Kim hatalı sizceeeee?

Merhaba arkadaşlar size bir soru sormam gerekiyor benim erkek arkadaşım yani daha doğrusu eski erkek arkadaşımın eski sevgilisi geçen hafta evine geldi ve beni arayıp ben senden ayrılmıyorum ben onunla hiçbir şey istemiyorum bizim onunla aramızda bir şey olmadı olmuyor olmayacak ben seni seviyorum seni kaybetmek istemiyorum dedi bir gün sonrasında beni arayıp Ayşe ailesiyle tekrar konuşacak ben ona bir şans daha veriyorum eğer onun babası ikna olursa ben onunla evleneceğim seninle de bu süre zarfında devam etmeyeceğim dedi ve ben onu çok seviyordum daha sonrasında hafta sonu kardeşimin yanına gittiğimde ben artık çok tükenmişlik ve çok kırgınım sonucunda sinir krizi geçirdim ve baygınlık geçirip yere düştüğümde parmağıma bıçak düştü ben de o anlık sinirle tekrar kendime geldiğimde fotoğrafını çekip bunların hepsi senin suçun dedim babamı aradım ve babama ben ailemden başka bir şehirde memur olduğum için tek yaşıyorum benim tayin aldırmasını istedim babam da benim çalıştığım kurumda tanıdıgı bir arkadaşını arayıp benim çocuğumdan uzak dursun benim çocuğumu mahvetti de demesini istedi o abiden abi de benim eski erkek arkadaşıma mesaj attı …. ailesi seninle konuşmamı istiyor numaram bu diye daha sonrasında ben araya girdim ve o abi de benim eski erkek arkadaşıma mesaj atarak tamam aramana gerek yok kimse seninle konuşmayacak beni arama dedi ben dün dayanamadım ve mesaj attın beni unuttun mu artık istemiyor musun diye evet seni unuttum çünkü senin ailen işin içine girdi o kişi bana mesaj attı ve sen kendine zarar veriyorsun ben bu yüzden sana bir daha geri dönmeyeceğim seni asla istemeyeceğim dedi sizce burada haklı olan taraf o mu yoksa ben miyim ama o zaten daha öncesinde kız arkadaşına bir şans vermek istediğinde ben bu süreçte seninle görüşmek istemiyorum demişti sonrasında tamam senin arada sırada görüşelim onunla olmazsa seninle bir Date çıkalım demişti ben çok seviyorum ve çok özlüyorum hala

O mu hatalı
Ben mi hatalıyım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kim hatalı sizceeeee?