Ailemle anlaşamıyorum yaş 19 artık uçan sineğe bile sinirlenir oldum psikolojimi gençliği i mahvettiler?

lütfen boş gereksi cevap yazmayın rica ediyorum hep bi kısıtlama içindeyim dışarı çıkıyorum saat sınırı koyuyolar arkadaşım kaza yaptı hastanede bekledim diye babam mesaj attı ana bacı küfürler aradılar bağırdılar dövme yapamıyoeum şehie dışına çıkamıyorum gece dışarda duramıyorum içki içemiyorum arkadaş bile edinemiyorum lan? bir arkadaşım oluyor 5 gün sonra suratlar afra tavralar kimle arkadal olursam onla takılmanı istemiyoruma dönüyor durum ciddi hep bi kavga gürültü evden ayrılmazsam 30 sene kalmaz tımarhaneye girerim ya da cezaevine bakın birimizden birine bir şey olucak çünkü sinirden elim ayağım titriyor her gün kavga ediyorum dışarda da çok kavgacı bir insan oldum çıkıcam sokaklara ne kadar madde varsa giricem ortamım da mahallemde karakterim de buna uygun zaten yapamıyoeum artık ya bana ya birine bir şey olcak kimseden bir şey istemiyorum tek isteğim rahat bırakın
Ailemle anlaşamıyorum yaş 19 artık uçan sineğe bile sinirlenir oldum psikolojimi gençliği i mahvettiler?