Eşinizin karşı cinsten biriyle arkadaşı olması sizi rahatsız eder mi?

Eşinizin karşı cinsten biriyle arkadaşı olması sizi rahatsız eder mi?

Etmez. Eşler birbirine saygılı olmalı, arkadaşlar da birbirinin eşlerine saygıda küsür etmemeli. Böyle bir saygı ve anlayış ile arkadaşlığın hiç bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum. 😎
Sınırlar var hayatta her şeyin ölçüsü vardır her konuyu ölçüsü ayarı korunmalıdır arkadaşlık da böyledir her arkadaşlığın bir sınırı vardır o sınırlar içerisinde korunmalıdır
Cevap
16Cevap
Hayır, eşime güvenirim. zaten aşırı yakında eşim mesafe koyar ya da çıkartır hayatından
dozunu bilirse, etmez. var eşimin eskiden beri arkadaşları ama görüşmüyorlar pek. işte dozu bu :))))
Hayır ama aralarında gereksiz aşırı bir ileri seviye samimiyet falan filan sezersem tabiki işkillenirim
Sağlıklı ilişkilerde güven esastır. Güvendiğim sürece sorun olmaz. Zaten güvenmiyorsam beni sadece bu durum değil bir çok şey rahatsız eder.
Gördüğünde merhaba merhabadan öteye gitmeyecekse rahatsız etmez ama onun dışında özel olarak görüşme, konuşma vs beni rahatsız eder.
Bu devirde çoğu kadının erkek arkadaşı, çoğu erkeğin de kadın arkadaşı var. Ben bu duruma tahammül edemezdim. Ondan en iyisi yalnızlık...
Aynı şeyi sevgilim olabilecek kişiye sorduğumuzda ne cevap verirse kabulumdur.
Teşekkürler...
Arkadaşı olabilir ama yakın arkadaşı olamaz.
Eşim yok fakat olsa bile aşırı yakın olmadıktan sonra sorun olmaz. Yoksa güven olgusunun bir anlamı kalmaz.
Ne derece yakın olduklarına bağlı. Fazla samimiyet midemi bulandırır.
Arkadaş şimdiki insanlar insan değil hayvanda değil ama hayvandan daha aşağılık seviyede yorumlara bakıyorum normal bulanlara şaşırdım kaldım.
Evlenmeyi düşünmüyorum ama benimle arkadaş olmak isteyen her kadına değer veririm...
Saçmalık niye etsin. Güvenmişim ki bir ilişki içine girmiş veya evlenmişim
Sosyal arkadaşı olabilir, benimde var
Arkadaşlığının seviyesine bağlı.
Hayır o kadar kıskanç değilim
Eder tabi ki olamaz 😁
Fazla samimiyet varsa evet rahatsız eder.
Yok etmez o da insan sonuçta
Etmez.
Eder.
Etmez
Tabiki
Eder
evet.
Hayır etmez
Kesinlikle evet
Eder
Hayır
ederrrrr