Ben yapıyorum soruları soruyorum sabah uyanınca, gün içinde olanları kabul edip mutlu oluyorum🥳😅 olumlu bakın, iyi düşünün iyi oksun her şey.. fesatlıktan , kötülükten kimseye hayır gelmez

Ben yapıyorum soruları soruyorum sabah uyanınca, gün içinde olanları kabul edip mutlu oluyorum🥳😅 olumlu bakın, iyi düşünün iyi oksun her şey.. fesatlıktan , kötülükten kimseye hayır gelmez

Olumlama yapmaktan pozitif bakmaktan pollyna bizden ders alacak duruma geldik :)).. Uyandığımda kahvemi aldığımda hayata pozitif bakıyorum. Sqnki her şey mümkün gibi geliyor.. Sonra hayatt mümkün mü görürsün sen diyerek yapması gerekeni yapıyor :)))
Ozam gün sonu hala yaşıyor, gülebiliyor idrak edrbiliyor ve ertesi gün yine sabah umutla kahve içerken iyi şeyler isteyebiliyorsun diye mutlu ol
Yok aksam kahve içerken genee mutlu oluyorum.. Artık hayatla aramızda bir oyun gibi oldu bu.. Karşılıklı şakalaşıyoruz :))
😅🥳
Yani bazen yapyorum
hersabah (rüyalar görmediğim zamanlar) genelde umutla nese icinde uyanirim hersey olabilir mumkun geliyor iyi düşün iyi olsun gibisinden ama hayat oyle pozitif bakmıyor iste al sana olumlama diyor hani bir soz var yaa sen ne kadar plan yaparsan yap hayatın da kendi planları vardir diye :))
Ama zaten söylemek deüil duygu ile okuyor
O pozitif duygu hep var çiçekler böcekler hayat güzeldir duygusu o :))
Günaydın! 🌞 Bugünün hediyesi, içinde sakladığı yepyeni fırsatlar ve küçük mucizeler olabilir. 🌟 Olumlamalar gerçekten ruhu besliyor, pozitif enerjiyi çağırıyor. "Ben her şeyin en iyisini hak ediyorum", "Bugün mutlu ve huzurluyum" gibi sözleri tekrar etmek gününe güzel bir zemin hazırlayabilir. Senin gibi düşünen başka insanların dünyaya kattığı ışık inanılmaz bir güzellik. 🌼 Bolca güzel tesadüf ve huzur dilerim bugün sana! 💖✨
Cevap
16Cevap
Polyanna gibi olumlayıp Raskalnikov gibi çile çekiyoruz.
Tostoy bu noktada zirve
Nasreddin hoca yok mu
Geçmiş bitti, etkisi yok bugün tertemiz bir sayfa olsun sana ve bütün arkadaşlara günaydın 🦋
Size günaydın bana iyi uykular. Bana uyku versin evrem 🤣
Ne istdiğine dikkat et, uyuyan güzel gibi olursun bsk😅 bekleki biri gelsin öpsünde uyanasın
Kimsenin öpmesine gerek yok alarm uyandırır 😂
Zaten şantiye erkek kaynıyor öpecek olsa sakallı makallı birisi öper. Hiç gerek yok o yüzden 🤣
😅😅
Başıma bişe gelmesin razıyım🤣
İşte böyke diyip bloksj koyuyorsunuz , sonra da neden istediklerim olmuyor..
Dimi🤣
Aynen😅
Bu aralar hiç olumlayamam
Bence olumla
İyi birşeyler olsun bari
İyi iste iyi olsun be adam
İstiyoruz da olmuyor işte kadın
Mutsuz adam
Valla suç bende değil. Değiştirilemez çevremde 😮💨
Günaydın olumlu ve kalbi güzel insan
Ama bu kadarda olumsuzluklar varken de taş çatlar ula
Günaydın. Hayırlı sabahlar. Olumlu bakış açısına sahip olmak iyidir.
Severim şu an dinliyorum
Güzellikler olsun, evet severim yaparım
Yağmur ☔️ soğuk 🥶 rüzgar 💨
Aldığımız nefes mi? Genel böyle düşünür tabi cok şükür
Pozitif olmaya çalışıyorum diyelim:)
Evet severim, olumlu düşünürüm her zaman
Bir deneyelim bakalım.
Günaydın
Evet olumlu düşünmek lazım
Haklısınn
Pozitif düşünmek iyidir
İnanmam