+1 yılÇok güzel soru öncelikle..
3 kural erkekleri geliyor
1 kel
2 sakallı
3 göbekli.. asla dediğim, şimdilerde evlilik arefesinde olduğum bey de bu duruma örnek 😄🥂00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbilmiyorum kii... Nedense tip değilde aklıma sadece yobazlık geliyor. İnsanları yargılama falan filan. Sanırım türk olmadığım için böyle düşünüyorum. Çünkü asla yobaz insan görmedim ülkemde. Bu sitede çok gördüm ama. hepsi böyle diyemem.
#Лена00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı. Türk erkeği rus kadınlarının hayalindeki erkek tipi. Yanlış anlamayın tip olarak değil. Neden? Rus kadınları hayatlarında erkekler tarafından şımartılmamış, değer verilmeyen kadınlar. Neden? Rusyada bir erkeğe 5 kadın düşüyor. Bizim ülkede ise maalesef erkek nüfusu kadınlardan fazla ve çoğu erkek boşta kalıyor. Bizde kadınlar maalesef şımarık ve kendini beğenmiş, tanımadan direkt tipe göre abaza muamelesi yapıyorlar, yakışıklı hiç bir erkeğe abaza demezler, yakışıklı erkeğe abazalığın kralını kızlar yapar
426 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel açıklama olmuş.
Eline sağlık ☺️ - +1 yıl
Yav he he ben yakisikliyim bana da abaza diyorlar
- +1 yıl
O zaman banayakisikli diyen herkeskördü baya kör varmis cevrede
- +1 yıl
Rusyada erkekler rus kızlarını sizin kadar önemli görüp g*tlerini kaldırmıyor çünkü onların annesi bacısıda klasik rus kendide rus ve kendileri sarışın renkli gözlü oldukları için çekici gelmiyorlar ve bizim toplumumuz cahil egitimsiz bir a*m salak oldugu için rus kadınları çekici geliyor ruslar Türk erkeklerine bakmaz ancak paralı Türk erkeklerine bakar parasını yer çocuk yapıp miras varsa kaydına geçirir sıkılıncada boşanır ruslar Türkleri ne yapsın dünyada o kadar yakışıklı erkek ırk varken örn italyan
- +1 yıl
- +1 yıl
tip olarakta istiyorlar. benim bir rus sevgilim vardı bu siteden. hem de fenomendi 😀
- +1 yıl
- +1 yıl
Onların erkekleride sıkılmış her yerde sarışın renkli göz görmekten yani alışık oldukları için o tipe çok sıradan geliyor o yüzden onlarda esmer bayanları daha çekici görüyorlar çünkü herkes kendinde olmayanı ister. Ama a*m salak degiller kadınlarına yine saygılılar ve başkalarını övüp kendi kızlarını gömmüyorlar ayrıca bu azınlık ruslar kadınlarına gayet deger veriyor o ayrı
- +1 yıl
@EQuuen https://kizlarsoruyor.com/uye/kanya bu fake mi :D
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Yeter lan susun bildirim geliyor 😡😡😡
- +1 yıl
- +1 yıl
@EQuuen onlar sıkılmamış, adamların çevresi kız dolu, birinden diğerine atlıyor, üstelik ruslarla çalıştım emin ol bizle aynı, yakışıklısı da çirkini de çok ama her erkeğin sevgilileri var, bu kızların rusya da erkeklere oranla çok olduğunu da rus kızlar anlattı zaten 2. dünya savaşında o kadar erkek öldüki hala nufusu dengeleyemedik dediler
- +1 yıl
Bende rusları tanıyorum çünkü babaannemin bakıcısı bir rus neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorum senelerdir bizimle çalışır ve abla kardeşten farksız olduk artık herşeyi açıkça konuşuyoruz her toplumun kendine göre degerleri vardır benim değerlerim tabiiki ruslar gibi olmayacak ben türküm
Ve buna ragmen toplum bozuldu biz artık onlardan daha beter durumdayız bizde artık kuzenler sevgililerimize göz koyup yatagın yolunu gösteriyor mevzu o degil 😂 - +1 yıl
@EQuuen ya ben farklı bşr şey anlatıyorum sen farklı 😂evet o konuda haklısın kendi ailemde de oldu, ablam 3 kuzeniyle evlenene kadar konuşmadı, gelip nişanlısının kucağına oturan ve sarılıp ateşli şekilde öpüp doğum günün kutlu olsun canım diyenler olmuş, hepsiyle evlenene kadar ilişkiy kesti 😊
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çoğunun hayatı üç kuruş para için harcanmış , hayalleri çalınmış , her zaman kalıplara sokulmuş, saçma sapan toplumsal dayatmalara normlara maruz kalmış ( ki en güzel örneği evlilik ve erkek adam ile başlayan cümleler ) ;karşı cinsi tarafından cüzdan, kas yığını hatta köle olarak görülen sisteme alıştırılmış korkunç eğitimin ve baskının en güzel sonuçları Türk erkekleridir.
Yurt dışında yaşayan veya bilinçli aileye , iyi bir çevreye , iyi bir eğitime sahip olanlar biraz daha şanslıdır ki bu oran çok çok azdır.20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Acemi abazalar geliyor
göbekli rıfkı dayı geliyor
Beyaz atletli selim geliyor
Şarapçı hüseyin geliyor jsdnnd161 Yorumla
180 YorumlaBu toplumdaki kadınlar tarafından yetiştirilen. Ama kendini yetiştirenler tarafından beğenilmeyen, ama Avrupa, Rus ve diğer millet kadınlarının farklı bulduğu erkek tiplerdir. Baktığım zaman genelde fiziksel özellikler eleştirilmiş. Bu kadar dış görünüşe odaklı kadınların olduğu bir toplumda yaşamanın bir erkekler için ne kadar zor olduğunu anlamak lazım. Benim yabancı kız arkadaşlarım oldu. çoğu şiddet. İlgisizlik. İhanet ile ilgili sıkıntı yaşamışlar. Türk erkekleri fiziksel olarak normaller. Ama ruhsal açıdan hala Avrupa'da pek çok ülkeden önderler. Hiç bir Türk erkeği karısı çalışmıyor diye boşamaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi insanlara kimse denk gelememiş herkes tabulaştırmış yanlış yetiştirilen yanlış insanlara denk gelen insanlarız hepimiz. Türk kadınları hakkında kezban paragöz derler çirkin derler yabancı kadınlarla kıyaslarlar Erkeklere de aynı çirkinlikte şeyler. Herkesin doğruluğu kendine göre evet sürekli kötü insanlara denk gelen bir insanın ne demesini bekliyor ki insan onlarda haklı.
Bunun ırkı yok insan heryerde aynıdır içleri öyle kendini bilen iyi insanlarda var yanlış kötü insanlarda var çoğu insan hep yanlış insanlara denk geldi hala da öyle yazık ne kadar kirlenmiş kirletilmiş kalpler.10 Yorumla
+1 yılTürk toplumunun popüler olma çabası ilgi
çekme çabası ne kadar cahil olduğuna işaret zaten pekte bir şey söylenemez. Sadece erkekler değil kadınlar da öyle. Kendi ırkına hakaret eden başka millet var mı sanırım yok sosyal medyada 1 like alacağım diye böyle konuşuyorlar işte.10 Yorumla
+1 yılkanka kanka atan aort damarı ve sonradan eklenen balkon eklentisiyle oluşmuş bir yapısal mimari bozukluğun yanı sıra kopup gelen peluş geliyor.
Üzgünüm ki erkeklere bu konuda haksızlık edilmiyor. Yaklaşık her 5 erkenden 3 tanesi, ince ayrıntıları düşünmeyen derinlikten anlamayan kişiler oluyorlar.11 Yorumla- +1 yıl
Bar*o bar*o atan :) KS çevirip duruyor beni 🙄
Cinselliğe aç insanlar , kara mizah adı altında iğrenç şakalar yapan feminist düşmanları ve çoğu şeye karşı gelip son günlerde onlardan soğumamıza neden olan varlıklar. Ben gördüğüm kadarıyla söyledim eminim böyle olmayan çok kişi vardır onlardan birkaçı da çevremde zaten mutlaka kadınlarda da kötüler vardır. Bunlar dışında çok güzel yönleride var 👍
127 Yorumla- +1 yıl
@EQuuen Ya Türk kadınlarının Türk erkeklerine göre eğitim oranı daha düşük ve sen de Türk erkeklerine eğitimsiz Türk kadınlarına eğitimli diyorsun. Hem Türk kadınlarının neresi medeni neresi saygılı Türk kadınlarına merhaba diyoruz hemen çemkiriyor tacizci iftirası atıyor. Bu Türk kızlarını anlamıyorum ya kendini Alman , Norveç kızlarıyla karıştırıyor kendini medeni sanıyor. Türk kızlarının hepsinde mi gereksiz özgüven patlaması olur arkadaş.
- +1 yıl
Egitim olarak kadınlar artık ön planda kızlar mutlak okumalı suretiyle olaya bakılıyor
Ancak egitim sistemi Türkiyede oturmadıgı için erkekte kadında iyi ve topluma yararlı olabilecek düzeyde egitimler almıyor.
O yüzden şimdiki egitim sistemiyle bur yere gelemezsin her okuyan ve üni bitiren ahlaklı medeni özgün ve takdir insan degil.. Ne diyor girdim ilim meclisine eyledim ilmi talep meğer ilim bir hiç imiş illa edep illa edep... medeniyet timsali iyi bir toplumda her gün kadın cinayeti şiddeti tecavüzü çocuk tecavüzü ya görülmez ya da çok az görülür. Biz tecavüz şiddet cinayet haberi duyuyorsak ve bunu çoğunlukla erkekler kadınlara yapıyorsa demekki erkekler medeniyetsiz cahil hastalıklı beyinler var mı bu ülkede beline takma penis baglayıp erkegin totosuna tecavüz eden sopa sokan demir çubuk sokan biraz açık oldu ama? Yok.. - +1 yıl
@mete2324 eğitim oronına görüyorum yapman 🤦 ayrıca davranışlarını sevmediğim hemcinslerimde var erkek kadın ayrımı yapmıyorum soru erkeklere yönelik olduğu için böyle yazdım ve mutlaka böyle olmayanlarda vardır dostum bu platformu bile cinsellik için kullanan erkekler var cinsellik ayıp birşey değil hatta ihtiyaçtır ama yerine göre konuşulacak şeyler bunlar burada anonim bir kadın hesabı aç erkekler selam yazıyor sonra konuyu cinselliğe getiriyor bunun eğitimi yok ülkemizde hatta tabu ama insanlar neden kendini geliştiremiyor benim sitem ettiğim şey bu yeri gelsin kadınlarıda gömerim kara mizah olayıda çığrından çıkmaya başladı diyeceklerim bu kadar eğer böyle değilsen üzerine alınmana gerek yok bu yorumum erkeklere yönelik olduğu için hemen karşı atağa geçmişsin. Ayrıca eğitim insan olmadıktan sonra hiçbir işe yaramıyor 👍
- +1 yıl
@EQuuen Sadece kadınlara değil erkeklere de muhakkak okumalı gözüyle bakıyorlar. Hala erkek te olsa bir çocuk okumuyorsa devlet ona zorunlu eğitim veriyor. Hatta bir kadın okumazsa zengin bir adamla evlenip hayatını kurtarabilir. Ama erkek okumazsa ortada kalır. Ama onun haricinde haklısın fakat gelişmiş medeni ülkelerde yani ABD'de filan da çok fazla tecavüz olayı var.
- +1 yıl
Hayır o ülkelerde adalet var. Ama Türkiye'de bazı kişiler suç işlemesine rağmen hiç hapse girmiyorlar fakat bazı kişilerse hiç suç işlemeden hapse giriyorlar. Ama gelişmiş batı ülkelerinde ağır suç işemeyen kişilere hiçbir şey olmuyor fakat tecavüz gibi, cinayet gibi ağır suç işlemiş kişiler de hapse iriyor yani adalet yerini buluyor fakat o ülkelerde hapishaneler bizim 5 yıldızlı otellerden dah lüks. Mesela Danimarka'daki, Norveç'teki hapishanelerde mahkumlar lüks bir apartman dairesi olan koğuşlarda kalıyor ve her koğuşta da çok az mahkum var. Ve her koğuşta jakuzi banyo, lüks televizyon, playstation bile var yani gelişmiş ülkelerde de mahkumlara hapishane ayağına tatil yaptırıyorlar.
- +1 yıl
- +1 yıl
Haklısın ülke daha da geriye gidiyor. Benim de kuzenim hapse girdi o da hapishanede yatacak yer bulamamış yerde yatmış. Hatta bir sürü fare varmış koğuşta. 20-25 tanesini öldürmüşler gardiyana dert yanmışlar gardiyan da pişkin pişkin ''niye öldürdünüz keşke besleydiniz'' demiş.
- Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en kötü erkek kesimi oldugunu düşünüyorum çok fazla arkadaşım var hatta fildişinden bile Mexico dan bile dünyanın hiç birinde erkekler Türk erkekleri kadar saygısız diyalog bilmiyen hadsiz, dengesiz, eğitimsiz kültürsüz degil ileride Türkiyeyi gidip görücem diyen kardeşimi asla o ülkeye bırakmam o büyüklerimizin anlattıgı Türk insanından eser kalmamış 🙂
00 Yorumla
+1 yılYobaz, hanzo, anlayissiz, insanların cinsel yönelimlerine ve dinine saygısızlık, kalpsizlik, vicdansizlik ve daha bir çok şey
70 Yorumla
+1 yılGeneli: kiskanc, abaza, saygisiz, kendine bakmayan, kaba saba, rus kizlarinin hastasi ama eninde sonunda yine turk kizi ile cikiyor, vs.
63 Yorumla- +1 yıl
benim olmadığım topluluğa merhaba 🤣😂
- +1 yıl
Olabilir😂😂
- +1 yıl
çok doğruu
Beylik eli açık olup vermekle olur... yiğitlik cesur olup vurmakla olur atasözü aklıma gelir Oğuz atamızdan gelen avşar oluşumuzdan gurur verici bir milletten olmak aklıma gelir.. bizden daha iyi Türkçe konuşanlar bilmez..
40 Yorumla
+1 yılYabancıların aklına sakal siyah saç siyah göz ve esmerlik geliyor. Oysa ben sarışın yeşil gözlü bir Türk erkeğiyim. İşin şakası Türk erkeği deyince aklıma benim gece 12 den sonra başka uzuvlarının çalışması geliyor. Zira hemcinslerimin geneli böyle
21 Yorumla
+1 yıl
62 Yorumla- +1 yıl
Eksileyenler mizah olduğunu anlayamayacak kadar beyinsiz sanirim
+1 yılErkek var erkek var.. Kimisi hayatını yaşar sonra eline erkek eli değmemiş hizmetçi arar kimiside hayat arkadaşı
40 Yorumla
+1 yılYobaz, abaza, hödük, şiddete fazlasıyla meğilli, kendini adam sanan ama insan bile olamayan, aynaya ve kendine bakmadan konuşan, sevgi, saygi, iletisim, adab-ı muaşere nedir bilmeyen, killi gobekli boyle maymundan hallice bişi
00 Yorumla
+1 yılYakışıklı, zeki, romantik, kadının dilinden anlayan, biraz sert tavırlı ama bir o kadar yumuşak kalpli, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, güneyden esen rüzgar misali iç ısıtan varlıklar. Türk kızı çok şanslı çok..
00 Yorumla
+1 yılKaba, duygusuz, düşüncesiz, maymundan bozma odundan yontma, kıllı, pis abaza topluluğu
50 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Türk erkeklerine türk kızı deyince aklınıza ne geliyor? diye sorunca alınan cevabın aynısı olacaktır diye düşünüyorum.
30 YorumlaYeni tanıştığı kızdan hemen resim isteyen, bir kısmı anlayışsız, cinselliğe düşkün, çapkın ve bir çoğu da duygusuz.
31 Yorumla
+1 yılKeçi sakalı, incecik dudaklar, sıradan düz siyah saçlar, bomboş bakan gözler, zayıf, orta boylu, mafya dizilerin etkisinde kalmış tavırlar.
22 YorumlaBeceriksiz çapkınlar topluluğu...👒
79 YorumlaBir tavır, bir duruş, bir şaheser ve bir mükemmellik abidesi hs
21 Yorumla- +1 yıl
yavsmfkfkfkls
https://youtu.be/j8C8mwfLGsM
+1 yılCahil oldukları bu tarz sitede de bile kendilerini teşhir etmeye çalışmaları hatta
"köpek gibi inleyip ses kayıtlarımı" atayımmı diye soran kendine öz saygısı olmayan bedenini degerli ve özel görmeyen çoğunlugu sapık olan mutsuz degersiz etrafa kötülük saçan ağzından yüzünden salya sümük akan saygısız boş işler müdürü olan insanlar aklıma geliyor.00 YorumlaSokakta geçerken çok küfür duyuyorum ama tek cins için geçerli değil bu, ayrıten insanlara cinsel eğitim, insan a değer gibi şeyler öğretilmeli ki insanlar hem kendilerini hem de birbirlerini tanısınlar... Ve de kadına değer de anlatılmalı , kadınlara genelde çok aşağılayıcı cümleler kullanılıyor erkeklere göre... insanlar şiddet olaylarını duyunca korkuyor ki haklılar kim ölmek ister ki? Bunlar hep eğitimden kaynaklı...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğine sadık, ev ve sokakta herkese yardıma koşan, gariban bir çalışan.
30 Yorumla Bu kadar Türk erkeğini gömmeyin arkadaşlar , bu ülkede hep birlikte yaşıyoruz , her birimiz birbirimize ihtiyaç düyuyoruz , bazıları hariç tabi✌🏻
10 Yorumla
+1 yılCahil kalmış ve kalmaktan memnun olan bilinci kapalı türk anneleri geliyor. (Genelleme yapicak olursak)
10 YorumlaMesaj atılan her programı karşı cinsle tanışma programına çeviren kişiler olarak tanışıyoruz, ne kadar acı.
10 YorumlaGeçim sıkıntısı yüzünden 25 yaşında 70 yaşlı insanın ruhunu taşıyan insanlar
22 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun eyvallah. 👏😓😥😭👋
Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Stereotipik bir birey canlanmıyor zihnimde.
Her türden düzgün karakterlileri olduğu gibi, her çeşit manyağı da var çünkü.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadersiz bahtsız insanlar geliyor başına türk kızları gelmiş daha nasıl belasını verebilirdi ki allah
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s +1 yılHerkes gömecek ama ben çok da gömmek istemedim. Yardımseverlik geliyor aklıma, amaçları ne olursa olsun 🤪
00 Yorumla Esmer Sakallı ortalama 178 boya sahip 75 80 kilo civari rus kiz hayranı ülkesi için canını vermeye hazır delikanlı olarak goruyorum
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Küfürbaz, kavgaya meyilli, agresif, mangalda hamarat, aracıyla aşırı hız yapan, arkadan itişli arabalarla drift ve yanlama yapan kişiler.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKızların yorumuna bakıyorum da
Ben :
Sabah 7 akşam 9 ila kendi işimi yapan. Müsait zamanlar da spor yapan biriyim. Kimseye Bi zararım yok.00 Yorumla
+1 yılDaha Türk Erkeği ni okurken aklıma cinsellik abazalık geliyor aw, normalde cesurluk mertlik vatan millet bayrak asker gelmesi lazım, ama ilk şeyine çok düşkün insan geliyor, ne hale geldik böyle ey cematı müslimin
30 Yorumla
+1 yılBu kadar erkek düşmanı olup aynı zamanda erkeklerle ilgili bu kadar soru sorman da ne bileyim.
12 Yorumla- +1 yıl
@creedence eyvallah. Keşke diğer hemcinslerim de kadının eğlencesi olup erkeklere sövmeden durup bir baksa kendilerine deve, öküz, ayı ve maymun dendiğine. Aynı hakaretleri ben bütün kadınlara değil de soru sahibine iade ediyorum.
+1 yılHem en şeytanını hem de en meleğini barındırabilen insan topluluğu :D
14 Yorumla- +1 yıl
@sandocan_89_scl beğenip geri almışsın, ayıp.
- +1 yıl
Yanlışlıkla olmuştur o 😅
- +1 yıl
@sandocan_89_scl teşekkürler.
- +1 yıl
😇😇
+1 yılYakışıklı askerler geliyor. Adamlık bir miktarda abazalik geliyor
10 YorumlaSalonda kullanılmış bir çift çorap 🙄
Kumanda🤪
Mangal☺️10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöbekli , bakımsız , kıllı hazıra alışık kalkıp bir bardak suyu zor. dolduran
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahaha noldu zorunuza mı gitti kıllı maymunlar 😀
+1 yılBir kısmı gördüğü tüm kızlara şansını deneyen abazalar.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılya hşgfkhklşghf tore nomıs intogom kıskançlık diyip hiçbir zaman adam akıllı sevememeleri geliyor
00 Yorumla Saç, sakal, kirpik, kara kaş kara göz- esmer erkek geldi aklıma))
00 YorumlaBu soruda niçin deve var umarım kimseye deve demiyosundur
00 YorumlaBu aralar gereksiz meraklı tavırları 🤣🤣 ne dedikoducular yahu
00 Yorumla
+1 yılSakal ve göbek geliyor ve birsürü kıl. kınamıyorum tabi ki ama aklıma bunlar geldi.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkekleri bilmem ama aklıma kendim gelince yetiyor her şey. 😏😎
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Türk erkeği denince
Erkek gibi erkek geliyor benim aklıma00 YorumlaBiraz maço biraz deli dolu, araba delisi olmaları filan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöbüş kdsjk
Yürüyen libidolar
Dolma parmak
Çizgili kamyoncu Fikret abinin tişörtü falan işte.15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMilli kıyafetleri 😅😅
Cevap sahibi+1 yılDoblocu Ahmet abi gömleği o da 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaygıdeğer Türk hanımefendilerinin babaları, abileri, kardeşleri, oğulları, yeğenleri ve torunları aklıma geliyor. 😊
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 692 cevap paylaştı. Beni ben dışındakiler ilgilendirmiyor. Bakıyorum ama kadınların nered yse hepsi herkesi bir tutan görüşler yapmış saygı duyarım ama bu doğru değil.
00 Yorumla
+1 yılSırf meraktan yorumları okudum bizim Türk kadınlarımız (hepsi değil tabi ) o kadar aşalayıcı yorumlar yapmışlar hakaretler etmişler ki kendileri ne derece kadın düşündür dü beni
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl- Hoşgörülü
- Yufka yürekli
- Yardımsever
- Vatansever
10 Yorumla
+1 yılKarizma, çekici, vatansever, saygılı, dinamik, zeki,... E daha ne olsun?
43 Yorumla- +1 yıl
Her erkek aynı değildir. Bazıları küfürbaz göbekli falan yazmış ama her erkek aynı değildir. Lütfen genelleme yapmayın
- +1 yıl
@sandocan_89_scl objektif görüş için teşekkürler :)
eline sağlık - +1 yıl
😇😇
Kafasiz kendini gelistirmeye olumune erinen yuruyen yag tulumlari geliyor
00 Yorumla
+1 yılElinde kılıç kalkan savaşa koşan alperenler geliyor. Mazlumun ahini yere komamak icin savaşan yigitler. Allah dostlari.
00 Yorumla- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat