Bazıları aynı böyle bir de ekmeği elinden alınmasın diye yalanlayanlar var tabi yorumda ayrı mesajda ayrı konuşur daha bugün rastladım hem kadınları kötülüyor hem özelden yürüyor. 😏

Bazıları aynı böyle bir de ekmeği elinden alınmasın diye yalanlayanlar var tabi yorumda ayrı mesajda ayrı konuşur daha bugün rastladım hem kadınları kötülüyor hem özelden yürüyor. 😏

Zaman zaman beğenisini dile getirir aslında ama onda da kadının hışmına uğrar 🤣🤣🤣
Asırlardır şu kadın erkek kavgası bitmedi gitti
Sorumsuz dengesiz erkekler var bir o kadar ilgili saygılı efendi erkeklerde var
Türk kadınlarının hepsi aynı olmadığı gibi Türk erkekleri de aynı değil yani bunu anlamak zor değil
gördüğü her kadına yoklukta gibi saldırır ve abazalık yapar. tek amaçları cinsellik o yüzden türk erkeklerinden olmaz
Türk erkeği deyince aklıma görgüsüz ve yobaz kamiller geliyor sjsjsjsj
yobaz sevmiyorsan modern rahat geniş gavad bul o zaman
aha bak biri kendini hemen kanıtlamış bile
AJnajsjaa
Cevap
29Cevap
Benim aklıma genel olarak olumsuz şeyler geliyor asdfsd kızlara kötü davranan sırf kadınları elde etmek için iyiymiş rolü yapan her kıza iltifat eden her kıza aynı davranan ya da yoklukta olduğu için sapıklık yaparak kızları rahatsız etmeleri aldatmaları geliyor. tabi ki bunlar bir kaçı sadece
Göbek, çorap, kıl, baskı, hödmöd... Bunlar geldi. Neden bizim erkeklerimiz spor yapmıyor, neden bizim erkeklerimiz seksi değil, neden çekiciliğin seksiligin, güzel bir bedenin ve çekici tavırların sadece kadına ait bir kavram olduğunu düşünüyorlar...
Ahh ah bir de elin adamlarına bahkk
https://www.instagram.com/reel/CqFVuXaogyY/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
işte bu yüzden Türk erkeği tercih etmiyorum
Bazı erkekler gerçekten temiz bazı değiştirirse gerçekten fırlama fırlama olmaya öğreneceğim bu devirde yani kadını elde etmek istiyorsan yoksa s**** s**** benim gibi bakarsın tertemiz duygularını kullanılır yani dini duyguları kullanmayacağını asla dini duygularla yaklaşan bir kadın varsa sürükleyeceksin acımayacaksın bir kere Tokatı attığın zaman parantez içinde vurguluyorum Hani gönderdiğin zaman kadının başında ikinciye kadar akıllanıyor zaten ben bunu kaybetmeyeyim diyor ben bunu gördüm yani bir de bir kadın olmasa başka bir kadın nasıl olsa var yani erkek için hiçbir şey yoksa genelevleri var yani
İltifat konusunda ihtisas yapmaları ama iltifat ederken de benzetme sanatının içine ederler... hayvanlar.. bitkiler.. canlı cansız her şey bundan nasibini alır... at gibi.. erik gibi.. gül gibi.. ekmek gibi.. Ay gibi.. sıpa gözlü.. hayvanları bari alet etmeseler. duygusal zekalarıni kullanamayip duygu yüklü.. romantik cümleler kuramadiklari icin.. haliyle iltifata bel bağlıyorlar..
Cinsel soru sordum bir cevap gelmeden 5 mesaj gelmiş 😂😂
özet işte
Kıskanç ✔️
Maço ✔️
Sinirli ✔️
Küfürbaz ✔️
Takıntılı ✔️
Cimri ✔️
Çapkın ✔️
Nasıl bi ortam bu ya erkekler erkekleri gömmüş 😂 süpriz oldu bu bana
Genel olarak kötü şeyler geliyor ama herkesin aynı olmadığını biliyorum 😊
Ben karar verdim %98 i aynı
😄
Ay evet abazalık, sarkıntılık anlamıyorum niye bu kadar açlar
normal
Görsel çok doğru sjdjjd bence de ilk akla gelenlerden biri kadınlara olan açıkları.
Genel olarak saftır kadına para harcatmaz belki verir diye yedirir içirir gezdirir giydirir sonra ayrılınca arkasından küfür eder üzülüyorum kadına para yediren erkeklere
Araba anahtarı, sigara ve cüzdan üçlüsü. Promosyon olarak geriye doğru taranmış kısa joleli saçlar plus göğüs açık siyah dar gömlek
Milleti Türk olan ırkı Türk olan erkek geliyor :D
Aklıma türk erkeği diyince lahmacun geldi acıkmış olabilirim 🤭
esmerse kara t4sak, kıllı kısa cuk, kokan ter, kıllı vücut, kaba, tembel paragöz
bir de kumral ve beyaz tenliyse temiz, hanımcı, iyi aile terbiyesi almış, parfüm kokan zengo geliyor
Koptum 🤣🤣🤣😳😃😃😃ne gömdün be.
Hiç güleceğim yoktu.
Hele de renge tene göre ayırıp özellik sunman :))
31 çekmemek için en çirkin kadın bile 31 den iyidir delik deliktir mantığıyla çünkü
Ergenyus cinsi erkekler icin durum aynen oyle 🤣🤣🤣
daha çok 30lu yaş aralığı öyle ya
ne alaka gel yavşa mı diyor
adam önüne gelene yazıp şansını deniyor
şans deneme derken cinsel açıdan
tanışma falanda değil
ben şu an onlardan bahsetmiyorum ayrıca gittin gördün mü
Ağzından küfür düşürmeyen
kardeşim ve abazalık geliyor
Her muhabbeti her soruyu her bir mesajı yürümek sanan kızlar da az değil sayıca.
kız hesabı açta gör o zaman hemcinsini
1 Nisan günü gördüm fakat yürümek ile asılmak çok farklı. Genelde aç şekilde asılıyorlar.
Karikatür o kadar haklı ki
Çevreniz deki abazaların soyu kurusa keşke biz masumlara da saldırıyonuz böyle yormlarla bugün tüm abazalar yok olsun da sizin genelleme lerinize kalmasak herşeye rağmen devrimci gülüşümüzle hayata devam. Bu günde sapık oldum size göre
engelliyorum lan seni
musallat olup durma awq
zg başka kapıya zktmre belanı bana
Sanada yürüyenler varmıymış hatçee
100ü geçmiştir
mik düşkünü
Tecavüzcü
Hayvana insana
Asılmayan erkeklerde var
kardeşim, bakımsızlık...
resim çok doğru istisnalar hariç 😀
Hanzo kültürsüz cahil