Hatalı kim burada?

Çocukluktan beri tanıdığım birisi var beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık gezerdik ederdik filan aileler de akraba uzaktan zaten ayrı şehirlerdeyiz onunla ama gelip gidiyorduk hep birbirimize sonra. iste orta okul zamanlarında sevgili gibi bir şey olduk ama nasıl olduk anlamadım bile her gün konuşuyorduk arardı mesajlaşıyorduk filan kontorume kadar yolluyordu arada sonra hediyeler getiriyordu gelirken bana aramızda çekim vardı hep flört ettik. epey sonra geziyorduk elimi cebime attırmazdı her zaman sonra işte ben okuldan birisiyle flört etmeye başladım kimseye söylememiştim öğrendi ogrenince de bana açıldı sana aşığım seviyorum diye bende biliyordum ama çocuktuk unut beni dedim konuşmadık sekiz ay konuşmadık görüşmedik sonra işte sevgilim beni aldattı filan kimseyle konuşmuyordum ağır bir depresyonda gibiydim bana ulaşmıştı bir kaç kez seviyorum dedim bunu biliyordun ben kötü bir şey yapmadım sana neden böyle konuşmuyoruz dedi filan tekrar konuşmaya başladık yine ilgiliydi bana karşı ama eskisi kadar yakın durmuyordum ben eli elime değse yanlışlıkla karşıya geçip oturuyordum ama hergun yine konuşuyorduk mesajlasıyorduk sonra mezun oldum ben mezuniyet kıyafetimi aldı hediye etti müzik yapıyordum stüdyo tuttu benim için üzülme diye. Sonra işte sevdiğim yazarlardan kitap aldı sevdiğim sanatçının konserine gidip doğum günü videosu çektiler beraber sonra işte üniverste kazandım ben okuldan birisiyle konuşmaya başladım onunla konuşmayı kesmek istedim mesafe koymak istiyorum dedim suphelenmis tabi araştırmış bulmuş konuştuğum kişiyi eklemiş ağzına geleni demiş saydırmış oda bana söyledi tabi seni tanıyan biri seni bana kotuluyor bana da küfür ediyor dedi bende. beddualar ettim englledim heryerden numaramı değiştirdim filan aradan aylar geçti hiç karşılaşmadık bile aramadıda yazmadı da sonra ben başka birisiyle sevgili olmuştum sevgilim askerdeydi özel bir numara sevgilimi arayıp sevgilin seni aldatıyo demişler bende ondan bildim onun numarasını verdim sevgilime oda onu aramış senmisin beni arayan diye oda bensem gidip şikayet edin ama ben değilim ben sizi şikayet edeceğim demiş kapatmış ailemi aramış kızınız benim numaramı ne hakla millete veriyor beni aratıyor ben sizi şikayet edeceğim demiş saydırmış etmiş babama da söylemiş arayan numarayı da vermiş tabi babamda benden hesap sordu yani işler iyice karıştı ne yapmalıyım aileler de etkilendi bu durumdan dolayı bir sene oldu hiç karşılaşmadık konuşmadık
Hatalı kim burada?