Hatalı olan kim?

Dün ben istiyorum diye erkek arkadaşımla tavşanlara baktık biraz bi tanesini de beğendik. bu hafta alırım dedi konu kapandı sonra birden dedi ki ben bugün bizimkilerle dışarı çıkıcam alkol içicez ve kızlar da olabilir. kızlar varsa gidemeyeceğini söyledim o da gidicem uzatma seni seviyorum gibi şeyler söyleyip geçiştirdi sinirlendim ve dedim işte gidersen bi daha arama beni falan diye ciddi olduğumu söyledim (benim erkek arkadaşım yok istemediği için ve kız arkadaşlarıma bile karışıyo, yani onun böyle bişey yapması bana garip hissettirdi bu söylediği şeyi ben yapamazdım mesela asla erkeklerin olduğu bi yere alkol içmeye gidemezdim bu da beni umursamıyormuş gibi hissettirdi) sonra telefonu kapattım evden çıkacağını söylediği için. kapattığım andan itibaren sinirim daha da arttı ağlamaya başladım sinirden ve üzüntüden.1,5 saat sonra görüntülü aradı açmadım acil açman lazım falan dedi ben de işim var diyip açmadım sonra ısrarla aradı açmadım sonra baktı ki açmıyorum bana tavşan fotoğrafları attı almaya geldim hadi aç seçelim diye sonra benim sinirim nedensiz iyice katlandı yalan söylemiş bana sürpriz yapmak için. sonra dedim istemiyorum annesiyle beraber gitmiş annesine ses attırdı işte tavşan almaya geldik diye sonra dedim siz kendiniz seçin ben istemiyorum diye yine aradı aç aç aç diye açmadım ben de sonra almışlar tavşanı eve gidince fotoğraf falan attı görüntülü aradım gösterdi falan annesi bana kırıldığını söyledi bi ara tavşanı gösterirken falan hiç konuşmadık kardeşiyle konuştuk sadece sonra gece oldu yattık telefon açıkken sonra dedi işte bi özür bekliyorum ama dilemeyeceksin galiba falan diye ben iyice sinirlendim dedim ne özürü sen ne yaptığının farkında mısın dedim o da sen farkında mısın senin için ne kadar yol gittim sırf mutlu ol diye karşılığı bu muydu dedi ben de benim suçum ne burada dedim falan ama böyle bi şeyin içine kaldığım için çok üzüldüm biliyorum tek istediği bana sürpriz yapıp beni mutlu etmekti ama böyle gereksiz bi konuyla önce sinirlendirmesi çok gereksizdi ve böyle olmasına ben de çok üzüldüm. konuşmanın devamında bitti artık böyle sürprizler falan olmayacak bana artık beni sevmiyosun eskisi gibi şeyler söyleme şimdiden söylüyorum falan dedi ben de yapma tamam dedim annesiyle de aramız soğuk oldu onunla da ve ben ne yaptım suçum ne bilmiyorum. ben hatalı mıyım sizce
Hatalı olan kim?