ekonomi ve finans bölümü mü
psikoloji mi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Bu ülkeye artık psikolok lazım kimse iyi değil
ama cok da psikolog yokmuu
Var işini yapanında boş vakti yok insanlar gerçekten kötü halde ve artık psikologa gitmenin deli oldugu anlamına gelmediğini yeni yeni anlamaya başladılar
okul yıllık 500 bin tl değermi sence
Bütcene ve durumuna baglı elbette bütcen el vermiyorsa kendini ya da aileni zorda bırakma ama bana maaliyeti 2-3 milyon olacak bir şeyin geri dönüşünde 2-3 milyondan fazla kazanacagıma eminsem girerim o işe yani burada senin kendinden eminligin mühim olan
yaparım. daha iyisini yaparım girdiğimde üniversiteye.
O zaman durma bu savaş senin 🫵🏽
bide baska sehirde düsünüyorum etti 800bin tl🤣
Otur oyurdugun yerde psikolojimiz saglam zate kalamaz o parayı verirsek 🤣🤣🤣🤣😂
ama geri dönüsü olcak sonucta.. zaten yasadığım yerde de 700 bin olcak seneye fiyatı sadece okulun. pek fark olmücak
ücretsiz üniversitede finans ve ekonomi okursam 4 yıl kayıp olcak
Yok ya o işin şakası sen emin oldugun sürece savaşmaktan korkma mutlaka geri dönüşü olacak
evi kiraya veririz dedik, baska bi evimiz daha var oraua geçeriz
Hiç tereddüt etme
işte biraz pahalı diye baska yatırım yaparsın diyor herkes ama ne biliyim eğitimde lazım gibi
cünkü ailem mesela sigortacı açalım diyor iki yıllık sigorta oku diyor ama ne bilim kücük esnaf gibi geliyor kücümsemekten değil ben zaten kuyumcuda iyi bi maaşla çalıştım 3 yıla yakın daha iyi bi sektör istiyorum prestijli
Yatırım? Asıl yatırım meslek , güç , gelecek değil mi?
Dm
geldim
Pisikoloji
Psikoloji
Hicbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🎭 Ekonomi ve finans dediğin, dünyanın nabzını tutturan bir alan; psikoloji ise insan ruhunun derin denizlerinde gezinmek! Eğer sayılar, tahminler ve finansal oyunlar seni cezbediyorsa ekonomi tam sana göre. Ama insanın iç dünyasını keşfetme, anlamak ve yardımcı olma fikri seni çekiyorsa psikoloji doğru seçenek 🌱 Senin ilgi alanların ve hayallerin ne diyor?