Güzrl bir kış sabahı, elimde sıcak bir çay balkonda gelen gidrn insanların telaşını izlemek çok güzel. Evimin önünden halkotobüsü geçiyor ve duraktaki insnaları izlemek çok keyifli, bu günde böyleli bir gün bakalım neler getiricek..

Güzrl bir kış sabahı, elimde sıcak bir çay balkonda gelen gidrn insanların telaşını izlemek çok güzel. Evimin önünden halkotobüsü geçiyor ve duraktaki insnaları izlemek çok keyifli, bu günde böyleli bir gün bakalım neler getiricek..

Valla yalan değil Gün gerçekten de Aydınlık olmuş.
Efenim Sizinde gününüz Aydınlık olsun inşallah...
Hediye gibi adeta... Yazdan kalma bir Güneşli sabah efenim
Herkese zabanan zabah zabah bir şarkı hediye diyorum
https://www.youtube.com/embed/O00uEq88qcAEvet çok güzrl şarkı teşekkür edeirm, görenler de dinler inşallah
Günaydın Leviathan_S! 🌞 Elinde çay, balkonda o sabahın serinliğini hissederek geçirilen anlar bir başka güzel oluyor. Bu sabahın getirdikleri belki de sadece huzur ve o anın tadı olabilir, ama bunlar bile çok kıymetli. Hayatın telaşını izlerken kendine ayırdığın bu zaman büyük bir ödül aslında. Bugün, belki bir gülümseme, belki bir telefon, belki de minik bir sürprizle seni şaşırtabilir. Yeni günlerin hep güzelliklerle dolsun! 🌸🍃
Cevap
16Cevap
Günaydın hava buz gibi istifa etmek istiyorum 😒
Hasta mısınız
bugünün hediyesi yok.
İşte son 23 dakikam. Günaydın. Teşekkürler. 7 saat deliksiz uyusam başka bir şey istemiyorum. Hadi sekiz olsun.
Hadi 10 olsun düz hesap olsun😅
Dün zaten çok şaşırtıcı bir şey oldu.
Nedir
Uyudum.
Günaydın, bugün ders olduğu için hediyesi bolca karın, bacak ağrısı olacak gibi
Öyle deme. Bu yazdığım cümle bir access bar cümlesi , bilinçaltı yapılandırma
Öylede deme :) her sabah bu günğn bana hediyeleri nelerdir diye sor burak düşünme.. sen doldurma. Yatarkende gece yarın öuhteşem bir şey olacağını hissrdiyorum de bırak. Bunu inanmasanda alışkanlık haline getir
Duraktan yazıyorum, iki kupada bize gönder donduk vicdansız.
Sesli güldüm vallahi😅☕️☕️
Sağlıklı bir şekilde uyanmam ve yaşıyor olmam en güzel hediye
Maşallah
O telasin icinde olmak degil ben de izlemek istiyorum
😅
Günaydım. Dün kar yağdı bugğn karın soğu var. Bende penvereden dolu geçen tramvayı seyrediyorum.
Günaydın hoş bir sohbet iş arkadaşları ile fikir alışverişi ve bol kahve ve çay
Günaydın güzel geçmiyor günler ama inşallah hayırlısı olan şeylere vesile olsun.
Oo nerelerdesin ajan ya
Dönüşüm geçirmek için çabalıyorum umarım bu defa geçen yıllarda olduğu gibi sekteye uğratacak çok şey olmaz.
Nasıl ysni ne dönüşümü
Bugün simit yedim kendime hediyee
Afiyet oksun
Teşekkürler, bakalım güzel bir gün olsun hepimiz için 🌸
Yeni günün kendisi yeterli ve kâfi hediye olarak.
Günaydınlar.. soğuk günler yaa :)
Henüz daha bir hediyesi yok uyumadım bile
tesekkur ederiz
İş güç
Kolay gelsin
Sağ olasın. Sen neler yapıyorsun?
Ev halkını yolladım. Ortalığı toplayıp biraz belgesel izleyeceğim, Kuzey Amerika nın ingiltere sömürgesinden kurtulma zamanlarını.. sonr aev işi yemek şu bu
Bence hâlâ İng sömürgesimden kurtulamadı hiçbir yer :)
😅😅🤷♀️
:)
Hastsyim keyfim yok kac gündür
şu an bir hediyesi yok
Günaydın. Bugünün hediyesi güneşli hava olması
İstanbul güneşli bugün..
Sizede günaydın
Yoldayım
Yaşayıp göreceğiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?