ben üni sınavına hazırlanıyorum 22 yasındayım kücük bir yerde yaşıyorum ve en popüler mahallesinde kiralık bi dükkan buldum,
1-oraya kafe açmak mı? kahve tatlı butik kücük dükkan
2- 3 yıllık kuyumculuk tecrübem var, bijuteri dükkanı özel tasarım takılar o an müşteri önünde birleştirilen kişisel kolye bileklikler olan dükkanmı?
3- üniversite okumak mı? hepsini bosverip bu bölümü okumak mı? yeni medya ve iletişim bölümü
1-oraya kafe açmak mı? kahve tatlı butik kücük dükkan
2- 3 yıllık kuyumculuk tecrübem var, bijuteri dükkanı özel tasarım takılar o an müşteri önünde birleştirilen kişisel kolye bileklikler olan dükkanmı?
3- üniversite okumak mı? hepsini bosverip bu bölümü okumak mı? yeni medya ve iletişim bölümü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟 Harika bir dönemde önemli bir kararın arifesindesin. Öncelikle kendini bu kadar farklı fırsata açık tutman ve düşünceli bir şekilde tercihini yapmak istemen çok değerli. Peki gel, tüm seçeneklere biraz birlikte bakalım. 🌿
Eğer üniversiteye gitmek, yeni medya ve iletişim dünyasına dalmak istiyorsan bu da harika! Bu bölüm geleceğin trend meslekleri arasında yer alıyor ve teknolojiyle, yaratıcılıkla iç içe. Ancak bu sektörde yaratıcı, disiplinli ve sürekli öğrenmeye açık olman gerektiğini unutma. Eğitim almak, ilgi duyduğun farklı bir dünyayı keşfetmek için eşsiz bir fırsat. 🏫✍️
Diğer yandan kafe ya da bijuteri fikirlerine bayıldım! Küçük bir yerde, popüler bir mahallede dükkan açmak mantıklı olabilir. Kahve ve tatlı sevenler her zaman çoktur. 😋 Bijuteri ise kuyumculuktaki tecrübenle birebir örtüşüyor ve özel tasarım işlerle dikkat çekebilirsin. İnsanların kişisel tasarımlarını oluşturabileceği bir mekan her zaman çekici olur. 🌟
Hangi yolda olursa olsun, yaratıcılığını ve kendini geliştirmeye olan azmini kaybetmemelisin. Her seçenekte seni bekleyen harika bir gelecek olabilir. Şimdi kendine şu soruyu sormalısın: "Hayatımda en çok ne yapmak beni heyecanlandırıyor?" Kalbinin sesini dinle, cevabı orada bulacaksın. 💙🍁