Eşinizin iş yerinde, karşı cinsten sami mi olduğu arkadaşları var mı? benim durumum hakkında ne düşünüyor sunuz?

Bu adam 6 7 senedir eşimle aynı yerde çalışıyor. Eşime araba bakıyoruz, bu adam hemen araba ilanları atmaya başlıyor eşime. Bu araba iyi. Bak bunun km düşük falan. Eşim telefon alacak oluyor, akşam 9 da 10 da satılık telefon linki atıyor, kaçırma bunu al kampanya da diyor. Eşim kpss ye hazırlanıyor, bir sitenin linkini atmış, bu yayınlar güzel, hemde çok uygun diyor. 3 gün sonra tekrar linki atıyor kampanya devam ediyor bak, kaçırma diyor. Kendi evine air fray alacak karıma fotoları atıyor hangisi iyi diye. Ben o gün kavga çıkardım, kendi karısına sorsun sana ne soruyor dedim. Eşimde biz aldık ya air fray o yüzden sormuş bana diyor. Biraz da patavatsız kötü niyeti yok diyor. İstersen söyleyim mesaj atmasın dedi. Bende kendimi küçük düşürmemek için gerek yok tamam dedim ve takibe geçtim. Ayrıca adamın aklında bişey yoksa bile, durup duruken mesaj atma diyerek aklına düşürmek istemedim. Siz bu konuda ne düşünüyor sunuz. Bende yaklaşık 1 yıldır izliyorum takipteyim. Ama bu adam ay en devam ediyor, haftada 2 3 mesaj atıyor. Bazen haftada 1. Ama daha ileriye hiç kalmadı iç takip ettiğim kadarıyla. Siz ne düşünüyor sunuz.

Eşinizin iş yerinde, karşı cinsten sami mi olduğu arkadaşları var mı? benim durumum hakkında ne düşünüyor sunuz?