Belirsizlik hakim, eğleneceğim şeyler bulurum. Yamaçparaşütü ile kutsal bir an! 🤣 Daha yaşadım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bugün beni bekleyen bir şey yok
Çıkar bir yerden bir olaylar
Herkesi beklettiğimi nereden biliyorsun aldkskks
Herkesi belli bir zaman beklettiğini net olarak biliyorum 🤣 annen Baban bile bir şekilde doğsun artık prensesimiz diye dua etmiştir senin için
Ben şok lsksjsks
Gerçekler gözünün önünde 😜🤣
En Beklettiğin bilerek beklesin dediğin kimdi 🤣
Sen bunu da biliyorsundur şimdi aghffhhsg
Biraz bekledim seni ne zaman yazacak diye sonra telefonu bırakıp başka şeyleri merak ettim. Beni de sayarsak 1000 kişi
Abart 😱
Buda 1001 gece masalları gibi 🤣
Bu masalda ben kimim 😂
Masal olduğuna göre sen yıldız gezginisin
Sen kimsin
Dağın zirvesinde ağacın gölgesinde güneşin rüzgarın tadını çıkaran sıradan birisi
Senin kim olduğun hakkındaki düşüncem hoşuna gitti desene 🤣
Olmadı
Hoşuma gittiğimi nereden çıkardın
Sen söyle o zaman bu masal da sen kimsin ben kimim
Ben kayıp ım sen de kimsin bilmem
Yıldız gezgininin bir anlamı da kaybolan. Kaybolmuş. Ben de kayboldum ağacın dallarından inen güneşin ışıklarında, rüzgarın içindeki sıcak havada
Ne arıyorsun?
Uyku
Günaydın 🌞 😊 güneşin Bol enerjinle daha da harika hisset. Bayadır uyuyordun sanırım
Güzellik uykusu akdjsjjsj
Hadi ya. Hıyar gibi uyuyorsun 🤣 bol vitaminli taze katur kutur yenirsin 🤣 o kadar konuştum. Cevabın güzellik uykusu oldu. Kışta bitti yaza girdik, uykudan kalkman lazımdı normalde 🤣
Sen kendi kış uykunla karıştırdın heralde kskdjskskska benimki güzellik uykusu yıllar sürer🤪😂😅😅
Aaa olabilir. Ben uyanınca seni de öyle sandım 🤣 meğersem sen yıldız gibiymişsin. 😜Gökyüzüne bakınca çok güzel parlıyor ama aslı sönmüş uyumuş bir yıldızın yansıması o ışık 😜🤣
Güzellik gelip geçici aldanma, gerçeği öğrenince üzülüyorum. Bir de yıldızlar için içiyorum bir bardak su 🤣
Ne edebiyat kastın ya pfjahahaj
Tam odunsun. Gel buraya. Ensene bir El atayım haydaaaa. Aslan nasılsın bugün 🤣
Ay bana diyene bak yürüyen kütük
Hiç kendinden ödün vermiyorsun. Nasılsın diyorum kütük ne yaptın diyorum ne kastın? Anan Baban iyi bakmış bu yaşa kadar Sana. Bana diyene bak şıracı
Sevgilin yok dimi. Var dersen inanmam. Öyle bir melek dünyaya daha inmiş olamaz. Varsa da cennetlik adam kesin 🤣 sana katlanıyor 😜 büyük sevap işliyor 🤣🤣
Ben Allah’ın bi lütfuyum tm mııııı sevjilime hdbdjssbs
Bu konuda seninle anlaşıyoruz. O adam cennetlik işte 🤣
Onunda bu dünyadaki en büyük sınavlarından birisisin. Bir lütufsun 🤣🤣
Kaç gündür sevgilisini?
*sevgilisiniz?
Ayıracak ya adama bak jfjdjsjs
Yoook ayırma felan. Mutlu olmanızı istiyorum. Bir ömür mutlu olun. Bundan eminim. Ve adam cennetlik zaten 🤣 adam da kafa kalmamıştır. Ayrılma gibi bir fikri düşünmeden, manipüle ediyorsundur. Zehir gibisin 🤣 korkulur sen den
Ay kendimi atacak yer aradım deler dalar ayrı yazılınca dksjjsksjs yek ince çizgim 🤪🤪🤪
Atlasaydın 😜 coronadan kaçıyor gibi kaçardı sevgilin 🤣 aman tutmayın başımıza Bela olur diye 😜
Benden önce kendi atlayamayan benim sevgilim olabilir mi yazık aklına nxnsnsma
Önce kontrol etmeli seni o durumdan bir süper Kahraman gibi çıkarmalı 🤣 birde adama sormak lazım. Ayık kafayla çekilmezsin sen. 🤣😜 Yolda giderken çelme takıp suya düşüresim geldi. 🤣🤣🤣 Ne güldüm ya
Ama batmazsın sen 🤣🤣🤣
😂😂😂 düşür de gör gününü
Yere çömelir otururum anında Hadi hadii 🤣
Kork benden 😝😝😝
Gelirken bir daha atarım 🤣 suya nasılsa ıslaksın. Sen benden kork asıl
Yo sen beni çok hafife alıyorsun
Evet 100 kilo olamazsın. Kilolu musun 🤣
Sen bil çokbilmiş
Iyi güldüm 🤣 hepte güldür böyle. Şanşlı enişte. Cennetlik 🤣 Nerede tanıştınız?
Cennette sfsfhbgh
Aaaa dalga geçiyorsun benimle zilli 🤣 sevgilin yok senin
Sen hayırdır ya bana yürümek için neler neler mi yoksa sgfdnjcdh
Profilinde hoş görünüyorsun da. Yürümekten çok gün batımında ayak topu oynayan iki kişi gibi eğleniyorum sadece.
Ssvgilime bulaşmadan oyna 😘
Seni çekemem ben olmadık yerlerde şaka yaparım. Kafanı pasta ya gömerim. Korkuturum 🤣🤣 peşine yılan takarım aaa diye kaçmış gibi yapınca seni izlerim 🤣🤣🤣🤣🤣
Ne fark eder. Ikimiz aynı hayatı paylaşıyorsunuz sonuçta..
İkiniz ** yanlış yazdım pardon
E
Rica ederim. Hoş bir vakit geçirip iki gırgır ettik 🤣
Teşekkür etmedim ya fjddhjfh
Şimdi yazın. Düşündün. Geleceğini görüp söylemiştim 🤣🤣🤣🤣
Ha
Ha 🤣 tam kalassın. Nil nehrine adım, gün batımında süzülüşünü izlemek lazım
Atıp *
Timsaha gerek yok nehirde sen yeterince aratmazsın yani
🤣🤣 Hiç yoktan ben kırılarak geziyorum. Sen haaaa anca dur öyle suyun üstünde. Evet ya bir de yuvarlanabiliryordun dimi 🤣 futbol maçı izlerken de çekirdeği tüüühhhh diye sağa sola atarsın sen 🤣🤣
Ne diyon ya
Futbolla Aran nasıl?
Takımları niliyorum
Aman aman sen hangi takımları niliyorsun. Nilinde hangi takımlar yüzüyor 🤣
Senşn takımın Bursaspor slhfhfghh
Havalar serin sen üşütmüşsün 🤣 dedem Kartallar besledi beni. 😜🤣Beşiktaşlıyım ben
Bana top diyor ya. Yavşamadım diye. Yavşamak zorunda mıyım yani. Bu ne ego böyle 🤣 nilim 😜🤣
Timsah olduğun için vsufdff
Kaplanım ben vaaaaaaaaavvvv vaaaaavvv 🤣🤣🤣
Gözlerin bozuk sesime kulak ver🤣
Bu arada profilinde gözlerine baktım. Dünyanın en güzel gözleri olabilir. Bu renkteki gözlü insanlar çok fena olur. İllallah dersin. Get ya çekersin 🤣🤣🤣Enişte cennetlik 🤣🤣🤣
Durup durup yorumu tekrar beğenmeler sffdjdsgh sevgili olayıma girmeden oynayacaktın
Yorum yapmadın. Yaz diye beğeni yaptım tekrar. Yazmaya üşendim 🤣 takma bu kadar ben takılıyorum 😂
Takıl da takılıp kalma sjhshajaja
Yok ya o kadar kabartma 🤣 sohbetin tadı güzel bence. Böyle iyiyiz, sence de iyi değil mi
Üzerime çok gelirsen iterim olur biter ahhshssj
Helikopter demirindeyken it beni hatta uçurumun ucundayken. Atlayım aşağıya uuuu ne uçarım ama aaaa heyecanlandım ya 🤣 dişlerini yaptırsaydın adam o kadar konuşmuş date de 🤣🤣🤣😜
İlla ondan bahsetceksin ya 😂
Konuşmazsam çatlarım 😜🤣
Dişçi koltuğunda date ye çıkacaktın bence. Ya da İş çantasını da yanında taşıyor olmalı. Kahve içmeye gelmişsiniz. Mekan dasın aç ağzını deyip Dişçi gözlükleriyle dişini kontrol ediyor 🤣 😜
Sussana ya sen midem bulanıyo dmsnnsmsms
Ağzını çok açarsan o çubuğu sokunca bulanır tabii ki 😜🤣 böhhh kusasım geldi yaaa
Senin üstüne 🤮
Ne kadar Çok kötüsün 🤣 hiç terbiye almamışsın. Elimi ağzına sokar iyice kustururum seni. 🤣🤣 Böööööö 🤣🤣
Nasılsa çıplak dolaşmaya alışkınım, şort tişört alırsın bana. Hem elimi soktum. Hızlıca iyileştirdim seni Rica ederim 😜🤣
Ne saçmaladın yine ksjsjsjajaj
Kusarken düz de. Beni kirletip bir köşeye atmanı 😜 izlememek, tişört aldırmak Saçmalamak mı? Ne kadar da bencil p isliksin 🤣 sırf gıcıklık olsun diye akşam yemeğini kusarsın sen 🤣
Sorun kalkmış? Bildirime tıkladım. Eğitim bölümü açıldı. Bu bir işaret mi? 🤣 Bir eğitilme var burada 😜 şarap mıydı
Ha işaret gdjgffghh
Ağzıma su doldurup yanaklarımı sıkmak istiyorum. Yüzüne yüzüne gülerek suyu çıkarmak istiyorum 🤣🤣🤣🤣 Ne içtin ne. Söyle be kadın
İğrençsin ama ben bi o kadar aşk sarhoşu fjddjjfdj
Yarın ayrılırsın 🤣
Ayılırsın*
Şarhoş olunca farklı davranır mısın?
Sana mı grliyşm ayrılıp hrmlrrlkr
Yumruk atmayı biliyor musun ki 🤣 gel gel dikildim. At bir Sağ kroşe sağlam olsun 🤣 bir de yere yıkıyormuşsun beni. 😂😂🤣🤣 Ben de çakarım Sana aynı yeri gör bakalım. Öyle sadece vurmakla olmaz. Sonra da buz koyarız ağrıyan yerlerimize 🤣🤣
Şisdete eğilim de var sende ne bu ay snsns
Çocukken kemerle oyun oynardık. Şak diye off acısını hissettim kıçımda. Sen ne oynuyordun çocukken?
Barbie
Üüüüppp canım çayda çok güzel olmuş 🤣 geçen gün seni gördüm çok güzel giyinmişsin 🤣
Barbini yüzdürürmüydün?
Abi sen sayko musun
🤣 Rezil olmaktan korkmayan biriyim. Çekinmem eğlenmek için
İnsanlar beni yargılar, ne düşünür, böyle düşünür gibi sorunlara aldırış etmem. Benim hayatım benim gülüm 😜🤣
Nasıl görmek istiyorsan öyle görebilirsin 🤣 konuşmak istemiyorsan hoş kal 🌹
He belli
🤣 He ya benim ki belli senin ki nereli
Bulanıuo
Aaa sen bana abi mi dedin? 🤣 Bozacının şaidi şıracı. Teyzem yaşında olmuşsun. Küçült kendini
Yine miden mi tuttu. Ne gömdün acaba? Belinde, Yanlardan sarkıyordur şimdi o yağlar 🤣 vay göbüşlüm
Sıkıldım burası çok uzadu ya başka soruya grç
Sen neden hep yönlendirme peşindesin? Benim dediğim olsun ama bir başkasının dediğini dinlemeyim. Oh ne güzel ya. Harbi dediğin gibi barbie. Empatide pek yok. Olmaz tabii ne doktorlar n mühendisler bir çay bile içirmezler 🤣🤣🤣
Diğer soruma gel 😘
Bul beni
Buldum 🤣
Bugün beni dünden kopya bir gün bekliyor ne olacak başka 🤣
Günaydın 😂
Selam 😅 her şey olabilir 😜
Senin için evet ama benim için imkansız 😂
Düşük ihtimal sıfır demek değildir 😉
Evet doğru çünkü sıfır da bir sayıdır yani bide yok diyelim 😂
Anladım sen kendini inandırmışsın. İnandığın gibi yaşarsın
Bilmiyorum yaşayıp göreceğim
Güzle şeyler yaşarsın bugün. Şanş seninle
Amin inşallah
Yoga yapıcam
Yazı yazıcam
Roman mı yazıyorsun
Şiir
Aaa gazete köşelerinde amcaların yazdıkları şiirleri müzik yapıyorlar. Seninkiler daha güzel olur. Böyle bir kanal açsana
Haha alemsn
Niye yaa çok fena parçalar hatta bazısı hit bile olur bu piyasada 🤣
Bak dinle 🤣
https://vm.tiktok.com/ZMMHrkHCA/
Efso yaa
🤣
Günaydın bugün beni full gün iş bekliyor😅
Severek mi çalışıyorsun
Aynen
Güzel bir gündü benim için..