Biri şuna "Yıldızlarda kayar durmaz yerinde" şarkısını dinletsin 😂😂😂

Biri şuna "Yıldızlarda kayar durmaz yerinde" şarkısını dinletsin 😂😂😂

Gökteki yıldızı ne yapayım ben? Bana öyle bir hediye alsalar psikiyatriste götürürüm psikolojik sorunları var diye. Normal değil bence. Millet çıldırmış. Ben olsam "Bana yıldız almış" demeye utanırım. Gülerler adama. 😂
Hahaha karılıyorum sana. Tüm yızldızlar benim baktıgım da, alsa ne almasa ne. Güyaa bişey yapmış dingil 😀
Ahaha kesinlikle. 😂 Maddiyat dünyasında yaşıyoruz. İnsanlar gökyüzüne bakıp yıldızları izlemiyor. Güzelliklerinin farkına varmıyorlar. Gökyüzünü izlerken kayan bir yıldız görüp dilek dilemenin verdiği mutluluktan bihaberler. Böyle manevi şeylerin tadını alamayan, farkına varamayan, bu güzellikleri göremeyen maddiyatçı insanlar sözde kendisine satın alınmış bir yıldızın parasıyla övünürler anca. Lakin gerçek şu ki; Neymar'ın satın aldığı yıldız hala hepimizin. 😂
Ne oldu şimdi hepimiz Neymarın sevgilisi mi olduk 😂😂
Allah korusun ıyk. Düşüncesi bile kötü. Olan şu: Neymar'ın paracıkları kanat takıp uçmuş ve uzayda kaybolmuşlar. Ayrıca elleri de boş kalmış. 😂
Eeee aldı noldu sanki ne saçma yaa yıldımızı getirin bana 😂😂
Bunun yarı parasına biz hem Yıldızı hem de Tilbeyi verirdik. Kulakları bayram ederdi 😂😂
Ahahaha bu çok iyidi yaa hayatlarına renk gelirdi😂😂
Naparsın ama işte para var akıl yok 😂
Öyleside kötü beee 😂
Yok yaa, para yok akıl var da noldu. Böyle çenemizi yoruyoz 😂
Günaydın ben eşimle birlikte uyanmak isterim bir de kızımız olsun :D
Yanlış soruya mı yine 😂
Kadını öpüyor görünce bebekleri oluyor sandım :D :D resmi okumamıştım ama hediye olarak sevgi isterdim işte
Biz de doğum günümde don alınca seviniyoruz mk
😂😂😂
Cevap
9Cevap
bende harikayımdır 😌 hatta böyle harika
Oo sabah sabah enerji yüklemesi de harikaaa 😂
yanlış soruya yazmışım 😒
öyle oldu 😂
Farkettim bozmadım, çaktırma sende 😂😂
içimde aslaaa tutamam 😬😀❤️
Olsun ya yanlış soru doğru an. Eglendik 😂
bulaştığım yer eğleniyor 😂
Böyle saçma sapan şeyleri okuyor musunuz cidden :D :D
Zenginin parası çenemi yorsun istedim alla alla 😂
Buna beyin mi yorulur Allasen 😂
Neymar tam bi beyinsizmiş bunu kanıtlamış oldu. Yıldızı kim sattıysa buna onunla tanışmak istiyorum ajajsjskskskdlflflflflf
Ben anlayamadım tam olarak ne yapmış 😂 Parayı kime ödemiş? Ben, satardım tüm yıldızları O'na 😂
Neymar'ı severim ama s*laklığa da dayanamam. Kocam böyle bir halt yese senden adam olmaz deyip bırakırım. Ne beyins*zce.
Günaydın bizde sana alırız senin ondan ne farkın varki arkadaşım yeterki yıldızına mutlu ol
Evreni verseler, paralel olanlarını da istiyorum diye aç gözlülük yapardım.😂
Gökyüzünden yildiz satın alamk ne? Cennette arazi almak gibi bir sey herhalde.
rap yağı bol buldumu nereye süreceğini saşırırmış :D
Çok saçma ya 😂 umarım yıldızlar kaymaz 😅
Kayarsa iade mi değişim mi bilemedim 😀😂
Bence yangınlar 😅 şu olsun diyip yine kandırırlar😂 manzaralı mezar yeri almak gibi, cennetten arsa almak gibi 😂 tövbe ya
Akıl olmayıp para olunca böyle oluyor demek ki. 😂😂
O yüzden az verip aratma çok verip azdırma derler.🤷♀️
He parayı kime ödemiş evrene mi jsjjss
Yıldızlarda kayar
Gelecekte olabilir 😂
Ödemeyi kimse yapmış? Tanrıya mı?
Hediye yolla ozman sende
Asparagas haver)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?