havacılık yönetimi okumak
yönetim bilişim sistemleri okumak
medya ve iletişim okumak
iç mimarlık
psikoloji
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Psikoloji olabilir. havacılık yönetimi olabilir ama çoku parlak değil havacılıkta kabin memuru olacaksın tmmdir ben havalimanında çalışıyorum en iyisi yani
havalimanında hangi alandasin? hava lojistiği iyi mi
Ben Yolcu hizmetleri memuruyum bilet vs. Hava lojistik kargo vs iyi evet
hosteste olmak istemiyorum ya hizmet etmeyi sevmiyom insanlara, ve yaşlanınca fkn sıkıntı
İstanbul Havalimanindayim
hangi okulda okudun ne okudun bide
Ben uluslararası ilişkiler okudum Ktü de benimki alakasız oldu biraz ama olsun
iyi is bulmussun alakalı yine bu arada:)
2 yıllık hava lojistiği okusam nasıl olur acaba THY de sonrasını 4 yıla açıktan tamamlarim hava yönetimine?
Yani kısmende olsa evet
Olabilir DGS ile de tamamlayabilirsin ama çok ince eleyip sık doküman lazım ne okursan oku iş bulmak çok zor havacılıkta tek artı bahar donemi çok âlim oluyor yazın çok iş artıyor bizim havalimaninda
hımm ben İzmir düsünüyorum.
Nerede yaşıyorsun ki
cok kararsızım ya hava ile ilgili bölümmü okusam , psikoloji mi , ic mimarlıkmı, medya mı cok karsıık kafam
İzmir
Medya vs okuma boş onlar psikoloji olabilir iç mimarlık olabilir havacılıkta olabilir ama genelde psikolji ve iç mimarlık Daha iyidir derler bilmiyorum
havacılıkta söyle olabilir, 2 yıllık hava lojistiği okuyup, işe girip, aynı anda açıktan dgs yapıp hava yönetimine tamamlarim. sonrada iyi konumda calisirim belki
2 yılın sonunda hem calisip hem okuyup hızlıca yükselmek acisinden
Olabilir ama İzmir'in iş potansiyeli çok daha düşük ondan dolayı dedim
:((( ağlicaamm
Hemen acele karar verme iyi düşün aratır öyle karar ver derim
tavsiye edermisin hava alanını, ve THY nin kendi okulunda okumak avantaj sağlarmı sence
Onu hiç bilmiyorum ama havalimanı vardiya vs zor ya tk kendi bünyesine girersen çok iyi parasi
neyin kendi bünyesi thy mi
Evet
belkş alırlar kendi okulunca okucağım için
Belki de olabilir
İlk 5k ya falan gir ea da yönetim bilişim oku boşta kalma ihtimalin daha düşük olur
giremem ki mat ım 0, 50 burslu vakıf düsünüyorum
Ohoo kız naptın. Vallahi iş garantisi veremem sana. Ben de hazırlanıyorum sınava ki mühendislik istiyorum ve bende garantide hissetmiyorum
ben de dedim acaba hava lojistiği mi okusam THY de
Mimarlık/Psikoloji
azımlı bırı mısın?
Havacılık derim gecerim
iyi iş olanağı varmidir sence
Diğerlerine göre önü daha açık iyi bir dereceyle
bide 2 yıllık hava lojistiği var
2 yıllık pek zor ama kendşnş geliştirip iyi bir staj gelecek saglar
evet çalışıp aynı anda açıktan 4 e tamamlarim hava yönetimine
Dene derim hakkında hayırlısı simdidenn
mantıklı mı acaba yoksa psikoloji veya ic mimarlıkmı seçmeli
Şu an insanların çoğu psikoji okuyor kolay die ama kendi yerini acmadıktan sonra bir anlamı yok
kendi yerimi açarım ama açana kadar cok para gitcek yüksek lisans, öncesinde okul ücretli her yıl 350 bin tl
Ve şunu düşün ozaman o parayı sana ne kadar zamanda kazandırıcak okul masrafları da kat işin içine
4 yıl okul zaten 1 yıl yüksek lisans , 1-2 yıl birinin yanında iş öğrenip calısma vs. min 8 yıl
Peki o 8 yıl içinde evlenmicek misin esin olacak kişi bu duruma ne dicek ona göre koca adayo da bulman lazım 😂
sevgilim var zaten okeyledi o
ama maddi açıdan daha cabuk işe ulaşabileceğim bi bölüm istiyorum bide sabırsız sıkılganım
Şu an sevgilin o 8 sene sonra neler olur kimse bilmez unutma hayat bu neyin ne olacağını bilemezsin
orası öyle zaten evliliği düşünerek bu yola cıkmıyorum zaten kariyerimi düsünerek cıkıuorum sonrasını allah bilir kısmet
Hakkında hayırlısı ins istediğin olur
Psikoloji mezunuyum ama sigortacılık yapıyorum.
iş mi bulamadın? bölümümü beğenmedin
Endüstri ve Örgüt Psikologu olmak istiyordum ama Türkiye'de bu alanı İnsan Kaynakları mezunları işgal etmiş birde nereyle görüşsem üstüne dalga geçti İK'da işe alım yapanlar. Bende alana küstüm sigortacı oldum. Böylesi hayırlıymış. İyiki de sigortacı olmuşum.
evet biraz riskli bi alan psikoloji. ne güzel işinden memnunsan. bende üni konusunda biraz kararsızım aileminde cevresi var sigortacı acalım dedi kardesim, istemedim okucam ilk dedim. geliri iyimi?
Portföyün iyiyse çok iyi kazanırsın. Acente senin ise ayda 100 tane trafik poliçesi kessen ortalama 100.000-200.000 TL arası kazanırsın. Trafik sigortası da en az kazandıran poliçedir bu arada. Sağlık, Kasko, Konut, İş yeri vs. kesersen daha çok kazanç var. Hele Filo Kasko, Grup Sağlık bulsan her ay milyonlar kazanırsın. Kazancı portföyüne bağlı.
kardesim oto al sat isi yapıyo ofisi var oraya acalım dedi istemedim cok erkek ortamı sıkılırım diye
onun arkadası var yakın arkadası onla yapıyor ama
Pekala
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İç mimarlık ve psikoloji arasında kaldım ama kalbim biraz psikolojiden yana 💫🧠
İnsanları anlamayı seviyorsan, dinlemeyi biliyorsan, empati kurabiliyorsan psikoloji sana çok şey katar. Hem kendini hem çevreni daha derin tanırsın 🫶
Daha somut ve yaratıcı bir alan istersen de iç mimarlık harika olur 🎨 Ama tek bir şık seçecek olsam: psikoloji derim 💖
havacılık yönetimini niye eledin?
Havacılık yönetimi de güzel ama psikoloji kadar beni heyecanlandırmıyor canım 🤷♀️💫
iş bulma açısından en kolay bölüm hangisi