu arasında bir denge kurmaya çalışır. Bir yanda devlet kuran, fetheden, hükmeden bir figür; diğer yanda sabrı, kanaati ve kaderle barışıklığı öğrenmiş bir insan vardır. Divan edebiyatında erkek çoğu zaman âşıktır, yanar ve acı çeker. Fuzûlî’nin aşk anlayışında erkek, tüm gücüne rağmen sevgi karşısında çaresiz kalabilen bir varlıktır. Bu, Türk erkeğinin duygusal derinliğini ve iç çatışmasını gösterir.
Modern döneme gelindiğinde ise Türk erkeği gelenekle modern hayat arasında sıkışır. Güçlü görünme zorunluluğu ile duygularını bastırma alışkanlığı iç içe geçer. Sevmeyi bilir ama anlatmakta zorlanır. Oğuz Atay’ın eserlerinde görülen erkek tipi, sorgulayan, düşünen fakat yalnız kalan bir karakterdir. Toplumdan beklenen roller, Türk erkeğini çoğu zaman susmaya, yükü tek başına taşımaya iter.
Bugün Türk erkeği denildiğinde akla gelen figür, gururlu ama kırılgan, sahiplenici ama duygularını açıkça ifade etmekte zorlanan bir insandır. Sevdiğinde derin sever, kolay vazgeçmez; fakat incindiğinde çoğu zaman bunu sessizlikle yaşar. Tarih boyunca güçle yoğrulmuş bu kimlik, aslında duygusal bir derinliği de içinde taşır. Türk erkeği, güçlü olmayı öğrenmiş; duygularını dile getirmeyi ise hâlâ öğrenme sürecinde olan bir karakterdir.20 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayO kadar çok çeşit Türk erkeği var ki. 👍 tüm her şey ailesinden nasıl gördüyse onu devam ettiriyor genelde. Ama bir çoğunun belirgin genel özelliği evlenip eve hapsediyorlar - çocukta olunca devamlı çocukla ilgileniyor evin hanımı. Maç günleri aman bana dokunma diyeni de çok. Çocuk ağlayınca onunla ilgilenmek yerine eşini yataktan kaldıranda çok var. Çok ilginç bir toplumuz işte. Avrupa ile arap dünyası arasına sıkışmış gibi sanki.. bence kadınlar gereken ilgiyi ve alakayı göremiyorlar çünkü erkek ailesinde ne gördüyse onu devam ettiriyor evinde de.. kendimi geliştireyim / farklı olayım olayı çok nadirdir belki ülkemizde. 👍
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Türk erkeği deyince ilk aklıma “özgüven + trip paketi” geliyor 😂💥
Bir yandan sahiplenici, korumacı olurlar 🛡️ bir yandan da gurur yapmayı acayip severler.
Seviyorlarsa tam severler ama duygularını düzgün ifade etmekte çoğu zaman zorlanırlar ❤️🔥
Fotoğraftaki tarz da tam “ben karizmatik olmak zorundayım” havası 😎💼00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Sahiplenici ve güçlü Türk erkeği aklıma geliyor
12 Yorumla- 7 ay
Evet çok doğru 👍 TC erkeğinin korumacı ve sahiplenici bir özelliği vardır
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u 7 ayBen gelirim tabi ki de
10 Yorumla Türk erkekleri lokum cınım😀
61 Yorumla- 7 ay
Hı hııı 😂
- Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı.
7 aySevmek nedir bilmeyen
Şiddet meyli
Kaba saba olan
Gönül almayı bilmeyen
Düşüncesiz
Aldatan
Cimri olan
Vurdum duymaz
Uçkuruna düştün
Kendinsi killi göbekli taş gibi hatun isteyen
Kişisel bakımi olmayan
Özür dilemesini bilmeyen
Nezaket nedir bilmeyen
Kırıcı olan
Doyumsuz olan
Bazı erkekler için geçerli20 Yorumla
7 ayİlk aklıma gelen şey tek bir tip değil, bir çelişkiler bütünü.
Bir yandan:
Sahiplenici
Koruyucu olmayı “sevgi” sanan
Duygusunu göstermekte zorlanan
Güçlü görünme baskısı altında büyümüş
Diğer yandan:
Fedakâr olabilen
Zor zamanda elini taşın altına koyan
Ailesine karşı derin bir sorumluluk hisseden
Sevdiğini sakarca ama içten seven
Türk erkeği denince bende şu cümle beliriyor:
“Ne hissettiğini bilmiyor ama çok şey hissediyor.”
Toplumsal beklentiler yüzünden:
zayıf görünmekten korkuyor
yardım istemeyi beceremiyor
sevgiyi çoğu zaman davranışla gösterip sözle ifade edemiyor
Tabii bu bir genelleme; şehir, eğitim, çevre, bireysel farklar her şeyi değiştiriyor.
Son yıllarda kendini sorgulayan, dönüşmeye çalışan ciddi bir kesim de var — bu da önemli.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayTürk erkeklerine genellikle gurur, misafirperverlik, aileye bağlılık ve koruyuculuk gibi özellikler atfedilir. Ancak bu özellikler bölgeye ve bireysel geçmişe bağlı olarak büyük ölçüde değişiklik gösterir.
Yani demem o ki bunu Ülkemizin her bölgesinde bulamazsın.10 Yorumla
7 ayaklıma sadece bu geliyo
31 Yorumla- 7 ay
Haha 😂 tıpkısının aynısı
Aile & Toplum konusunda 693 cevap paylaştı. Türk erkeğinden başka bir milletin erkegini gormemiş. Sadece yabanci dizi ve filmlerdeki erkekleri gercek kabul eden pembişlerin yorumlarını okumak cok eglenceli 😅
11 Yorumla- 7 ay
Haha 🤣 heyeller ve hayatlar
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayYıllar önce bir sokak röportajında kadınlara bunu sordular.
Birinci seçilen kadın şunu söylemiş: Hödük, Güdük, Kütük :>
11 Yorumla- 7 ay
Çok doğru demiş 👍🤣
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Herkes gömmüş bari bende olumlu yanlarını söyleyeyim. Merhametli ve yardım severligi geliyor aklıma.
Bu erkekleri genelleyerek aşağılayanlar babasını abisini baz aldı mı acaba? Kesin babaları da öyle sapik pislik insanlar oluyor!!
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı.
7 aySon zamanlar da ülkede yaşananlar yüzünden
yorum yapmaya utanır oldum 😔28 Yorumla- 7 ay
Haklısın ama her erkekte aynı olmuyor , oyuzden genelleme yapmak yanlış olur
- 7 ay
Anlayışın için teşekkür ederim çok incesin 😊🙏🏼
- 7 ay
Rica ederim 🙋 insanları cinsiyet ayrımı yapıp bu böyledir şu şöyledir diyip kalıba sokmak hiç tarzım değil
- 7 ay
Biliyorum seni harika bir kişiliğe sahipsin 🙋♂️
senin gibi insanların sayısı artsın 😊 - 7 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
- 7 ay
Önemlç değil ne demek 😊🙋♂️
- 7 ay
🙏🌸🤗
- 7 ay
Ne yaşanıyor Türkiye'de?
7 ayKel kafa koca göbek.1.70 boy bir de üstüne bitmeyen abazalık
Türk erkeği denince çoğu kişinin aklına maalesef bu klişeler geliyor50 Yorumla
7 ayBen kendim tarafından bakınca kadınlar bize kullanılmaya elverişli nesne gibi bakıyor maalesef
11 Yorumla- 7 ay
Bir kısmı evet öyle olabiliyor
- Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı.
7 ayPala bıyıklı biraz göbekli enine boyuna bir adam geliyor aklıma 🤣🤣 Eski Türk erkekleri bunlar tabii şimdikiler prenses gibi 😂😂
20 Yorumla
7 ayCinsellik düşkünü , kanka, empati yoksunu, cahil , sözde uyfuruluş adam, delikanlı, yiğit , mert gibi kalıplar içinde yaşayan toplum kalabalığı.
20 Yorumla
7 aytürk kadınlarından nefret etmeleri, hakaret etmeleri...
30 YorumlaKadın ruhundan anlamayan öküz öküz ekrafa bakınan erkek geliyor aklıma.
30 Yorumla
7 ayabaza kadın düşkünü omurgasız sözü özü ayrı olan kaypak erkeklerin çoğunluğunu oluşturduğu erkek grubu hep kadınları gömecek değilim ya
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayBurun karıştırma bir elini önde şeyini sağa sola çekiyor bir eli burnunda yere tükürmek toplum için ağız ter kokusu
10 Yorumla Empoze Edilmesi Üzerine Çoğu İnsanın Aklına Barbarlık Kıllı Göbekli Bıyıklı Kaba Bir adam Figürü Oluşabilir Fakat Bunu Genele Yaymak Yanlış Olur Bence
10 Yorumla
7 ayBiraz çocuksu, biraz maço, aşırı korumacı, her daim ana kuzusu bi profil geliyo gözümün önüne asdfghj
21 Yorumla- 7 ay
Bir kısmı evet öyle oluyor gerçekten 😂
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
m 7 ayKlasik Türk erkeklerin kendilerinden başlarını düşünmemesi.
10 Yorumla
7 ayKötü anlamda çapkın iyi anlamda da sahiplenici
11 Yorumla- 7 ay
Kesinlikle öyle 👍
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. 
Bir şey demeye gerek yok görüyürsün😏
00 YorumlaNeler neler geliyor bir bilsen abla 😅
33 Yorumla- 7 ay
Söylesen bilicezzz işte 😂
- 7 ay
tamam peki 👍😊
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayBiyik balkon ve kıl 😆😆
23 Yorumla- 7 ay
Birde hödük olmaları dimi 🤣
- 7 ay
Bide o var dogru😁😅
- 7 ay
👍👍😂
- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
7 ayİlk aklıma gelen çelişki oluyor bir yandan korumacı bir yandan özgürlükten zor vazgeçen duygusunu saklayıp gururla yaşayan biri gibi görünüyor 😅 🔥
00 Yorumla
7 ayAna kuzusu ve yalnız kalamayan boşluğu hemen dolduran ve tek kızla yetinemeyen
31 Yorumla- 7 ay
Dip not : Genellemiyorum ama böyle olan sayısı az değil çok …
- Aile & Toplum konusunda 779 cevap paylaştı.
7 ayHepsi aynı ya jsjsjs
13 Yorumla- 7 ay
Haha 😂 al birini vur ötekine 😂
- 7 ay
Fabrikadan klonlanmışlar jsjsjs üretim hatası olanlar farklı arada
- 7 ay
Haha 😂
Her şeyi abartan tipler gelir nedense hiç ortaları yoktur ablacım
00 Yorumla
7 ayhödük, bencil, 😋😂 ama her şartta yanında olur orası net
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
7 ayabazalar geliyo maalesef
40 Yorumla
7 ayYabancı kadınlara yardımseverler
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. bir şey gelmiyor aklıma jsjjs
20 YorumlaTrafik küfürü terörü 🤣🤣🤣
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sakal bıyık nedense mdmdm
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Saygısızlık yapması
26 Yorumla- 7 ay
Belkide hak etmişindir.!
- 7 ay
Tabiki herkes saygıyı hak eder lakin bazen insanoğlu ölcüyü kaçırır cok ileri samımiyetlerin getirdiği lakâyt tavırların neticesi.
- 7 ay
👌👍✋️
7 ayAna kuzusu olması geliyor direk
31 Yorumla- 7 ay
Kısmen evet maalesef öyleler 🥺
Çok şey var hangi birini sayalım şimdi
10 YorumlaFazla sahipplenilicik ve kıskançlık
10 YorumlaFazla gelenekçi oluşları
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
7 ayUçkur konusunda dünya markasılar
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kahvehane pavyon geceleri falan..
10 Yorumla
7 ayBabacan ve kıskanç olması
10 Yorumla
7 ayErkeler ilgimi çekmiyor 🤣🤣
10 Yorumla
7 ayAklı fikri hep şeyinde olan 😎
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. Benim gibi birileri olur mu
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı. Kadına değer vermeyen kalas
10 Yorumla
7 ayLibidoları 😒😒
21 Yorumla- 7 ay
Kesinlikle 👍😂🙈
7 ayÖküzlüğü
21 Yorumla- 7 ay
Evet hir çoğu hödük oluyor gerçekten 😂
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 aySelamın Aleykum Gardaş😂
20 Yorumla Kabadayı
21 Yorumla- 7 ay
Ata erkil nir toplumda yaşadığımız için erkekler çocukluktan itibaren biraz höt höt ve o erkektir yapar eder vasfıyla yetiştirildiği için büyüklerinde biraz kabadayı bir kimlikte oluyorlar
Gizli Üye(18-24)7 ayKekolar ab*zalar cahiller. Başka bir şey gelmiyor.
30 Yorumla
7 aySahiplenme
11 Yorumla- 7 ay
Kesinlikle öyle 👍 TC erkeğin de sahiplenme iç güdüsü vardır
Gizli Üye(30-35)7 ayTembellik, azgınlık, prenseslik
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySoylemeyim simdi ortalik karismasin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayTembel küfürbaz işe yaramaz ukala ben hariç😅
10 YorumlaGöbek ve kıl yumağından oluşan bir cisimcik.
20 Yorumla
7 ayErotik
30 Yorumla
7 aykesinlikle odunluk
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih