Ailem beni sürekli eleştirip hakaret ediyor, ne yapmalıyım nasıl başa çıkabilirim?

Arkadaşlar benim ailem Ben iş yaptığımda Daha yapmadığımda da sabaha kadar iş yapsan da gelip de bir bulaşığı yıkamadım da Hayatı bana zehir ediyorlar bana sen ahlaksızsın kötüsün sen anlaşılmazsın sen çok zor birisin nefret ediyoruz senden diyorlar ben orada sadece kendimi ifade etmeye çalışıyorum ama hiçbir şekilde ifade edemiyorum ne yapmalıyım yani Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum Lütfen bana haklı olan bir yardımcı olabilir mi bugün sabahleyin Evi baştan aşağı temizledim akşam geldim Dedim ki üç ablam da var evde 3 tane ablam da evde olmasına rağmen ben de dedim ki dedim abla dedim Hani ben sabahleyin evin Hepsini yaptım akşamleyin kendime dersimi çalışacağım artık Sabahtan beri verdi bana zehir ediyorlar laf ediyorlar pek bir insansın kötü bir insansın nefret ediyor senden dolayı ne yapmalıyım bir iş yapmadım ama bana böyle psikolojim bozuyorlar ve ben kötü oluyorum Ben zormuşum diyorlar

Ailem beni sürekli eleştirip hakaret ediyor, ne yapmalıyım nasıl başa çıkabilirim?