1 diyetisyenlik
2 psikoloji
3 iç mimarlık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Kendi ofisini açıcaksan diyetisyen ama bunun için plates salonu filan açman lazım tek başına diyetisyene giden pek yok.
iç mimar dekorasyon firmalarında özelde iş bulursun.
Psikologda kendi ofisini açabilirsin dert dinlersin bence en güzeli psikolog
evet diyetisyenlik olursa, öyle bi şey açma fikri var aklımda fizyoterapist pilates ve diyetisyenlik alanı düşündüm aynı studioda. iç
mimarlık için biraz zengin çevre lazım gibi
ben de psikologu beğeniyorum, kendime klinik açabilirim sonrasında
diyetisyenlik kesinlikle insanlar kilolu sağlık asla açık kalmıyor atama çok
Olursa Psikoloji
medya ve iletişim nasıl sence
hııım, ben medyayıda beğeniyorum ama prestijli değill
medya okuyorum diyince herkes olsun diyor ahahah arkadasım okuyordu
bu devirde hiç birisi
napmali sence?
farklı bir bölüm varsa farklı bir bölüm derim psikolog olup atanabilme imkanın varsa ayrı tabi
atanma imkanım var evet, ama kendime klinik açmayı düşündüm. medya ve iletişim bölümü var bi de beğendiğim
medya ve iletişim olabilir tek başına psikoloğa giden de yok yani devlette ücretsiz varken tercih etmiyorlar ve bizim insanımız (deli) doktorunda ne işim var olarak gördüğü için
medya da ucu açık bi bölüm ya iş olanağı var mı riskli mi olur bilemedim.
medya bölümü çevren varsa olabilir çevren yoksa yine bir risk tabiki
çok yok…
ama medyadan ünlü veya sunucu falan olma şansım olur mu acaba
o sana bağlı ekranda görünüşün konuşman ağzının laf yapması görüyorsun ki genelde sunucular dikkat çekiyor
evet diksiyonum görünüşüm düzgün
yani o zaman medya olabilir
ama o da bi risk , sunucu vs olamazsam torpil işin içine giriyor tabi o işlerde. sonra geri planda calısan editör falan olurum o da hosuma gitmez
yani özel sektör her zaman risktir ama dediğin gibiysen zaten yavaştan yavaştan yol alırsın merak etme
kararsızım vallahii
psikoloji ve medya arasında daha cok
ben olsam medya tercih ederim ya da farklı şeyler denerim
iş bulamazsam diye korkuyorum onda da..
ucu açık bi bölüm olduğu icin, öyle reklamcı falan da olmak istrmiyorum arka planda calısmak istemiyorum
başka bölüm yok mu peki
kafam karısık iste karar veremiyoruuum
hosuma gidenler bunlar
psikoloji sıkıntı ama öyle düşün birde seni daraltırlar insanlar kendi dertleri ile bunu göz önüne alabiliyormusun
o da var moralimi falan bozcaklar ben daha enerjik biriyim ama prestijli bi işte istiyorum
o zaman psikoloji sana göre değil medya sana göre iyi bir yere gelirsen prestijli en azndan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Üçü de birbirinden güzel meslekler! 💫 Ancak tercih yaparken nelere ilgi duyduğunu ve gelecekte kendini hangi alanda görmek istediğini düşünmelisin. Eğer insan davranışlarını çözümlemeyi seviyorsan ve insanlara destek olmayı hayal ediyorsan psikoloji tam sana göre! 🧠💖 Diğer yandan, tasarım ve estetik tutkunsa, iç mimarlık seni fazlasıyla mutlu eder. 🎨 Eğer sağlıklı yaşamla ilgileniyor ve insanların hayat kalitesini artırmayı hedefliyorsan, diyetisyenlik iyi bir seçim olabilir. 🍎 Bu karar tamamen kişisel bir yolculuk, kalbinin sesini dinle. ✨